Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra nie chce się nakrecać jak wariatka, ale mam mega dużo śluzu i mdłości... W każdej ciąży tak miałam od samego zapłodnienia (później już różnie bywało) ale jest dopiero dzisiaj 6dpo.. Najchętniej bym już jutro testowała 🙈🙈🙈 jak wariatka 🙈🙈 jak tu wytrzymać, jak to wszystko mi mówi, że się udało 😂
Kaaroo, Babulka, Susanne lubią tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Karoola wrote:Dobra nie chce się nakrecać jak wariatka, ale mam mega dużo śluzu i mdłości... W każdej ciąży tak miałam od samego zapłodnienia (później już różnie bywało) ale jest dopiero dzisiaj 6dpo.. Najchętniej bym już jutro testowała 🙈🙈🙈 jak wariatka 🙈🙈 jak tu wytrzymać, jak to wszystko mi mówi, że się udało 😂
Wiem że to trudne ,ale naj zaczekaj do terminu miesiączki,wtedy test będzie wiarygodny i nie będziesz musiała się doszukiwać jakichś cieniONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪 -
Anka94 wrote:Wiem że to trudne ,ale naj zaczekaj do terminu miesiączki,wtedy test będzie wiarygodny i nie będziesz musiała się doszukiwać jakichś cieniCórka w 2013 r
Kir-AA
Babulka wrote:Weź chociaż jeszcze 3 dni poczekaj 😂Córka w 2013 r
Kir-AA
Karoola wrote:Dobra nie chce się nakrecać jak wariatka, ale mam mega dużo śluzu i mdłości... W każdej ciąży tak miałam od samego zapłodnienia (później już różnie bywało) ale jest dopiero dzisiaj 6dpo.. Najchętniej bym już jutro testowała 🙈🙈🙈 jak wariatka 🙈🙈 jak tu wytrzymać, jak to wszystko mi mówi, że się udało 😂
-
Dziewczyny ogromnie Wam gratuluję, że Wam się udało! ❤️
Ja już po pierwszej @ po łyżeczkowaniu, wczoraj byłam kontrolnie u mojego gina ale usłyszałam, że najlepiej by było odczekać te 3 miesiące. A ja czytając Wasze posty już przebieram nogami żeby na nowo zacząć starania. Co prawda gdy zapytałam czysto hipotetycznie czy coś by się stało gdybym zaszła szybciej to odpowiedział, że nic, więc sama nie wiem... Poczekam jeszcze ten cykl, a później chyba zaryzykuję.11.2021 💔 ciąża biochemiczna
03.2022 💔 poronienie zatrzymane 8td
15.01.2023 urodziłam synka 🌈💙
MTHFR_1298A>C homo
PAI-1 4G hetero
Niedoczynność tarczycy -
Susannah kciuki za wizytę ✊🏻🍀
Karola, zacieram ręce na Twoje testowanko🙈🍀
Ja w pon mam monit, póki co rozkoszuje się Gonalem, zobaczymy czy coś wyhoduje.Karoola lubi tę wiadomość
-
JustaSzcz wrote:Dziewczyny ogromnie Wam gratuluję, że Wam się udało! ❤️
Ja już po pierwszej @ po łyżeczkowaniu, wczoraj byłam kontrolnie u mojego gina ale usłyszałam, że najlepiej by było odczekać te 3 miesiące. A ja czytając Wasze posty już przebieram nogami żeby na nowo zacząć starania. Co prawda gdy zapytałam czysto hipotetycznie czy coś by się stało gdybym zaszła szybciej to odpowiedział, że nic, więc sama nie wiem... Poczekam jeszcze ten cykl, a później chyba zaryzykuję.
Dziewczyny,ale jak Wasz ginekolog to interpretuje 3miesiace czy 3cykle? Od zabiegu to 1miesiaczki to już często ponad miesiąc mija. I nie wiem czy tu chodzi o czas 3miesiace ,czy muszą być 3cykle, więc jakby nie było to 4miesiace trzeba odczekaćONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Anka94 wrote:Dziewczyny,ale jak Wasz ginekolog to interpretuje 3miesiace czy 3cykle? Od zabiegu to 1miesiaczki to już często ponad miesiąc mija. I nie wiem czy tu chodzi o czas 3miesiace ,czy muszą być 3cykle, więc jakby nie było to 4miesiace trzeba odczekać
U mnie zalecał 3 cykle, czyli wróciliśmy do starań w 4. cyklu, prawie 5 miesięcy po poronieniu. -
Akataa wrote:U mnie zalecał 3 cykle, czyli wróciliśmy do starań w 4. cyklu, prawie 5 miesięcy po poronieniu.
O kurcze łudziłam się ,że jednak 3miesiace. Tak wiem ,że nie uda się za 1x ale chciałabym przynajmniej zacząć działać.
Ciekawe od czego to zależy , przewertowalam chyba wszystkie fora w tym temacie i często ginekolog dawał zielone światło już po 1cykluONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Ja spróbowałam 3 mce po poronieniu czyli po drugim cyklu, od razu zaszłam i od razu poroniłam, więc chyba gdybym mogła cofnąć czas to poczekałabym jeszcze miesiąc.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Ja spróbowałam 3 mce po poronieniu czyli po drugim cyklu, od razu zaszłam i od razu poroniłam, więc chyba gdybym mogła cofnąć czas to poczekałabym jeszcze miesiąc.
Na to chyba nie ma reguły, wiele ciąż gdzie kobiety zaszły jeszcze przed 1miesiaczka kończyły się powodzeniem, ciężkie to wszystkoONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Maluch żyje! Ma pikające serduszko, mimo tego że był taki malutki na początku. Urósł do dobrej wielkości i ma się dobrze.
Akataa, asiia, Pinkiii, Malinkaaa, Babulka, Susanne, Tony, Pomarańcza, Blondyna.B, Karoola, Anka94, Nati94, Ani0nka, Jednorożec89, Megi_85, Kaaroo, Kama123, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
Diagnoza: ciężki czynnik męski (90% nieruchomych plemników, wysoki stres oksydacyjny, pogarszająca się ilość).
I procedura: 1 zarodek 4CC, beta 0.
II procedura:
I transfer 4aa: poronienie zatrzymane
II transfer 4aa: jesteśmy razem! 👨👩👦
III transfer 4aa: 7dpt: 101, 9dpt: 282
Czeka na nas ❄