Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaglądam na różową i fioletowa stronę zależy jak czas pozwoli za was też trzymam kciuki
Greetta, bobo_frut lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gama wrote:odebrałam wyniki hispat, ale jak można było przypuszczać chyba nic z teo nie wynika...
nie znam sie, jutro pokaze ginowi
"decidua necrotica (M - 28000)
obfite brunatne"
Na moja znajomość łaciny wydaje sie ze oznacza to doczesna martwicza?
Jakby obumarłe tkanki doczesnej. Ale.te cyfry to nie wiem..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Zuczku Nasz widzisz, mowilam że @ przyjdzie, super;) Ja dziewczyny też postanowilam że czekam jeszcze na lutową @, cały czas przyjmuje kwas foliowy i biorę się za robotę. Jestem pozytywnego myślenia i mam nadzieję że najpóźniej w czerwcu mój test będzie pozytywny ale oczywiście mam nadzieję , że to nastąpi wcześniej i kto wie jak tu na forum czytam, że już w pierwszym cyklu starań się uda;)
Greetta, bobo_frut lubią tę wiadomość
Zuzka -
Aaaaa... nie wierzę, że się udało
Wczoraj, w 23dc na dwóch różnych testach z 3 siusiu tego dnia wyszły mega bladziochy, a beta dziś:
46,6 mIU/ml
Boję się, ale mam nadzieję, że będzie dobrze
To był 4cs, a 6 cykl po zabieguWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 14:15
Greetta, Monia85, Żuczek lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Aaaaa... nie wierzę, że się udało
Wczoraj, w 23dc na dwóch różnych testach z 3 siusiu tego dnia wyszły mega bladziochy, a beta dziś:
46,6 mIU/ml
To był 4cs, a 6 cykl po zabiegu
SUPERANCKO !!! GRATULACJE !!! 9-CIU NUDNYCH MIESIĘCY ŻYCZĘWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 14:47
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Aaaaa... nie wierzę, że się udało
46,6 mIU/ml
To był 4cs, a 6 cykl po zabiegu
Ja tylko czekam na koniec @ i wznawiamy działania
Greetta lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam problem. zabieg mialam 31.10 przyczyna puste jajo, I @ 08.12 II @ 13 styczeń cieszylam sie bo zawsze mialam nieregularne, jeden miesiac mialam drugi niekoniecznie a teraz po zabiegu nawet w miare i wczoraj zobaczylam na wklade ciemne (wrecz brudne) brazowe niewielkie plamienie i caly dzien sie obserwowalam i jak poszlam sie zalatwic to na papierze byla czerwona czysta krew. myslicie ze to normalne? do tej pory nie mialam takiego czegos a druga @ juz sie skonczyla tydzien wczesniej. prosze o odpowiedz
troszke czytalam na ten temti czy moze to byc plameinie okoloowulacyjne? ale nigdy takiego czegos nie mialam. mam sie artwic, prosze o odpowiedzZuzka -
s1985
mogłabym się dowiedzieć co było u Ciebie przyczyną i jakie badania robiłaś?
bo właśnie też mnie to czeka
dzięki (też jestem rocznik 85') -
Witajcie Kochane. Dawno mnie tu nie było, ale w chwilach załamania takie informacje były dla mnie mega pomocne. 29 stycznia przyszła na świat moja córeczka! troszkę się pospieszyla bo urodziła się w 35 tygodniu, ale póki co jest wszystko dobrze. To była druga ciąża po poronieniu, zaszłam w nią w drugim cyklu po łyżeczkowaniu. Kochane wszystko będzie dobrze! Każdej z nas Aniołkowej mamie się uda! Trzymam za Was kciuki.
Greetta, kkkaaarrr, bobo_frut, kasiulkaa, sy__la, Nanatasza, Monia85, palma, kaasik, M@linka lubią tę wiadomość
Eva0208 -
Eva0208 wrote:Witajcie Kochane. Dawno mnie tu nie było, ale w chwilach załamania takie informacje były dla mnie mega pomocne. 29 stycznia przyszła na świat moja córeczka! troszkę się pospieszyla bo urodziła się w 35 tygodniu, ale póki co jest wszystko dobrze. To była druga ciąża po poronieniu, zaszłam w nią w drugim cyklu po łyżeczkowaniu. Kochane wszystko będzie dobrze! Każdej z nas Aniołkowej mamie się uda! Trzymam za Was kciuki.
dzięki za piękne info:) pocieszające
gratulujemy córeczki, niech zdrowo rośnie:)zuzkaa lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
gama, pojęcia nie mam, jak z morsowaniem, ale być może dobry wpływ, bo skoro przegrzewanie źle wpływa, to chłodzenie dobrze? Takie chłopskie myślenie
Eva cudne wieści!!! gratulacje i zdrówka Wam!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
witam Was dziewczyny. Mam nadzieję że mogę dołączyć to Waszego grona
ja wraz z moim M zaczeliśmy starania w listopadzie i od razu zaszliśmy w ciąże. Niestety 23.01(10tydzien) dostałam lekkich plamien bez bóli i innych dziwnych objawów, od razu pojechałam do szpitala i tam się okazało ze serduszko dzidzi przestało bic w 8 tyg. W szpitalu bardzo to przeżywałam(tym bardziej że to miejsce jeszcze bardziej dobija). Oczywiscie podano mi jakies dwie tabletki dopochwowe byly skurcze itp a potem łyżeczkowanie. Teraz jest już ok fizycznie i psychicznie. planujemy jak najszybciej zacząc się znowu starac.
Zyje nadzieja że szybko nam sie uda bo inaczej na pewno moj stan psychiczny nie bedzie taki fajny tak teraz...
wizyte u gina mam 23.02 wiec mam do Was pytanka
czy po takim wydarzeniu ciężej jest zajśc w ciąże? po jakim czasie zaszłyscie ? i jeszcze ostatnie od początku ciązy nie mialam w ogole zadnych objawów nic kompletnie czulam sie super czy to moglo byc przyczyną niskiego progesteronu i ciąza się po prostu nie utrzymała?
pozdrawiam serdecznie :* i dziekuję za kazdą odpowiedzaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyPalma, ja też nie miałam żadnych objawów poronienia i dobrze się czułam.
Zazwyczaj przyczyną jest brak jakiegoś genu do dalszego rozwoju. Zdarza się to bardzo często przy pierwszej ciąży:(
Podobno po poronieniu łatwiej jest zajść w ciąże ale to już zależy indywidualnie od każdej kobiety, jak szybko się zregeneruje macica.
Ja dzisiaj byłam u gina(innego niż prowadził pierwszą ciąze).
Powiedział że wszystko się ładnie zagoiło i żeby działać, jeśli przez 3 cykle się nie uda to zgłosić się do niego i zaczniemy leczenie.
Powiedział żeby wyluzować i odpuścić sobie mierzenie temperatury i badanie śluzu. Kochać się jak jest na to ochota.
Wiem że jest Ci ciężko, jak każdej z Nas
Ja też trzymam się tylko dzięki myśli że jeszcze się uda i tym razem z happy endem
palma lubi tę wiadomość