Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 minęło prawie 1,5 tygodnia od straty a masz racje, że czuję, że wariuję non stop czytam fora ciągle szukam bardzo się waham czy zacząć już starania czy lepiej poczekać jakbym teraz zaczęła i by znowu było cos nie tak to pewnie bym była zdołowana Chyba jednak poczekam do pierwszej @ zwłaszcza że poroniłam w 16 tyg -
nick nieaktualnyWspółczuje ci ja ok. 5 tyg obie
to jest normalne ja do dzisiaj czytam i szukam nie wiem czego hihi
jak widzisz sama nie ma reguły w którym tyg sie poroni tak miało być na dodatek również żadnej różnicy nie ma czy para jest zdrowa czy chora.
Ja ci nie odp czy czeka czy działać. Musisz sama podjąć decyzję. Nie ma co się wahać. Wiem że trudno ale trzeba zamknąć tamten dział, machnąć ręką. Życie toczy się dalej. Doczekasz się na pewno fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 14:35
-
Chyba postanowiłam że jeszcze z tydzień poczekam z przytulaniem z mężem a później po @ zaczniemy starania tylko to tez nie będzie takie łatwe bo wszystko będzie inaczej wcześniej wiedziałam ile cykl trwa i kiedy mniej więcej są dni płodne a teraz znowu trzeba będzie się uczyć na nowo
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - możliwe żebym już dostała pierwszą @ po zabiegu ? Licząc dzień zabiegu jako pierwszy dzień cyklu, to dziś jest 21 dzień, czyli cykl po zabiegu miałby 20 dni. Możliwe ? Myślałam, że coś ok 28 dni min. będę czekać. Byłam rano siusiu i czyściutko było, a za pół godziny gdzieś stoje sobie z M i rozmawiam, no i czuje, że coś mi leci jakby. Lece do łazienki a tam czerwona plama...
Wczoraj bardzo słabo mnie brzuch na razy bolał, PMS u mnie praktycznie nie występował i przeważnie po południu pierwszego dnia jak @ już trwała dopiero brzuch mnie zaczynał boleć. Dziś minimalnie troszke na razy boli12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJacqueline obserwuj czy leci przez kilka dni jeśli tak to wydaje mi się że to @ jeśli tylko dzisiaj pojawiła się ta plama to bym nie uważała to za @ być może coś zlecialo. Poczytaj jeszcze na ten temat jakiegoś forum może któraś tak miała.
Ja pamiętam że lekarz powiedział że ma się pojawić do 40 dni jak nie to zawitać do lekarza na wywołanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLima idzie zwariować. :-)Ja to dorwalam się do kompa odczytałam wszystkie fora itp. Ale chyba każda kobietka to ma ciekawości niecierpliwość na pierwszym miejscu.Doszłam do wniosku że każda kobieta i ciało jest inne :-)nic betę zrobię w piątek może coś pokaże ????
-
nick nieaktualny
-
Lima wrote:Natalii00 a ty byłaś już na wizycie u ginekologa ? będziecie się starać po pierwszej @ ?
-
Ja tak samo współżyłam 2 tyg po zabiegu. Do 1 @ zabezpieczaliśmy się a potem już nie. Co ma być to będzie Na wizycie kontrolnej byłam zaraz po 1 @ i miałam zrobić badania na prolaktynę na kolejną wizytę.
Czy miałyście dziewczyny plamienia na początku ciąży ?
Jeśli tak, jak to się skończyło ?