Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka:) ja już w domu jestem. Za tydzień idę na kontrole
Nati94, Pomarańcza lubią tę wiadomość
-
W domu o wiele lepiej:) powoli się oczyszczam zwłaszcza jak siedzę na tronie 🙃 brzuch Prawie nie boli
Babulka, Nati94 lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:W domu o wiele lepiej:) powoli się oczyszczam zwłaszcza jak siedzę na tronie 🙃 brzuch Prawie nie boli
Postaraj się więcej chodzić, jakieś czynności wykonywać żeby była motywacja dla macicy do pracy i skurczy.
Ja siedząc wtedy na zwolnieniu układałam na podłodze puzzle i to była najlepsza pozycja żeby "wypchnąć" skrzepy bo po takim siedzeniu zawsze coś poszło bardziejAni0nka, Sylvka lubią tę wiadomość
-
Ultra, tak już zaczynał być coraz silniejszy stan zapalny. Dlatego trzeba tak bardzo uważać, jak się ktoś decyduje czekać na poronienie w domu.
Ja rzuciłam pracę po poronieniu i nie żałuję. A to była niby "dobra" praca. Jak urodzę i trochę odchowam drugie dziecko, to poszukam nowej. A jak nie uda mi się zajść w ciążę to będę szukać nowej pracy we wrześniu jak córka pójdzie do przedszkola
A no i byłam dziś na cmentarzu, postawiłam nowy lampionik (podpisany 🙄) i posprzątałam po wichurach. Pierwszy raz tam byłam sama bez córki i mogłam w spokoju się pomodlić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2022, 15:39
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Ultra myślę, że coś tam już się zaczęło dziać niefajnego. Tak samo jak i u mnie.
Ja miałam wpisane : masy martwicze i ropne -
Nati, spóźnione ale szczere! Sto lat 😘
Nati94 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Nati spóźnione życzenia 🎂🥳 Niech się spełnią ⏸️
Anionka tak mi przykro, że Cię tu widzę. Mam nadzieję, że dziewczyny dają Ci ogrom wsparcia i jakoś sobie radzisz. Ja sama otrzymałam tutaj mnóstwo dobrych rad i ciepłych słów.
Trzymajcie się dziewczyny ❤️Blondyna.B, czarneniebo, Babulka, Rena87, Aneta2506, Nati94, Ani0nka, Jc94 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Hej Sylvka. Ja mam taka cicha nadzieję, że jeszcze chwilka i dołączymy do Ciebie 🤞🤞🤞co nie laski? 😁
A Ty jak się czujesz?Rena87, Nati94, Sylvka, Ani0nka, Pomarańcza lubią tę wiadomość
-
Ja otwarłam sobie piwo bez wyrzutów sumienia @ dalej nie ma a biel wizira aż razi w oczy.
Składamy z młodym lego technicBabulka, Nati94, czarneniebo lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Ja otwarłam sobie piwo bez wyrzutów sumienia @ dalej nie ma a biel wizira aż razi w oczy.
Składamy z młodym lego technic
O a ja pije winko 😁, robię mega jajo wielkanocne na szydełku i oglądam najgłupszą komedię świata pt. MIODOWE LATA 😂. Hahaha, korzystam póki mogę 😂.
Miałam wczoraj ochotę zrobić test, bo wykres mam jak na ciążę ale 🤦♀️, jak jutro temp. będzie się utrzymywać tak wysoko, to zrobię betę, tak dla siebie, bo będę zaraz panikować znając mnie.Jednorożec89, Nati94, Sylvka, czarneniebo lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra-Dżasta wrote:O a ja pije winko 😁, robię mega jajo wielkanocne na szydełku i oglądam najgłupszą komedię świata pt. MIODOWE LATA 😂. Hahaha, korzystam póki mogę 😂.
Miałam wczoraj ochotę zrobić test, bo wykres mam jak na ciążę ale 🤦♀️, jak jutro temp. będzie się utrzymywać tak wysoko, to zrobię betę, tak dla siebie, bo będę zaraz panikować znając mnie.
Też szydełkujesz? Ja też! Właśnie zamówiłam sobie szydełka tunezyjskie będę robić kocyki dla moich chłopcówDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ja dziś też otwieram winko! Pierwszy tydzień pracy za nami, moja rodzinka sobie świetnie poradziła beze mnie🙂 od przyszłego tygodnia dyżury, to znacznie upraszcza życie bo teraz jadę na dłużej i jestem więcej w domu😍
Anionka, cieszę się, że jest dobrze 👍 oczyść nam się do końca ✊ może będziesz nawet szybsza ode mnie 🙂🙂
Dżasta, ja też umowa na czas nieokreślony, też myślałam o zmianie pracy ale ze względu na dojazdy..ale też nie wchodzi to póki co w grę. Wolę umowę i planowanie ciąży, po macierzyńskim poszukam na miejscu 🙂 to jest dość rozsądne jeśli posiada się takie plany- chociaż też nie wiadomo, ile mogą potrwać starania ale patrzmy optymistycznie, że uda nam się szybko 😍 współczuję spin w pracy, na pocieszenie dodam, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma i gdzieś indziej niekoniecznie będzie lepiej, ale jak najbardziej może tak być, czego Ci życzę jeśli podejmiesz taką decyzję(teraz albo kiedyś 🙂)
Jednorożec, przykro mi, że zobaczyłaś biel, ale fajnie, że lekko do tego podchodzisz ❤️ w końcu się uda ✊
Sylvka, już 14 tc 😍 dołączymy w odpowiednim czasie 🍀🍀 może już całkiem niedługo 🙂 czarneniebo, inaczej być nie może 🙂
Dziękuję za życzenia 🙂 ja odliczam dni do @ 😁 już jakieś 3-4 i nowe nadzieje 😍marzec- taki fajny miesiąc-mam nadzieję, że już będziemy testować🤰Ultra-Dżasta, Sylvka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Jednorożec - coś tam robię ale nie na jakąś dużą skalę 😂 muszę mieć wenę. Do maskotek nie mam daru ale takie koszyczki, jaja... Koce też okej. Robiłam kiedyś z włóczki Alizze Puffy koc, z World Bears na YT, czy jakoś takoś. 😅
Babulka wrote:Ultra czyli spróbowaliście, to trzymam kciuki 🥰
E nie, nie było opcji, by zajść. W dni płodne daliśmy sobie spokój, bo nie wiedzieliśmy, czy możemy już bez prezerwatyw, czy nie (a wolimy zdecydowanie bez) gdybym poszła szybciej do lekarza to pewnie coś byśmy działali 😂. Choć jak wczoraj zobaczyłam ten "trójstopniowy" wykres u siebie miałam taką chwilę rozkminy, że może coś z tego będzie ale to byłby cud nad cuda. Wg Ovu 🐒 za niedługo, więc pewnie spróbujemy 😊. A jeśli chodzi o betę to chciałam kontrolnie sprawdzić tak dla siebie, czy czasem nie odbiła do góry 😉.Babulka, Ani0nka lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
czarneniebo wrote:Hej Sylvka. Ja mam taka cicha nadzieję, że jeszcze chwilka i dołączymy do Ciebie 🤞🤞🤞co nie laski? 😁
A Ty jak się czujesz?
Dziękuję już coraz lepiej, nie mam prawa narzekać 🙈
czarne niebo, nati i reszta dziewczyn czekam i przesyłam ogrom pozytywnej energii i wirusy🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Babulka, Blondyna.B, Ani0nka, Nati94, czarneniebo lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Dziękuję już coraz lepiej, nie mam prawa narzekać 🙈
czarne niebo, nati i reszta dziewczyn czekam i przesyłam ogrom pozytywnej energii i wirusy🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 -
Dzięki Sylvka, tak dziewczyny tu są cudowne serio! Tyle wsparcia wiedzy no gdyby nie one to bym wszystko zniosła na bank o wiele gorzej❤️
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:A masz już jakieś typowanie lekarza co do płci? 😍
No właśnie nie do końca ... Dziś na wizycie powiedziała, że bardziej chłopak. Później jednak nie widziała nic od strony pośladków, z przodu jakiś kikutek był między nogami. W efekcie stwierdziła, że to również mogą być wargi sromowe. Ostatecznie kazała się nie sugerować i nie nastawiać w żadną stronę, bo obraz nie jasny. Ja trochę się zajwiłam na dziewczynkę i było mi ciut żal. Z genetycznych po wyrostku płciowym dedukowałam raczej córę o której zawsze marzyłam, ale zobaczymy..
Anionka mam nadzieję, że szybko wrócisz na plac boju. Mi udało, także trzymam za Ciebie kciuki żebyś łagodnie przez to wszystko przeszła ✊❤️ Szkoda, że nie możemy być już razem na sierpniówkach.Ani0nka lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]