X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poród martwego dziecka
Odpowiedz

Poród martwego dziecka

Oceń ten wątek:
  • lorinka9191 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dydone, kolejne cudowne wiadomości! Ogromne gratulacje i zdrówka dla Ciebie i Maleństwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 09:53

dydone lubi tę wiadomość

Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DYDONE gratulacje, jak dobrze że już jesteście razem:) buziaki dla Was:)

dydone lubi tę wiadomość

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dydone, cudowne informacje. Dobrze, że już to macie za sobą. Teraz odpoczywajcie i cieszcie się sobą:)

dydone lubi tę wiadomość

• Mama Malwinki Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dydone! Ryczę ze szczęścia! Tak bardzo się cieszę. Tak coś czułam, że nie odzywasz się bo masz ręce pełne roboty i zajęta jesteś kimś innym :) Dużo zdrowia dla Ciebie i małej Marysi.
    Jak znajdziesz chwilę to napisz nam jak się czujecie.

dydone lubi tę wiadomość

03.2018 r. córeczka Malwinka (*) 40 tc
    06.2019 r. tęczowa córeczka Jagoda
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makakus, gratuluje ciazy :) Fantastyczna wiadomosc!
    Dydone, wspaniale :) Kolejny pozytywny news podnoszacy na duchu. Buziaki i gratki.

dydone lubi tę wiadomość

• Mikuśka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dydone jak pięknie !!! GRATULACJE jesteś DZIELNA mamuśka !!! a mlody czuwał nad wami !!! ależ data !!!

dydone lubi tę wiadomość

7b0f9c1e19.png
  • Ewelin234 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dydone moje wielkie, ogromne GRATULACJE!!!!też się wzruszyłam. Wszystkiego co najlepsze dla Was!!!

dydone lubi tę wiadomość

• igle Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dydone gratulacje. Ale miałaś nerwów, najważniejsze że masz już córcię przy sobie. Takie historie dodają otuchy. A pamiętam początek twojej ciąży- jak wstawiłam suwaczek że jesteś w 5 tyg... jakoś tak szybko zleciało... ogromnie się cieszę:-)

dydone lubi tę wiadomość

I&L czerwiec 2017 26tc

Teczowy A. czerwiec 2020

iv09i09kwy7ert6d.png
  • Mama Blanusi Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dydone wielkie gratulacje!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 12:35

dydone lubi tę wiadomość

Mama Blanusi

Blanka 19.04.2017 [*] 40tc
    Nikodem 15.01.2019 ❤

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Blanusi, teraz czas na Ciebie. Od jutra trzymam kciuki i myślę, że wszystkie tu przekierowujemy pozytywną energię i ciepłe myśli w Twoim kierunku i czekamy na takie same wiadomości od Ciebie. Domyślam się, że jest Ci bardzo ciężko psychicznie, ale mam nadzieję, że wiadomości od dydone dodały Ci nadziei i siły.
    Już za kilka dni i Ty przytulisz swoje maleństwo. Trzymaj się kochana!

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. Nawet nie macie pojęcia ile mam w sobie emocji, uczuć. Boję sie, strach jest, nie potrafię uwierzyć że to już prawie, radość. Dzisiaj chce ubrać pościel dla dziecka i się zastanawiam czy powinnam? Jednak z drugiej strony nie mogę myśleć że tym razem znów będzie źle...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 13:45

Mama Blanusi

Nikodem 15.01.2019 ❤
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igle jak sytuacja u ciebie?
    my czekamy na @ i ruszamy doktorek przewiduje transfer na 29 jak wszystko pojdzie z planem - stres coraz wiekszy niecierpliwość coraz wieksza

7b0f9c1e19.png
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Blanusi teraz jest inna ciąża, inna historia i będzie happy end. Powiem to ja, która zaczyna z tym walczyć to my musimy panować nad lękiem a nie on nad nami, niech zna swoje miejsce w szeregu. To jest czas na szczęście, ubieraj pościel :)

empiq lubi tę wiadomość

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że ubieraj. Maleństwo musi wiedzieć, że mama jest już gotowa i wszystko na nie czeka. Zakładaj tylko i wyłącznie dobry scenariusz. Pościel będzie potrzebna i wszystko inne też!

• lorinka9191 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Blanusi, ubieraj, ubieraj :) Przecież jeszcze chwila i dzieciątko będzie z Wami!
    Dziewczyny to meeeega budujące, każda ciąża i szczesliwe rozwiązanie napełnia mnie taka nadzieja i radością!

Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za dobre słowa jest to bardzo potrzebne!

Mama Blanusi

Nikodem 15.01.2019 ❤
  • Ania 33 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Blanusi nad niczym się nie zastanawiaj. Przygotuj wszystko bo potem nie będziesz miała czasu na to :). Wszystko skończy się dobrze. To teraz czekamy na wiadomości od Ciebie. Takie historie są nam tu potrzebne.

Dydone, A jak się czujesz po cc?

Mama Aniołka Szymonka 33tc ur. 9.08.2018 zm.12.08.2018(*) i ziemskiej Juleczki ur.25.06.2015
  • dydone Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za tyle miłych słów, to wiele dla mnie znaczy!!! Aż ciężko uwierzyć, że jestem teraz w tym właśnie miejscu, tyle na to czekałam, tyle łez, tyle strachu. Teraz też ciągle ryczę, tyle że ze ze szczęścia... Po cc teraz czuję się już w miarę ok, najgorsza była pierwsza noc, kiedy nie możesz się ruszyć, wszytko okropnie boli ciągnie, a przy Tobie jest ten mały człowiek, którym musisz się zająć, jest taki maleńki i bezbronny. Nie wiem skąd te siły się biorą!!!
    Mamo Blanusi trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!! Ja pościel miałam ubraną, ale schowaną głęboko w szafie, łóżeczko było u mojej siostry poskładane w domu, przywiozła mi je w dzień naszego wypisu do domu. Przygotowane miałam tylko ubranka i podstawowe kosmetyki nic więcej. Ja bałam się uwierzyć, że jednak będzie dobrze, tego że znowu z bólem serca będę musiała to wszystko składać. Zrobisz jak Ci serce podpowiada! Najważniejsze żebyś Ty i Maluch byli już bezpieczni i zaopiekowani!!

02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
    km5sgu1ri0500snx.png
  • igle Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka ja w poniedziałek jadę do kliniki. Jak wszystko będzie dobrze, jak nie mam już żadnych torbieli to od razu zaczynam stymulacje i koniec stycznia początek lutego transfer. Czyli będziemy miały podobnie. Ten rok jest tak łaskawy dla tu obecnych że i może nam się uda:-)

I&L czerwiec 2017 26tc

Teczowy A. czerwiec 2020

iv09i09kwy7ert6d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, musi się wam udać. 2019 musi być nasz:) Mamo Blanusi, ja sobie cały czas mówię, że moje kolejne dziecko zasługuje na same pozytywne emocje. Już i tak porządnie dostałyśmy od życia. Tak więc ubieraj pościel:)

‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