Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane powiedzcie mi, bo nie mogę takiej info na internecie nigdzie znaleźć, czy jeśli beta po poronieniu nie spadła całkowicie, czy możliwa jest owulacja?
Czy owulka pojawia się po spadnięciu bety?
Jestem praktycznie miesiąc po poronieniu i ovu wyznaczyło mi owulkę na 26.02. Rzeczywiście mam podwyższoną temp, ale wolałam się upewnić, czy to nie jakaś anomalia:) -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny byłam dziś pierwszy raz po zabiegu na kontroli, a raczej interpretacji wyniku histo..., bo kasowo u mnie raczej nie robią USG. Lekarz powiedział w sumie to co sama wyczytałam na necie, że beta musi spaść do zera to wtedy bedzie dobrze-za 2 tyg znow mam badac bete. Dostałam tez antybiotyk Biseptol, który powinnam dostać od razu po szpitalu. Pytałam o plamienie, bo u mnie trwa juz ponad 2 tyg. powiedział, że plamienie moze wystepowac do sześciu tygodni. Jeśli beta nie spadnie czeka mnie skierowanie na onkologie a jesli bedzie spadac nowe starania powiedzial ze mozna zaczac po 2 pelnych cyklach od czasu zerowej bety, a wszedzie prawie w necie pisze ze trzeba odczekac rok w przypadku zaśniadu-także to była pocieszająca informacja
moremi, Anette lubią tę wiadomość
-
Voda...bella ma racje, po pierwsze hormony, a po drugie objetisc krwi sie coraz bardziej zwieksza i to przez to.Ja mialam przez cala ciaze ten problem.
Na wszelki wypadek zmierz sobie cisnienie, bo taka tez moze byc przyczyna.
Nie stresuj sie ! Zdrowka zyczevoda lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Uff dwa dni byly fatalne. Cisnienie w normie a glowa pekala. Dzis juz jest ok. Ciagle siedze w oknie i sie wietrze. Wychodze wieczorem na chlodne powietrze. Takie chyba uroki.ciazy. Podejrzewam, ze stres tez swoje robi, jutro usg i troche sie denerwuje.
-
Dzisiaj dostałam wyniki histo i lekarz (już trzeci) stwierdził, że nie wynika z tego nic niepokojącego i mamy działać po pierwszej @ tylko kiedy ją dostanę
voda, marlencia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny ale czad rusza się, macha kończynami na wszystkie strony, ma wszystkie paluszki, stopy, dłonie, nos, nerki, żołądek parametry w normie, ilość wody w normie, kosmówka w normie, narzady w normie, wszystko w normie!
Energiczny, mały człowiek, na razie podejrzewamy, że to chłopak, ale Pani która robiła usg powiedziała, że to jeszcze pewne nie jest i możliwe, że to jednak nie pisiorek
12 tydzień i 2 dzień ciąży, największe ryzyko za nami.
Pękam ze szczęściamoremi, malufka, aaaaga, marlencia, szpilka, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvoda wrote:malufka w takim razie mocno trzymam kciuki ;] te male w środku tez już się potrafią zaciskać, także trzymamy aż 4 na raz
Mam nadzieję, że pomogą te kciuki zobaczymy za miesiąc
kasika8303 wrote:A ja się zastanawiam czy zacząć staranka w tym cyklu czy w następnym?
Jak uważasz, że jesteś gotowa to próbuj Moja gin mi kazała odczekać 2-3 cykle jednak ja stwierdziłam, że czekam tylko do 1 @ i później działamy -
nick nieaktualny