🌱 Nowy początek 🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
nadzieja09 wrote:Dziewczyny! U mnie wczoraj 8dpo, rano zrobiłam test i był biały jak śnieg więc wyrzuciłam go do kosza. Wróciłam po 2h do domu i stwierdziłam że zerknę jeszcze raz. Patrzę a tam cień 😳😳 z racji że to test z action i rozebrałam go na części pierwsze to stwierdziłam że się nie będę nastawiać i zrobię wieczorem ten sam. Zrobiłam i znowu cień tak po 20 min. Stwierdziliśmy z mężem że on też zrobi żeby porównać 🤣🤣 i u niego biało jak śnieg, więc podałam sobie accofil zgodnie z zaleceniami. Dziś rano zrobiłam dwa - action i pink strumieniowy i na obu cienie już po 10 min! 🥺🥺🥺 jutro postaram się pójść na betę i progesteron. Trzymajcie kciuki żeby przekleństwo ciąż biochemicznych wreszcie ustąpiło i żeby to było moje szczęśliwe 50%! Nigdy mi tak wcześnie test nie wyszedł więc robię sobie trochę nadziei, ale podchodzę też z ogromnym dystansem i czuję bardzo mocny spokój 🥺
U mnie też 8 dpo była kreska po czasie. Byłam przekonana, że to fabryczna chociaż jak ciąży nie było to pink strumieniowy zawsze był śnieżnobiały nawet po czasie… 🫣 9 dpo była kreseczka. 🥰
Mocne kciuki!
nadzieja09, Cień lubią tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
27.04 jest Maluszek z ❤️ -
nadzieja09 wrote:Dziewczyny! U mnie wczoraj 8dpo, rano zrobiłam test i był biały jak śnieg więc wyrzuciłam go do kosza. Wróciłam po 2h do domu i stwierdziłam że zerknę jeszcze raz. Patrzę a tam cień 😳😳 z racji że to test z action i rozebrałam go na części pierwsze to stwierdziłam że się nie będę nastawiać i zrobię wieczorem ten sam. Zrobiłam i znowu cień tak po 20 min. Stwierdziliśmy z mężem że on też zrobi żeby porównać 🤣🤣 i u niego biało jak śnieg, więc podałam sobie accofil zgodnie z zaleceniami. Dziś rano zrobiłam dwa - action i pink strumieniowy i na obu cienie już po 10 min! 🥺🥺🥺 jutro postaram się pójść na betę i progesteron. Trzymajcie kciuki żeby przekleństwo ciąż biochemicznych wreszcie ustąpiło i żeby to było moje szczęśliwe 50%! Nigdy mi tak wcześnie test nie wyszedł więc robię sobie trochę nadziei, ale podchodzę też z ogromnym dystansem i czuję bardzo mocny spokój 🥺
Też tak miałam zrobiłam w niedzielę wydawało mi się że jest biało, zrobiłam w poniedziałek i wydawało mi się że coś miga, poleciałam na betę bo test po terminie.
Patrzę na ten z niedzieli też miga, i po południu wynik bety pozytywny
Czekam na happy end,🤞😘
nadzieja09, Cerva, Cień, Megmery lubią tę wiadomość
Ona: 36l
Amh: 4,26
Tsh: 2,33 (0,270-4,200) 0.8 do zbicia (letrox 125, strumektomia 12.2018)
Fsh: 4,19
Lh:6,67
Prl: 15.85
Jajowody drozne (hsg maj 2022)
Monitoring owulacji okey
Miesiniak (w niczym nie przeszkadza)
On: 39l
Testosteron: 4,33
Fsh: 2,68
Lh: 3,74
Slabe parametry nasienia
Koncentracja 15,57 mln/ml > 16mln/ml
Numer plemnika 70 M/Proba > 70M/Proba
Ruch postepowy 18% > 32%
Ruchome 40.71% > 40%
Morfologia 4.95% > 4%
Żywotność 60,81% > 60
Kariotypy oboje ok
12.2022 gonal 150, menopur 75->100, orgalutran, gonapedryl+ovi.
