Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ale zbieg okoliczności też mam następną wizytę 25 kwietnia
Ewelcia pewnie, że musi nigdy nie jest ciągle dobrze,albo ciągle źle,to się musi przeplatać, takie życie.
Mocno wspieram wszystkie wystraszone kobitki i doskonale was rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 12:47
JusWik, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja tez rozumiem ze strach zawsze jest ale warto zmienic tok myslenia ja postanowilam wrocic do malowania choc moja praca rowniez pozera moj czas doszczetnie ale chce jak najmniej miec czasu na myslenie... w jednym z watkow opisalam dzisiejsza przykra sytuacje ( do tej pory jest mu smutno.
Ewelcia ci Ty tu jeszcze robisz? zasuwaj na dzial " w ciazy- pierwszy trymestr" az tak nas lubisz ze odejsc id nas jie mozesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 17:00
Ewelcia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ewelcia i Voda nawet sie nie ważcie odchodzić,bo jesteście dla nas iskierką nadzieji, że i nam się nie długo uda
voda, Ewelcia, Magic, ampoule, moremi lubią tę wiadomość
-
Ewelcia chyba zartujesz nie wyrwiesz sie stad )) nie pozwolimy. Chce sledzic Twoj stan ;* tak samo voda nie oouszczajcie nas bo jestescie forma napedu dla nas ciesze sie Waszym niebywalym szczesciem )) i mam nadzieje dolaczyc do Was niedlugo ))
voda, ampoule, Ewelcia, JusWik lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Ewelcia chyba zartujesz nie wyrwiesz sie stad )) nie pozwolimy. Chce sledzic Twoj stan ;* tak samo voda nie oouszczajcie nas bo jestescie forma napedu dla nas ciesze sie Waszym niebywalym szczesciem )) i mam nadzieje dolaczyc do Was niedlugo ))
dodajecie nam wiary w to ze w końcu sie udaje niech fioletowa moc będzie z nami;)[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Magic wrote:Moge miec glupie pytanie )) czemu fioletowa??? nie bardzo rozumiem
Mi też dodajecie otuchy-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oj... widzę, że wyrzucacie nas stąd Niedługo dołączycie do nas Dziewczynki Ewelcia, Voda- będę za Was trzymać kciuki 25 kwietnia mam nadzieję, że będziemy wszystkie mogły pochwalić się dobrymi wiadomościami po wizycie u gina
Moja forma relaksu sobotniego to był shopping i uwierzcie- pomagavoda lubi tę wiadomość
-
No to na dobry piczatek dnia melduje, ze lokator mojego brzucha sie ujawnil i wczoraj dostalam pierwsZego kopa teraz wyczekiwanie nastepne usg i poznamy plec, chociaz ja nadal uwazam, ze to dziewczynka ale trzeba sie upewnic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 10:45
Ewelcia, Magic, Mimi86, kanapa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny chcialabym do Was dolaczyc. W sobote mialam lyzeczkowanie jestem totalnie zalamana ale wiem tez ze bardzo chce byc mama. Lekarz powiedział ze mamy czekac 3 miesiace ale to dla mnie wiecznosc. Ja bym chciala jak najszybciej... Czy tak mozna?
-
Aga bardzo wspolczuje. Uwazam, ze w wielu wypadkach lekarze nieco przesadzaja z 3 mies, ale organizm musi sie wygoic i dojsc do siebie. Pospiech moze byc lekkomyslny. Wszystko zalezy od zaawansowania ronionej ciazy, tego jak konkretny organizm dochodzi do normy, wszystko to kwestie indywidualne.
-
Aga89 tule Cię bardzo mocno,bo wiem co czujesz.Ja nie miałam łyżeczkowania a dzwonek dostałam po pierwszej @ ale sama mimo,że bym chciała już być w ciązy chce odczekać 2 cykle i widzę,że dobrze zrobiłam,bo wszystko mi się rozlegulowało.W tym tygodniu powinnam dostac druga @ i dopiero zaczniemy działać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 15:33
-
Aga89 wrote:Hej dziewczyny chcialabym do Was dolaczyc. W sobote mialam lyzeczkowanie jestem totalnie zalamana ale wiem tez ze bardzo chce byc mama. Lekarz powiedział ze mamy czekac 3 miesiace ale to dla mnie wiecznosc. Ja bym chciala jak najszybciej... Czy tak mozna?
Ja też myślałam że będę musiała czekać kilka miesięcy, ale kiedy byłam na wizycie to ginka powiedziala że możemy się już starać spowrotem.
Myślę że każda z nas ma inny organizm.
voda, Magic lubią tę wiadomość
-
a co do odczekania to moje zdanie jest takie - jeśli psychicznie jest gotowość to śmiało, bo wszystko kochane moje zaczyna się od psychiki i wszystko mamy poukładane w głowach
Mimi gdzieś Ty była?? mam wrażenie, że dawno się nie pojawiałaś na forum ;P
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018