Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam takie zapytanie być może ktoś będzie mógł mi odpowiedzieć, a mianowicie czy po łyżeczkowaniu może się rozregulować cykl? Obawiam się, że pomimo tego że pierwsza @ przyszła w miarę normalnie po poronieniu to zastanawiam się czy kolejne cykle będą zbliżone do tych sprzed ciąży. Czy wszystko się pogmatwa i rozreguluje.
Czy któraś z Was miała tak, że po łyżeczkowaniu cykle wyglądały inaczej niż przed zabiegiem i tak zostało na dłuższy czas?Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Wiecie wczoraj zaczął mi się nowy cykl @ przyszła, czyli druga od zabiegu. No i wychodzi na to, że po łyżeczkowaniu rozregulowało się Odnośnie wątku na którym jesteśmy to po pierwszej od poronienia nie udało mi się, być może drugi cykl będzie należał do mnie
Wam dziewczyny życzę abyście się nie doczekały @
ps. co do włosów to tak owszem trochę ich wypadło ale czy to przez hormony czy bardziej przez stres to nie wiem, i nic na to nie stosuje.Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Żuczek wrote:U mnie nadal nic, jestem tylko jakaś poddenerwowana, wszyscy i wszystko mnie drażni.starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
test zrobiony. Oczywiście -, nie spodziewałam sie innego wyniku, choć mini nadzieja gdzieś się tliła. Przynajmniej wiem, że beta się wyzerowała.
Dziewczyny, miłego dnia!!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Natasza przykro mi bardzo, że ujemny wynik. Nowy cykl będzie dla Was tego życzę
Ja dziś byłam u gin i u nas przesunie się wszystko o kolejny miesiąc bo infekcje trzeba wyleczyć i później wymaz itd. tak więc znowu mi dni płodne uciekną zanim lekarz stwierdzi że ok jest. Znając życie później znowu coś się przyczepi i trzeba będzie przesunąć starania
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Greetta co do @ to różnie z tym bywa- ja mialam w caly swiat przed zabegiem, a teraz można powiedziec ze jest prawidlowa tzn. pierwszą mialam 8.12 a druga 12 stycznia jak na moj organizm to w miare regularna nie to co przed zabiegiem -miesiac mialam ,miesic nie... masakra, ale to roznie mowia ze jednym się zaburzają a drugim normują mi jak na razie unormowały ciekawe jak długo:) a co do wlosów to starsznie mi wypadały nie moglam sobie poradzić z Nimi aż w końcu poprostu ich ściełam zawsze się wzmocnią tym bardziej że mialam dlugie i po zabiegu, lekach, stresie (przede wszystkim) zostały osłabione...
Greetta lubi tę wiadomość
Zuzka -
nick nieaktualnycześć dziewczyny,
3mam kciuki za Wasze starania
ja mam troszkę takie inne pytanie, ale nie wiem w którym wątku je zadać...
chodzi mi o to, jak szybko po zabiegu łyżeczkowania wróciłyście do aktywności seksualnej?
Pytam, bo mi bardzo brakuje takiej bliskości z mężem. On cały czas się mną opiekuje i troszczy o mnie, a ja bym chciała też takiego kontaktu fizycznego. Co prawda lekarz powiedział żeby wstrzymać się dwa tyg. Oczywiście mówię o seksie z zabezpieczeniem.
Dodam, że ja zabieg miałam w zeszły czwartek, w ósmym tyg. ciąży