11pobranych -> 7 do zaplodnienia
05.01 transfer 5 dniowy swiezaczek 3.2.1.🤞
Na feriach zostały ❄❄ 5.2.1 i 4.3.1. Z 6 doby
8dpt 60.8
11 dpt 126
13 dpt 330
18 dpt 1796
07.25 FET 5.2.1. ❌
02.2026 FET 4.3.1.
7dpt 29.7
9dpt 93.4
11dpt 185.8
14dpt 997.5
04.2026 aspiracja prozniowa

-
@nadzieja09 wow, powrót do starań z przytupem! 😊 bardzo sie cieszę i trzymam kciuki 🤞🤞
@_Dysia_, jak się czujesz? będziesz sprawdzała betę? 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 11:14
👧🏼 37 🧑🏼 | starania od 02.2024
💔 11tc 02.2025
💔 10tc 08.2025
🩺 04.2026 mini-histeroskopia | CD138+ 5/10 HPF | ✂️mięśniaki + zrosty | 💊 leczenie
📍 05.2026 mini-histeroskopia | ✅️ brak cech zapalnych | powrót do starań
⚠️ ANXA5 M2/N | KIR Bx (2DS2+) | HLA-C C2C2 | Allo-MLR 0% | cross-match 26.5%
Jeszcze będzie pięknie ✨ -
@ms.paranoya, jak ja Cię rozumiem.. U mnie takie obawy "czy sobie poradzę", "jak to będzie", były właściwie do 35 rż., a czasem jak sobie o tym myślę, to nadal mam z tyłu głowy lęk, czy udźwignę ten poziom odpowiedzialności i ilość zmian w życiu. Bo jednak dziecko wywraca cały świat do góry nogami i tego chyba nie da się w pełni przewidzieć ani przygotować się na 100%. Nie mówiąc o tym jak piekielnie boję się porodu 😆
My w większości jesteśmy zdani na siebie, mamy właściwie tylko jedną babcię, która coraz bardziej się wycofuje z pomocy z racji wieku. Nie mamy jeszcze swojego mieszkania, wynajmujemy kawalerkę i czekamy, aż ogarniemy budowę, a to pewnie jeszcze potrwa z rok. I też czasem myślałam czy to już odpowiedni moment, ale później przychodzi mi do głowy, że chyba idealnego momentu po prostu nie będzie. Bo bycie dobrym rodzicem tak naprawdę nie polega na perfekcyjnym sprzątaniu, regularnym gotowaniu czy posiadaniu idealnie poukładanego życia. Bardziej na tym, czy potrafi się kochać, troszczyć, być obok i razem przez trudności przechodzić. No i często myślę sobie- jak nie my, to kto? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 19:32
Jusia92, Ninia, Cień, ms.paranoya, Laurelli, Milunia lubią tę wiadomość
👧🏼 37 🧑🏼 | starania od 02.2024
💔 11tc 02.2025
💔 10tc 08.2025
🩺 04.2026 mini-histeroskopia | CD138+ 5/10 HPF | ✂️mięśniaki + zrosty | 💊 leczenie
📍 05.2026 mini-histeroskopia | ✅️ brak cech zapalnych | powrót do starań
⚠️ ANXA5 M2/N | KIR Bx (2DS2+) | HLA-C C2C2 | Allo-MLR 0% | cross-match 26.5%
Jeszcze będzie pięknie ✨ -
Cień ja też na maxa trzymam kciuki i w piątek będę siedzieć jak na szpilkach, jak gdybym czekała na swój wynik! 🤞🏻🍀
Nadzieja, mocno zaciskam kciuki, żeby to była Twoja 🌈🤞🏻
