Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anett9300 wrote:No my dopiero (albo już) na etapie kładzenia płytek itd. No chyba teraz będzie najciężej z wyborem wnętrza, tych wszystkich dodatków. Przez te starania i te wszystkie przygody po drodze w ogóle nie umiem się na niczym skupić, nic wybrać. Nie mam żadnej koncepcji. Ale może jakoś pójdzie 😊
No my chyba w przyszłym cyklu też spróbujemy co 2 dni. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu 😊choć czrkaliśmy długo bo mieliśmy dostać klucze do 31 grudnia 2024 a jest jak jest
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ounai wrote:No to rzeczywiście ciężki czas przed Wami. Sama projektujesz? U nas już ostatnie szlify. Zostały pojedyncze zabudowy stolarskie, materac dla nas, dwie lampy. Mam listę wszystkiego czegonam brakuje z "grubszych" rzeczy i zostało mi tylko 13 punktów do odhaczenia. Ale łazienki i kuchnia to chyba najgorsze pomieszczenia. I teraz to składanie mebli, przewożenie i sprzątanie. Dziś skręciłam szafę u córki, u syna już gotowe, więc może za 2 tyg już spędzimy pierwszą noc w nowym domu
choć czrkaliśmy długo bo mieliśmy dostać klucze do 31 grudnia 2024 a jest jak jest
O jej to widzę że Ty profesjonalnie podeszłaś do tematu 😊 Przed nami jeszcze dużo dużo pracy. Nawet nie mamy wybranych płytek do łazienki 🤭 cieżko tak jeździć załatwić wybierać jak się nie ma z kim dziecka zostawić. A z dzieckiem to wiadomo. Dobrze że dużo rzeczy można przez internet kupić 😊 No ale mimo wszystko mój mąż to optymista i mówi że na świata się już wprowadzimy 😆 (oczywiście wiem że tak nie będzie bo ze wszystkim jest taki obsuw)
Ale fajnie że jesteście już na finiszu! Nie ma to jak na swoim 😊 Już się doczekać nie mogę tej chwili 😊 -
Anett9300 wrote:O jej to widzę że Ty profesjonalnie podeszłaś do tematu 😊 Przed nami jeszcze dużo dużo pracy. Nawet nie mamy wybranych płytek do łazienki 🤭 cieżko tak jeździć załatwić wybierać jak się nie ma z kim dziecka zostawić. A z dzieckiem to wiadomo. Dobrze że dużo rzeczy można przez internet kupić 😊 No ale mimo wszystko mój mąż to optymista i mówi że na świata się już wprowadzimy 😆 (oczywiście wiem że tak nie będzie bo ze wszystkim jest taki obsuw)
Ale fajnie że jesteście już na finiszu! Nie ma to jak na swoim 😊 Już się doczekać nie mogę tej chwili 😊A listę polecam. Ja sobie najpierw robiłam projekt w homestylerze, potem wybierałam materiały do projektu a poźniej robiłam listę wszystkich rzeczy które potrzebujemy. Dzięki temu widziałam jak dużo jeszcze nam zostało. Jak już mieliśmy tematy łaziebkowe w miarę ogarnięte to oznaczałam sobie zakreślaczem co jest niezbędne, żeby się przeprowadzić albo co ma wysoki priorytet i te punkty załatwiałam w pierwszej kolejności
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -