Nata123 wrote:
Kreska41 to takie smutne ale też piękne co piszesz.
Każda z nas już będzie inna. Zawsze myślałam że mam idealne życie, że takie nieszczęścia może gdzieś się zdarzają ale napewno nie mi..
i właśnie dlatego nie wiem czy zdecyduję się na kolejne dziecko. Czy udźwignę ten ciężar że znowu może coś się wydarzyć. Nawet nie umie sobie tego wyobrazić że miałabym drugi raz starszej córce powiedzieć, że nie będzie siostra na ziemii.
Wiem.
Moja trzecia ciaza miala byc ksiazkowa i ttlko slyszalam ze "na pewno wszystko bedzie sobrze". Ale po takich tragediach - dystansyjesz się. Dzień ciazy sie dłuży, wsłuchukesz sie w kazda komórkę ciała.
A pozniej..rodzi sie dziecko i juz jestes szczesliwa,bo.płacze...niemożesz uwieezyć ze ro JUŻ....a pozniej Ono walczy o zycie. A ja wtedy mysle" Boże jak ja powiem.Izabeli ze ta siostra umarła jak Róża".rozumiesz? Bo prawie umarła. A wszystkie badania super.
Ja zylam z dnia na dzień w ciazy i po porodzie...
12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
12.12.24--->II 🤰
8.02.25----> I prenatalne. Bez zastrzeżeń!
22.08.2025---> termin 🙏
Heparyna,acard,metylowany kwas foliowy,...duphrason,
Nie da się zastąpić utraconego dziecka. Ale wiarą w Niego jest niezłomna. Kocham Was dzieci !
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam.
12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
12.12.24--->II 🤰
8.02.25----> I prenatalne. Bez zastrzeżeń!
22.08.2025---> termin 🙏
Heparyna,acard,metylowany kwas foliowy,...duphrason,
Nie da się zastąpić utraconego dziecka. Ale wiarą w Niego jest niezłomna. Kocham Was dzieci !
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam.