Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer poczekaj z aktywnością fizyczną do kolejnej miesiączki. W środku musi się wszystko zagoic...
A ja idę w czwartek do gina. Dziś mam 72 dc... Od poronienia nie miałam okresu Już mnie to czekanie dobija -
Paulina_2603 wrote:Summer poczekaj z aktywnością fizyczną do kolejnej miesiączki. W środku musi się wszystko zagoic...
A ja idę w czwartek do gina. Dziś mam 72 dc... Od poronienia nie miałam okresu Już mnie to czekanie dobija
może jeszcze jest na wysokim poziomie i stąd brak @?
ja dopiero 2 dni po wyniku bety <1,2 mlU/ml dostałam okres
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Czesc Dziewczyny. Powiedzcie mi czy możliwe, że jestem w CP? Beta wystartowała z niskiego poziomu (5,99), od 13 dpt krwawię, krew żywa, nie plamienie. Beta przyrasta prawidłowo. Lekarz każe się nie martwić i czekać. Myślicie, że moze być pozamaciczna?
Dzisiejsza beta 15 dpt 199
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
nick nieaktualny
-
zosiak88 wrote:Anemic ktory to tydz? jesli lekarz kazal sie nie martwic to nie masz podstaw do obaw przy becie 1000 powinno widac pecherzyk jesli nie wtedy bym sie martwila
5 tydz. Martwi mnie to krwawienie ze skrzepami. Chociaż dzisiaj już powiedziałabym plamienie.
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś byłam odebrać betę z piątku, wynik 163 w 9 dobie po laparo. Tydzień wcześniej przy wypisie ze szpitala było 270. Czy ten spadek jest ok? Jak długo czekałyście na wyzerowanie się bety?
Robiłam w innym labolatorium niż szpitalne, ale w nim też robiłam przed pójsciem do szpitala i wychodzą w nim wyższe poziomy niż w szpitalnym, więc spadek może być troszkę większy.. -
zosiak, Magdzia - oby Wasze modlitwy zostały wysłuchane. Życzę Wam tego z całego serca !
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czara, dziękuję za odpowiedź. Zatem pozostaje uzbroić się w cierpliwość
Co u Ciebie? Wróciliście już do starań? -
Dlugo nie pisalam . 2.05 miałam okres. 2.06 i 4.06 niby okres. Od 18.06 przez tydzień miałam plamienia takie brązowe. Czekałam na okres 2.07 i się nie pojawił. Robilam test i jest negatywny. Mam od jakiegoś czasu bol podbrzusza, zgage i ból krzyza. Dziwne smaki i chodzę często do wc, nawet w nocy budzi pecherz. Nie wiem czy okres mi się przesunął i dostanę 18.07 czy poprostu wmawiam sobie? Temperaturę mam w granicach 36,8 do 37,4 . Zauważyłam że od dwóch dni mam uplawy, takie wodniste a na bieliźnie jak mleko. Może mi ktoś coś powiedzieć na ten temat? Przecież jakby to była ciąża to by test wyszedł pozytywny co nie?
,,Nienarodzone dzieci nie odchodzą one tylko zmieniają swoją datę przyjścia na świat..."
[*]20.02.2017 -
nick nieaktualny