W ogóle dziewczyny to jest niesamowite, że się kompletnie nie znamy, a tak mocno wspieramy. Ja za każdą z was mocno trzymam kciuki i wierzę, że każda z nas, prędzej czy później, się tutaj pochwali dobrymi wiadomościami. Mega się ciesze, że w tak złych okolicznościach trafiłam na to forum, do was, bo łatwiej to wszystko było znieść. Czasem się zastanawiam, czy nie mijam się z którąś z was u ginekologa, bo świat jest przecież taki mały 😉 pomimo, że sama mam ostatnio gorszy czas i jakaś tak utratę nadziei, to mocno wierzę w wasze szczęście! I czekam na same pozytywne wieści, które pozwolą mi tą moją nadzieję odzyskać 😊 🍀
Cień, nadzieja09, Daisy1, Laurelli lubią tę wiadomość
👩❤️👨 ‘92 & ‘89
06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)
🔸 G20210A hetero
🔸 MTHFR C677T hetero
🔸 PAI-1 4G/4G homo -
Daisy1 pięknie to napisałaś, podpisuję się rękami i nogami pod tym. Nigdy nie ma idealnego momentu, bo zawsze jest coś, zawsze może być lepiej a maluszek jedyne czego potrzebuje to ciepła i miłości swoich rodziców, a resztę to się z czasem ogarnie;) oczywiście żeby mnie nikt nie zrozumiał źle, robienia dzieci hurtem w rodzinach bez warunków, bez pieniędzy nie popieram, ale to już skrajności.
My też mieszkamy w małym mieszkaniu i perspektywa zmiany na większe lub dom to jeszcze dobrych kilka lat, ale nie odkładam marzeń o drugim dziecku.
A co do obaw to jestem na 100% pewna, że każda z nas będzie najlepszą mamą dla swojego maluszka
Cień, ms.paranoya, Daisy1 lubią tę wiadomość
🩵 D 1.05.2025
💔 28.04.26 15+0tc 👼🏻 -
Ja w obecnej ciązy też miałam kreskę (cień cienia)po czasie w 10 dpo, po jakiś 30 minutach, uznałam za negat i nawet się z tym pogodziłam . Ale że lekarz kazał 12 dpo zrobić test by odstawić proga to zrobiłam i wtedy już się od razu pojawiła. Z pierwszych objawów to kawka bardzo słabo mi weszła ale też zwaliłam na to, że byłam w podrózy i po prostu uznałam, że inny rodzaj kawy i mi nie smakuje.
Tryzxmam kciuki.
nadzieja09, Cień, Dawdler34, Laurelli lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie nie mam na ten moment jakiś objawów. Ten test kompletnie mnie zaskoczył. Mam ból piersi ale jak pisałam miesiąc temu, też miałam więc nie przywiązywałam się do tego kompletnie. Jedyne co zwróciło moją uwagę to 6/7 dpo miałam dość mocne kłucia jajników. Że dwa razy to aż mnie zgięło w pół. Teraz mam raz na jakiś czas mega subtelne skurcze macicy, ale baardzo slabe. Normalnie bym nie wróciła na nie uwagi. Z jedzeniowych rzeczy to na razie kompletnie nic, wypiłam dzis kawkę ze smakiem 😅 cieszę się też ze jakoś moja głowa bardzo odpuściła. W sobotę byłam z przyjaciółkami na stekach 🤤 jeszcze kilka miesięcy temu bym w życiu nie poszła bo bym myślała że jak to, półsurowe mięso itd, ale postanowiłam nie dostosowywać życia pod starania. W tamtym tygodniu byłam normalnie na porządnych treningach na które chodzę już jakiś czas, a kiedyś pamiętam że a drugiej fazie zostawiałam sobie tylko rozciąganie