Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, czy to możliwe, że dostałam @ w 25 dniu po poronieniu??? Bardzo się cieszę, że tak szybko, bałam się, że jak krwawiłam 2 tygodnie to się sporo przesunie. A tu taka niespodzianka. I jeszcze jedno - dzień przed poronieniem miałam betę 111000, a 3 dni temu 43. To chyba dobrze, co nie?
voda, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja dostalam @ 26 dni po poronieniu i mialam 10 dni a krwawienie po samym poronieniu mialam 20 dni wiec miedzy jednym a drugim krwawieniem mialam tylko 5 dni przerwy.Co do bety to sie nie orientuje ale to chyba dobrze,ze spadla.Pozdrawiam
peppapig, mako lubią tę wiadomość
-
mako to bardzo dobrze że tak szybko spada beta- to bardzo dobry wynik. Porównując do mojego ostatniego 475 twój jest wspaniały.
Dziwna ta moja @ dziś drugi dzień i ciągle widze brudny śluz i nieliczne skrzepy, a brzuch boli strasznie. Ogólnie dosyć skąpa jest, a jak to wygląda u was dziewczyny? -
Cześć dziewczyny,
wracając do pierwszych cykli po poronieniu to ja właśnie wczoraj dostałam @, przyszła po 39 dniach - normalnie przychodziła po 32 więc dużej różnicy niema.
Ale powiem Wam, że ta @ jakaś obca jest, zupełnie inna od poprzednich. Nie pamiętam mocnego bólu brzucha, przynajmniej z ostatnich 10 lat a dzisiaj bolał i to bardzo. Zawsze @ miałam raczej skąpe a ta taka nie jest, no i kolor - zupełnie inny, jakiś taki jasno czerwony, skrzepy też są.
Niech już się skończy i nie przychodzi jak nie proszonazuZic lubi tę wiadomość
-
hej aniafk moja @ wyglada tak samo jak twoja dziś jest 5 dzień i jest bardzo obficie i końca nie widac, a zwykle w piatym dniu mialam juz tylko plamienia.
Jestem po kolejnej wizycie na onkologii i okazało się że dzięki @ beta spada
24.03- 733
31.03- 119 !!!!!!!!!
jestem bardzo zadowolona- za tydzien znow badam bete oby dalej spadalamako, ampoule, voda, OctAngel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marlencia cieszę się, że u Ciebie dobrze z wynikami, ja bety nie badałam bo nie mam jak, ale testy ciążowe od miesiąca negatywne wychodzą więc mam nadzieję, że jest ok. @ już mi się kończy, tylko plamienie zostało , jedyne co mnie niepokoi to ból brzucha bo nadal jest tylko taki nie @, mam nadzieję , że przejdzie.
peppapig moja @ przyszła, też z 7 dniowym opóźnieniem więc spokojnie czekaj, na pewno przyjdziezuZic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kanapa świetnie!!! fantastycznie, bardzo się cieszę
Melduje dziewczyny, że u mnie wszystko dobrze, czuje sie rewelacyjnie, w czwartek zaczęłam 16 tydzień więc teraz czekam z niecierpliwością na kopniaczki -
nick nieaktualny
-
Oj Dziewczyny, to czy jest dobrze okaże się w poniedziałek... na razie tylko wyszła druga krecha i wg moich obliczeń jest to 4 tydzień dziś kropka krwi na papierze ale wierzę, że będzie dobrze tym razem
-
Hej ja osobiście nospy nie brałam tylko sam duphaston ale kolezanki braly nospe i było ok. Ponoc nospa we wczesnej ciazy jest bezpieczna. Jedna znajoma musiala lykac nospe zapobiegawczo żeby skurczy nie dostac a brzuch ja nawet nie bolal.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
hej Mimi86, ale jesteśmy do siebie podobne pod dwoma względami termin pp i podobnie brałyśmy ślub
kanapa cieszę się z twojego szczęscia, a co do no-spy ja jak tylko trafiłam do szpitala właśnie we wczesnej ciązy od razu miałam zapisaną no-spe 2x1.kanapa, Mimi86 lubią tę wiadomość