X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Jakie pierwsze objawy poronienia?
Odpowiedz

Jakie pierwsze objawy poronienia?

Oceń ten wątek:
  • MariolkaBB Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zostało mi sie jedno opakowanie tabletek z mojego udanego zabiegu.
    Stosowałam je bedac w 9tygodniu ciaży i za pomoca tych tabletek doszło do wydalenia zarodka.
    Zaleta tych tabletek prócz skuteczności jest to ze można stosowac je dyskretnie
    w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest jakas dziewczyna w trudnej sytuacji ktora potrzebuje pomocy
    to chetnie odsprzedam tabletki oraz podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu.
    Mi sie udało i Tobie również sie uda. Pokieruje Cie w dniu kuracji
    i podziele sie moim doświadczeniem. Kontakt 502-427-780
    RoH6FE.jpg

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