i spacery bo się bałam że coś się stanie. Ciesze się bardzo z tego że jakoś nie analizuje już tak mocno swoich ruchów i moja głowa mówi “robię wszystko co mogę, reszta nie zależy ode mnie”. Nawet dziś się przyłapałam że zapomniałam że nie powinnam jeść surowych zoltek a zjadłam 😅 jeszcze kilka miesięcy temu moja głowa by mi nie pozwoliła pominąć takiego ważnego szczegółu. Ogólnie ten miesiąc mocno postawiłam na ogarnięcie stresu. Wyciszałam się wieczorem, słuchałam medytacji, uzupełniałam dziennik wdziecznosci, a rano przed pracą starałam się wychodzić na światło słoneczne najpierw i pić sobie kawkę/matche na słoneczku. Bardzo mocno mi to pomogło i jeśli chodzi o głowę to czuję ogromną przemianę i ulgę. Poza tym oczywiście psycholog i akupunktura wjechała (dziś mam drugą wizytę więc dobrze się składa 😊)Ninia wrote:Ja w obecnej ciązy też miałam kreskę (cień cienia)po czasie w 10 dpo, po jakiś 30 minutach, uznałam za negat i nawet się z tym pogodziłam . Ale że lekarz kazał 12 dpo zrobić test by odstawić proga to zrobiłam i wtedy już się od razu pojawiła. Z pierwszych objawów to kawka bardzo słabo mi weszła ale też zwaliłam na to, że byłam w podrózy i po prostu uznałam, że inny rodzaj kawy i mi nie smakuje.
Tryzxmam kciuki.
Cerva, Daisy1, Ninia, Jusia92, Cień, Paola2604, ms.paranoya, Dudu13, Laurelli lubią tę wiadomość
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
12.24 6+1, 04.25 cb, 05.25 cb, 10.25 cb
💁♀️98’, 🤵♂️93’
❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)
04.26 powrót do starań 🤞 ➡️ euthyrox, acard, encorton, cyclogest, heparyna, accofil
17.05 8dpo ⏸️
19.05 beta 17.1, prog 21.2
21.05 beta 46, prog 22.4
+ prolutex, metformina
23.05 beta 185, prog 36.4 🥺 -
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było gdyż musiałam sie trochę zdystansować. Odpocząć od forum. Z ciekawostek diagnostycznych zrobiłam na początku kwietnia biopsje endometrium i wszystko ok. Z jednej strony człowiek dię cieszy a z drugiej załamuje ręce... bo nie ma przyczyny
Cień trzymam kciuki za piątek! Będę o Tobie myśleć
Chciałabym aby w końcu po burzy dla każdej z nas wyszło słońce. Co prawda, ta burza u mnie z gradobiciem trwa.... rok i nie zanosi się na zmianę. Wczoraj przyszedł kolejny okres i zrobiło mi się cholernie przykro.
Cień lubi tę wiadomość
👧35 🧑35
Starania styczeń 2024
💔5/6tydzień poronienie samoistne sierpień 2024
💔8tydzień indukcja+łyżeczkowanie czerwiec 2025
Histeroskopia polipa, hsg - drożne kwiecień 2025 -
@Nadzieja, trzymam mocno kciuki!! ❤️
Ja pierwszy test ciążowy pozytywny też miałam pamiętam dzień po wyjściu na steki
@Kata, przytulam mocno. Wy się staracie naturalnie?
Ten pierwszy dzień okresu to chyba każda z nas tak odczuwa.. najgorszy dzień w każdym miesiacu.
