Jak długo trwa poronienie
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna_blondi wrote:Kasiulka ja też w dniu spodziewanej miesiączki miałam lekkie plamienie i test wyszedł pozytywny. Widziałam mocną krechę. Potem badałam przyrost bety co dwa dni w sumie trzy razy i był prawidłowy. W 6 tygodniu ciąży już usłyszałam serduszko. Także w Twoim przypadku też tak może być. Na tak wczesnym etapie nie widać jeszcze pęcherzyka. Teraz sprawdź przyrost bety i na wizytę umów się około 6 tygodnia wtedy już powinno być serduszko
-
Kasiulka a robiłaś bete we krwi? u mnie sytuacja podobna 1 kwietnia w dniu spodziewanej miesiaczki plamienia, za kilka dni obfite krwawienie przez 3 dni, 9go pozytywny test hcg niestety tylko 170, na usg nic nie bylo widac lekarz stwierdził poronienie kazał kontrolować bete w czwartek było 130, wczoraj niestety znowu 174.. dodam że krwawienia na przemian z plamieniem trwają ciągle od 1go mam jakieś źle przeczucia że to ciąża pozamaciczna albo coś w tym stylu ale lakarz kazał czekać kolejna beta w poniedzialek
-
beta dość wysoka więc może jest nadzieja ja dziś byłam u innej lekarki i powiedziała że moje dolegliwości trwają stanowczo za długo i jeśli się to nie wyciszy do poniedziałku to muszę się polozyc do szpitala.. strasznie trudno znaleźć sensownego lekarza w takiej sytuacji
-