X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
Odpowiedz

Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    No my dopiero (albo już) na etapie kładzenia płytek itd. No chyba teraz będzie najciężej z wyborem wnętrza, tych wszystkich dodatków. Przez te starania i te wszystkie przygody po drodze w ogóle nie umiem się na niczym skupić, nic wybrać. Nie mam żadnej koncepcji. Ale może jakoś pójdzie 😊
    No my chyba w przyszłym cyklu też spróbujemy co 2 dni. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu 😊
    No to rzeczywiście ciężki czas przed Wami. Sama projektujesz? U nas już ostatnie szlify. Zostały pojedyncze zabudowy stolarskie, materac dla nas, dwie lampy. Mam listę wszystkiego czegonam brakuje z "grubszych" rzeczy i zostało mi tylko 13 punktów do odhaczenia. Ale łazienki i kuchnia to chyba najgorsze pomieszczenia. I teraz to składanie mebli, przewożenie i sprzątanie. Dziś skręciłam szafę u córki, u syna już gotowe, więc może za 2 tyg już spędzimy pierwszą noc w nowym domu :) choć czrkaliśmy długo bo mieliśmy dostać klucze do 31 grudnia 2024 a jest jak jest

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • Anett9300 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    No to rzeczywiście ciężki czas przed Wami. Sama projektujesz? U nas już ostatnie szlify. Zostały pojedyncze zabudowy stolarskie, materac dla nas, dwie lampy. Mam listę wszystkiego czegonam brakuje z "grubszych" rzeczy i zostało mi tylko 13 punktów do odhaczenia. Ale łazienki i kuchnia to chyba najgorsze pomieszczenia. I teraz to składanie mebli, przewożenie i sprzątanie. Dziś skręciłam szafę u córki, u syna już gotowe, więc może za 2 tyg już spędzimy pierwszą noc w nowym domu :) choć czrkaliśmy długo bo mieliśmy dostać klucze do 31 grudnia 2024 a jest jak jest

O jej to widzę że Ty profesjonalnie podeszłaś do tematu 😊 Przed nami jeszcze dużo dużo pracy. Nawet nie mamy wybranych płytek do łazienki 🤭 cieżko tak jeździć załatwić wybierać jak się nie ma z kim dziecka zostawić. A z dzieckiem to wiadomo. Dobrze że dużo rzeczy można przez internet kupić 😊 No ale mimo wszystko mój mąż to optymista i mówi że na świata się już wprowadzimy 😆 (oczywiście wiem że tak nie będzie bo ze wszystkim jest taki obsuw)
    Ale fajnie że jesteście już na finiszu! Nie ma to jak na swoim 😊 Już się doczekać nie mogę tej chwili 😊

• Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    O jej to widzę że Ty profesjonalnie podeszłaś do tematu 😊 Przed nami jeszcze dużo dużo pracy. Nawet nie mamy wybranych płytek do łazienki 🤭 cieżko tak jeździć załatwić wybierać jak się nie ma z kim dziecka zostawić. A z dzieckiem to wiadomo. Dobrze że dużo rzeczy można przez internet kupić 😊 No ale mimo wszystko mój mąż to optymista i mówi że na świata się już wprowadzimy 😆 (oczywiście wiem że tak nie będzie bo ze wszystkim jest taki obsuw)
    Ale fajnie że jesteście już na finiszu! Nie ma to jak na swoim 😊 Już się doczekać nie mogę tej chwili 😊
    Rozumiem bardzo dobrze, my też wszędzie z dziećmi jeździliśmy. Jakoś trzeba sobie radzić. U nas trochę inaczej bo my jesteśmy na swoim, ale już nam ciasno więc wymieniamy na większy metraż. Natomiast już też chcielibyśmy się wreszcie przenieść. Wnętrza są moją pasją, ale życie na dwa domy jest już męczące :( A listę polecam. Ja sobie najpierw robiłam projekt w homestylerze, potem wybierałam materiały do projektu a poźniej robiłam listę wszystkich rzeczy które potrzebujemy. Dzięki temu widziałam jak dużo jeszcze nam zostało. Jak już mieliśmy tematy łaziebkowe w miarę ogarnięte to oznaczałam sobie zakreślaczem co jest niezbędne, żeby się przeprowadzić albo co ma wysoki priorytet i te punkty załatwiałam w pierwszej kolejności

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
‹‹ 484 485 486 487 488
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