Dzisiaj słuchałam podcastu N97 (polecam jak nie znacie, niektóre rozmowy bardzo ciekawe) rozmowy z Patrycją Soltysik, i ona mówiła że po latach starań, nawet jak już urodziła i dostała pierwszy okres po porodzie to ten pierwszy dzień okresu tak mocno odczuwała emocjonalnie, jakby nadal się starała o ciąże, że to aż tak zostało w niej
nadzieja09 lubi tę wiadomość
🙎♀️ 36 👨34
⌛️ starania od 8.2024
IUI 8.2025 ❌
IUI 2.2026 (lametta +ovi) ✅
4.2026 💔 (9 tydz) -
Nadzieja09, kciuki za betę. Oby to był ten Szczęśliwy Kropeczek, który rozgości się na dłużej 🤞🥰
✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP,
❌ adenomioza rozproszona, endometrioza 1st, allo MLR 16,5%, niedobory żelaza, cytokiny
03.2023 HSG niedrożne jajowody
10.2023 I IVF 15 🫧 / 6 ❄️
12.2023 FET cb 💔
05.2024 FET 2 zarodków, cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
05.2025 II IVF 8 🫧 / 2 ❄️ / PGT-A ❄️
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
2024-2025 3x histeroskopia: polip, zrosty, endometritis
12.2025 histerolaparoskopia: drożne jajowody 🤯, endometrioza 1st
02.2026 III IVF 8 🫧 / 6 ❄️
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb -
Niecierpliwa_ wrote:@Nadzieja, trzymam mocno kciuki!! ❤️
Ja pierwszy test ciążowy pozytywny też miałam pamiętam dzień po wyjściu na steki
@Kata, przytulam mocno. Wy się staracie naturalnie?
Ten pierwszy dzień okresu to chyba każda z nas tak odczuwa.. najgorszy dzień w każdym miesiacu.
Dzisiaj słuchałam podcastu N97 (polecam jak nie znacie, niektóre rozmowy bardzo ciekawe) rozmowy z Patrycją Soltysik, i ona mówiła że po latach starań, nawet jak już urodziła i dostała pierwszy okres po porodzie to ten pierwszy dzień okresu tak mocno odczuwała emocjonalnie, jakby nadal się starała o ciąże, że to aż tak zostało w niej
Tak naturalnie, dwukrotnie zaszłam w ciąże i ją straciłam. Ostatni raz w zeszłym roku w czerwcu. Wtedy zaczęłam diagnostykę i tak od października łykam tablicę Mendelejewa od prof J. W tym roku skończyłam 36lat... więc czas mnie goni.👧35 🧑35
Starania styczeń 2024
💔5/6tydzień poronienie samoistne sierpień 2024
💔8tydzień indukcja+łyżeczkowanie czerwiec 2025
Histeroskopia polipa, hsg - drożne kwiecień 2025 -
@Nadzieja09 3mamy wszystkie kciuki ! 🤞🤞
Koniecznie daj znać jak beta !
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Kata3333 wrote:Cześć dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było gdyż musiałam sie trochę zdystansować. Odpocząć od forum. Z ciekawostek diagnostycznych zrobiłam na początku kwietnia biopsje endometrium i wszystko ok. Z jednej strony człowiek dię cieszy a z drugiej załamuje ręce... bo nie ma przyczyny
Cień trzymam kciuki za piątek! Będę o Tobie myśleć
Chciałabym aby w końcu po burzy dla każdej z nas wyszło słońce. Co prawda, ta burza u mnie z gradobiciem trwa.... rok i nie zanosi się na zmianę. Wczoraj przyszedł kolejny okres i zrobiło mi się cholernie przykro.
Polubiłam za kciukasy ❤️
Dobrze, że biopsja wyszła ok. Ominą Cię te koszmarne antybiotyki. Ale rozumiem, że chcesz poznać przyczynę niepowodzenia.
