Co oznacza wynik allo-mlr i testu cytotoksycznego
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,ja jestem właśnie w trakcie szczepień..w poprzedniej ciąży acard i clexane jednak nie pomógł a na podstawie terazniejszych badań i tak nie byłoby szans
jakby coś to chętnie pomogę -
Ja tez sie nie szczepilam i ciaza 22 tydzien. Z lekow zelazny zestaw + metformina. Co do lekarza od szczepień to w Krakowie jest Sacha i Malina chyba z Lodzi. Tutaj Ci Arleta bardziej pomoze bo ja sie nie do końca orientuje. Zrezygnowałam ze szczepień po znalezieniu badań naukowych ze to allo mlr na nic mnie wplywa a rozwala szczepienia rozwalaja uklad immunologiczny. No ale to jest indywidualny wybór. Przypuszczam że jakby i teraz.mi się nie udało to rozwazylabym szczepienia. PowodzeniaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam;) Jako, że wybieram się na szczepionki do dr Sachy w Krakowie mam do Was pytanie. czy te szczepionki są bezpieczne dla kobiet?? W sensie, czy jest ryzyko rozwinięcia się jakiejś choroby u kobiety?? Jedni chwalą inni wieszają psy- naprawdę można zgłupieć. Bardzo was proszę- wypowiedzcie się;(
Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
witajcie,
chcialam się pochwalić ze urodzilam 2 tygdnie zdrowa dziewczynke. Nazywa się Ula. Udało się bez zastrzyków dr Sachy- a twierdził że to nie możliwe. Bylam na zelaznym zestawie clexane i acard !!!!!!!!!!!
Dziewczyny próbujcieeeshooa, Albercia, Umka lubią tę wiadomość
agncio -
Hej dziewczyny, witam na forum. Jestem tutaj nowa. Mam pytanie odnośnie zestawu leków, które pomogły Wam zajść w ciążę. Czy bierzecie je na własna rękę czy lekarz Wam przepisał? Ja mam problem z mlr, który po szczepieniach wciąż jest 0%. Szukam ostatniej deski ratunku, pomóżcie proszę. Pozdrawiam.
-
Albercia witaj,
a po ilu szczepionkach jesteś?u kogo się leczysz?
Ja musiałam czekać na dobry mrl (po 6 szczepieniach) żeby lekarz dał mi zielone światło i zestaw lekówCala, GorzataMał lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Mam za sobą dwa poronienia w 5tc. moja gin od razu wysłała mnie do dr Sachy. Wyszło że mój MLR wynosi 10,5 byłam u dr. Sachy kazał wykonać dodatkowo ANA. Nie jestem jednak do końca przekonana do tych szczepień oczywiście powiedział że nie ma leków które pozwolą mi donosić ciążę bez szczepień. Zmieniłam wiec gin. Ten z kolei mówi że przepiszę mi jedynie duphaston 2x1 i luteine 2x1.Obawiam się jednak że to za mało. Kiedy wspomniałam o acardzie powiedział ze stosuję się ja jedynie przy zespole anty fosfolipidowym (na który mnie właśnie skierował) i że jak się będzie miało poronić to się i tak poroni. Do których ginekologów Wy chodzicie? -
Do Arlety i nie tylko przepraszam ze tak późno odpisuje
Ja leczyłam się u dr Barczentewicza w Lublinie a szczepienia robiłam u dr Sachy. Po trzech szczepieniach limfocytami męża nie ruszyło się nic. Poddałam się. Nie wyraziłam zgody na szczepienia limfocytami dawcy. -
Dziewczyny ja chodzilam do dr Tomasza Milewicza na ul. Sadowej w Krakowie. Miałam mlr 0%. Powiedział że mam zespol antyfosfolipidowy (mi sie wydaje ze jednak nie) i stwierdzil ze zaczniemy od zastrzykow z clexane i acard a jak poronie to wtedy zastrzyki u dr Sachy. Wczesniej poroniłam 2 razy. Clexane pomoglo. Dziś mam piekna, zdrowa 6 miesięczną córe. Siedzi od tygodnia i zaczyna brac sie do chodzenia.
Moja historia pokazuje że warto spróbować clexane! Na luz z tymi szczepieniami. Walczcie!Kasiak621 lubi tę wiadomość
agncio -
agncio wrote:Dziewczyny ja chodzilam do dr Tomasza Milewicza na ul. Sadowej w Krakowie. Miałam mlr 0%. Powiedział że mam zespol antyfosfolipidowy (mi sie wydaje ze jednak nie) i stwierdzil ze zaczniemy od zastrzykow z clexane i acard a jak poronie to wtedy zastrzyki u dr Sachy. Wczesniej poroniłam 2 razy. Clexane pomoglo. Dziś mam piekna, zdrowa 6 miesięczną córe. Siedzi od tygodnia i zaczyna brac sie do chodzenia.
Moja historia pokazuje że warto spróbować clexane! Na luz z tymi szczepieniami. Walczcie!
Kochana dajesz mi wielka nadzieje, ja wlaśnie zaczelam chodzic do Mileiwcza tez mam Mlr 0%, i na koncie 3 ciaże bioechemiczne. Czy bralas jakiej inne leki/suplementy?Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
agncio wrote:Wiaterek i jak wam idzie?
Angcio dziękuję, że pytasz Wojtek ma 4 miesiące i zaczyna mi pełzać Silny chłopczyk. Też się nie szczepiłam, donosiłam na Clexane + Acard + Metformina. Powodzenia dziewczyny. Ja szczepień nie popieram, ale wspieram każdą z Was w podjętych decyzjachWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki