Czekam na Ciebie👶 kontynuacja wątku " Zaczynamy znowu starania"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Dior mam dokładnie to samo, oglądam zdjęcia z 1 tygodnia I płacze,że już nie ma takiej kruszynki pomimo tego,że teraz już się uśmiecha I wodzi za mną wzrokiem😥 uzależnić się można, ja już myślałam, żeby po połogu zacząć starania😂 szkoda, że mój też na to chętny inaczej bym miała kubeł zimnej wody a tak to...myślę dalej😬 z jednej strony chce poświęcić dużo uwagi małej, a wiem że z 2 dzieci to już nie będzie to samo, a z drugiej strony chciałabym mała różnicę pomiędzy dziećmi 🤷♀️
Zula, masz bardzo ładne pociechy😍 Zosia wygląda na bardzo mądra dziewczynke😊Zula36 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Dziewczyny,
Lady, Zula i Gela cudowne te Wasze skarby❤️😍😘
😅Lady dobrze, ze piszesz o tym uzależnieniu, bo już myślałam, ze tylko ja tęsknie za brzuszkiem.
Generalne to tez myślimy o kolejnym Maleństwie tylko starania chcemy rozpocząć jak Alan skończy conajmniej rok. Mimo wszystko chce mu teraz poświecić cały nasz czas🥰
Kochane wrzucam na chwile kadr z sesji☺️
Oczywiście nie cytujcie bo będę usuwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2021, 14:29
Bella01, Zula36, trodde, Lady_Dior, Foto80, baksia, Gela093, Maybelle, baljov. lubią tę wiadomość
-
Bosh, ale piekne zdjecia. Malina cudowna pamiatka.
Lady Zosienka uroczo wyglada jak pcha wozek. Taka malutka jeszcze.. A jaka opiekuncza.
Zula, piekne dzieciaczki. Zosia wyglada tak dojrzale, blondyneczka. Wlosy extra. Moja ma prawie 3 lata, a wlosy jak piorka.. Ni hu hu kucyki ida w odstawke 🤪
No i faktycznie teraz widze, ze urodziny w jednym czasie bedziecie miec. Zupelnie jak u nas 😊
Malina, Zula36, Lady_Dior lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Lady_Dior Dominik dziękuje za życzenia 😘
Aż wierzyć się nie chce, że to już pół roku ☺️
I ja dołączam do teamu "chcę mieć ciążowy brzuszek". Dobrze wiedzieć, że nie zwariowałam 😀
Dziewczyny piękne macie dzieciaczki. 😍
Zostawiam i ja mojego półroczniaka-słodziaka.
A karuzela jest taka pyyyyysznaaaa 😉😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2021, 19:52
Bella01, Lady_Dior, Foto80, baksia, joanien1104, Gela093, Malina, Maybelle, Zula36, agulineczka, baljov., Żonkil, Natka95 lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
O jeeejciu ale tu zrobiło się słodko 😍 śliczne macie są te Wasze dzieciaczki 😍
Malina, pamiątka super ale Ty jak wyglądasz 😳 Wow pieknie! 😍
Maybelle, jak Natalia była malutka to chciałam aby była większa, aby nie spała większość dnia, aby była bardziej kontaktowa, a teraz chce aby czas zwolnił, bo tęsknię za tym małym kurczakiem 🥺 każdy etap jest piękny 🥰 ale jak pomyślę, że ona rośnie i rośnie i już taka malutka nie będzie to też pojawia się łezka 😢
Eeej, ja też chcę być w ciąży 🥰🤭 pomimo, że ciąża była stresująca to cholernie tęsknię za brzuszkiem 🥺 My niestety odpuszczamy na razie z powodu finansowych, już teraz wiem, że nas nie będzie stać 😟 może za jakieś 2/3 lata 🤷🏼♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 10:12
Maybelle, Zula36, Gela093, Foto80, Malina, Lady_Dior, trodde, baljov. lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Dziewczyny zagęszczała któraś z Was mm kleikiem ryżowym? Lekarz zalecił nam zagęszczanie, ale dowiedziałam się tylko tyle, że trzeba próbować po trochę i wtedy dojdziemy do tego ile najlepiej dodawać, w jakich proporcjach. Mam jednak wrażenie, że Helenka więcej po tym ulewa 🥴😔
-
Zula karmię piersią i mm. Do tej pory miałam dwa okresy, były regularne ale cykle mi się wydłużyły. Ten obecny też wygląda na to, że będzie dłuższy.
Foto ja daje kaszkę ryżową na mm, ale nie w butelce. Dominik ciągle pije z medeli calma i z tej butelki a raczej z tym smoczkiem nie da się pić kaszki. Próbowałam dać inną butle ale mu nie idzie. Strasznie się dławi i zalewa. Także ja robię kaszke na mm jako osobny posiłek, ale karmię łyżeczką.
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Dziewczyny piękne macie dzieciaczki!
Malina zdjęcie jak z okładki magazynu!
U mnie dupa. Od środy zaczęłam się gorzej czuc, dzieci z katarami znowu, odwołałam szczepienie na covid, bo wolałam nie ryzykowac. W sobotę straciłam smak i węch. Dzisiaj test na covid pozytywny...Muszę teraz przekładać chrzciny, bo dzieci będą na kwarantannie Dłużej ode mnie, zaliczka wpłacona, wszystko ustalone... Jak nie urok to... Tyle czasu udało mi się od tego ustrzec, a teraz kiedy już prawie miałam się szczepić złapało mnie to gówno.Malina lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka,
Strasznie mi przykro, że Ciebie to cholerstwo dopadło i pokrzyżowało wszystkie plany 😔 obyś szybko poczuła się lepiej 😘 dużo zdrowia dla całej rodzinki 😘 -
Dzięki dziewczyny! Póki co mam suchy kaszel, duże bóle pleców i całkowitą utratę smaku i węchu, przez to też brak apetytu. Jak ja mam teraz cokolwiek ugotować? Boje się tez o maluszka, mam nadzieję, że jakoś to przejdziemy. Nie mogę uwierzyć, że mnie to teraz dopadło, tym bardziej że ja naprawdę mało gdzie wychodzę. Czasami odbieram dzieci z przedszkola, w środę byłam na bioderkach w przychodni, zakupy zazwyczaj robi maz. Podejrzewam, że z przedszkola dzieci coś przyniosły. Oby tylko nie było gorzej 😔Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Malina o ja Cię 🤪 Co to za sesja noworodkowa jak wszyscy na matkę wpatrzeni😂😂😂 Boskie zdjęcie 🥰 Ja nadal czekam na moje zdjęcia i chyba się będę musiała upomnieć 😐
Trodde jaki Dominik już duży facet😍 jest kochaniutki 😊
Baksia ależ Natalka lubi na brzuszku leżeć 😉 Chyba, że to zdjęcie od razu zrobiłaś jak ją na brzuszek ułożyłaś 😂❓ Ja w każdym bądź razie widzę uśmiechniętą minkę 😁
Zula36 to jak przynosi pampersy, czy jeszcze co innego to nie jest tak źle chyba 😁
Fajnie, że potrafisz z włosków warkocze robić. Moja Zosia to ma takie piórka, że nie ma mowy. Ja naprawdę nie wiem, co ja jej będę z tymi włosami robić 😐
Agulineczka o nieeee i to teraz jeszcze, kiedy chrzest 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Co za pech... Najważniejsze jednak, żebyś łagodnie przeszła. Dużo zdrowia dla Was 😘
Ja od 4dni mam straszny ból gardła i teraz jeszcze katar i chrypka taka, że własnego głosu nie poznaję 😐😐😐 Ostatnio tak chora byłam w 2013
Zamowilam se testy na covid te kasetkowe, bo w sklepach normalnie powyprzedane wszystko 🙄 Robiłam w 1wszym dniu choroby i negatywny ale potem czytałam, że mogłam go za szybko zrobić. Oby tylko nie doszły jak ja już zdrowa będę 😂
Agulineczka mi właśnie jedna pani zasugerowała się zaszczepić, mówiąc, że córka na pewno z przedszkola covid przyniesie 🙄 No ale najpierw to ja muszę wyzdrowieć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2021, 22:03