Tak jak piszesz — dość już tej burzy. Niech w końcu wyjdzie dla nas słońce 🌼
Laurelli lubi tę wiadomość
🦋 Hashimoto 🌺 endo/ adeno
🧪 AMH: 0,34
🧬 MTHFR C677T (heterozygota) | PAI-1 4G/5G (heterozygota)
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
→ bardzo niska odpowiedź (0–1 oocyt)
🔹 Transfery: 6× ET/KET
🔹 2024/2025: 2× CB 🤍
🔹 VI 2025: ciąża po AZ → poronienie (8 tc) 💔
🧫 Biopsja endometrium (II 2026):
→ CD138: 0–1 (w normie)
→ CD56: 54 (↑)
🧪 Immunologia:
→ Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
→ CD4+ lekko ↑
🧬 KIR: Bx
➡️ V 2026: transfer AZ
→ Encorton, Acard, Neoparin, Accofil, Atosiban, Decapeptyl Daily, Cyclogest, Duphaston, Estrofem
β-hCG: 0
Zaczynamy od nowa… -
@Cień a Ty kiedy planujesz betę? Jakos pod koniec tygodnia? Będziemy to pewnie przeżywały razem 🥺
Cień lubi tę wiadomość
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
💁♀️98’, 🤵♂️93’
❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)
04.26 powrót do starań 🤞 ➡️ euthyrox, acard, encorton, cyclogest, heparyna, accofil
17.05 8dpo ⏸️
21.05 beta 46, prog 22.4
+ prolutex, metformina
23.05 beta 185, prog 36.4 🥺 -
@ Cień
@ nadzieja 09
Trzymam kciuki za betę ❤️🥰
Cień, nadzieja09 lubią tę wiadomość
2009-puste jajo płodowe - poronienie samoistne
2010- syn👶duphaston
2021-ciąża zatrzymana, poronienie 9 tydz
2013-córka👶duphaston, luteina, polocard
2024-ciąża zatrzymana poronienie 8 tydz TR18, duphaston
2024-ciaza zatrzymana,
poronienie 11 tydz, duphaston
2025-poronienie samoistne 6 tydz, duphaston+neoparin
Po 6 ciąży MTHFR1268 homo+Pai/serpine homo
Po 7 ciąży
HLAC C1 grupa *07 *12
Kir AA
Obecne : 2DL1, 2DL3, 2DL4 norm, 2DL4del, 2DS4(del - 22p) 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
Nueobecne: 2Dl2, 2DL5(grupa1) 2DL5 (grupa2) 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1.3DP1 var
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony -
nadzieja09 wrote:@Cień a Ty kiedy planujesz betę? Jakos pod koniec tygodnia? Będziemy to pewnie przeżywały razem 🥺
Chcę, a raczej powinnam, poczekać do piątku i 9 dpt. Ale w środę rano robię morfologię, więc może się skuszę na betę. Tylko że wynik w 7 dpt pewnie jeszcze bardziej namiesza mi w głowie, bo i tak do piątku muszę brać leki i wtedy oficjalnie testować.
Brzuch pobolewa mnie jak na okres i chyba jeszcze jakaś infekcja się przyplątuje. Staram się nie nakręcać, bo może to być kolejna porażka… ale z drugiej strony już bardzo chciałabym wiedzieć.🦋 Hashimoto 🌺 endo/ adeno
🧪 AMH: 0,34
🧬 MTHFR C677T (heterozygota) | PAI-1 4G/5G (heterozygota)
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
→ bardzo niska odpowiedź (0–1 oocyt)
🔹 Transfery: 6× ET/KET
🔹 2024/2025: 2× CB 🤍
🔹 VI 2025: ciąża po AZ → poronienie (8 tc) 💔
🧫 Biopsja endometrium (II 2026):
→ CD138: 0–1 (w normie)
→ CD56: 54 (↑)
🧪 Immunologia:
→ Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
→ CD4+ lekko ↑
🧬 KIR: Bx
➡️ V 2026: transfer AZ
→ Encorton, Acard, Neoparin, Accofil, Atosiban, Decapeptyl Daily, Cyclogest, Duphaston, Estrofem
β-hCG: 0
Zaczynamy od nowa… -
Te steki coś w sobie mają bo ja w pierwszej ciąży też w okolicy owulacji poszłam na steki i to nawet z koleżanką, która jak się okazało już wtedy była w 4 tygodniu ciąży 😅Niecierpliwa_ wrote:@Nadzieja, trzymam mocno kciuki!! ❤️
Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
💁♀️98’, 🤵♂️93’
17.05 8dpo ⏸️
21.05 beta 46, prog 22.4
+ prolutex, metformina
23.05 beta 185, prog 36.4 🥺