Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz robię wykres nie będę robić testu wcześniej jak w 16 dniu po przy wysokiej temperaturze chcę od razu grubej krech nie jakieś tam cienie cienia i bladziochy
Babulka lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Ja teraz robię wykres nie będę robić testu wcześniej jak w 16 dniu po przy wysokiej temperaturze chcę od razu grubej krech nie jakieś tam cienie cienia i bladziochy
Ja to wczoraj zrobiłam to chyba poczułam się jak Matka Boska że będzie cudowne zapłodnienie 😂😂😂😂baa nawet mnie mdliło z 2dni 🤭dobrze że ruchów dziecka nie czułamONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪 -
Jednorożec89 wrote:Ja teraz robię wykres nie będę robić testu wcześniej jak w 16 dniu po przy wysokiej temperaturze chcę od razu grubej krech nie jakieś tam cienie cienia i bladziochy
Ja teraz szybko robiłam test ale dlatego, że chciałam od razu na Encorton wejść.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Anka94 wrote:Ja to wczoraj zrobiłam to chyba poczułam się jak Matka Boska że będzie cudowne zapłodnienie 😂😂😂😂baa nawet mnie mdliło z 2dni 🤭dobrze że ruchów dziecka nie czułam
Znam ten stan 😀Starania od kwietnia 2020
👩❤️👨 Ona 32 lata, on 34 lata
😢2021 rok 6 tydzień
😢2022 rok 9 tydzień (krwiak, wywołanie farmakologiczne, łyżeczkowanie)
😞 2022 rok 7 tydzień, ciąża pozamaciczna, leczenie metotreksatem
🤞⏸️ nowa nadzieja 5 tydzień ciąży beta 4900 mUI/ml 🌈
🌈 7/1 hbd, jest ❤️!!! CRL 8,8 mm, FHR 142/min.
🌈 13/1 hbd, 7,44 cm ryzyka niskie ❤️
🌈 17/1 hbd, wszystko dobrze, wstydzioch 🩷🩵
🌈 21/1 hbd, połówkowe w porządku, 370 gramów chłopca 🩵
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
🌈 37/2 hbd, 2900 g - do kontroli przyrostu po tygodniu
-
Anka94, Akataa, Babulka lubią tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ja mam wejść na duphaston po pozytywnym teście ale lekarka dałam mi na to do tygodnia czasu.
Anka znam to miałam tak z Frankiem nawet wpisałam e google czy sra..ka to objaw ciąży. Co za dno. Dobrze że mi to przeszłoDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ja dziś upuściłam sporo krwi dla hematologa i wszystkie wyniki ładne jak na mnie, homocysteina 6,7 i nawet ferrytyna nagle ponad 70 mimo, że też odstawiłam żelazo od pozytywnego testu. A nigdy nie miałam takiej bez suplementacji. Akataa chyba jedziemy na jednym wózku 😅 wątroba jeszcze zipie mimo tych wszystkich leków. Także z mojej strony zrobione co się dało, pozostaje mi trzymać kciuki za kropka. 🥺
Anka94, Malinkaaa, Pomarańcza lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Ja dziś upuściłam sporo krwi dla hematologa i wszystkie wyniki ładne jak na mnie, homocysteina 6,7 i nawet ferrytyna nagle ponad 70 mimo, że też odstawiłam żelazo od pozytywnego testu. A nigdy nie miałam takiej bez suplementacji. Akataa chyba jedziemy na jednym wózku 😅 wątroba jeszcze zipie mimo tych wszystkich leków. Także z mojej strony zrobione co się dało, pozostaje mi trzymać kciuki za kropka. 🥺
Wszystkie tu trzymamy kciuki za Twojego kropkaBabulka, Ani0nka lubią tę wiadomość
ONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Babulka wrote:Ja dziś upuściłam sporo krwi dla hematologa i wszystkie wyniki ładne jak na mnie, homocysteina 6,7 i nawet ferrytyna nagle ponad 70 mimo, że też odstawiłam żelazo od pozytywnego testu. A nigdy nie miałam takiej bez suplementacji. Akataa chyba jedziemy na jednym wózku 😅 wątroba jeszcze zipie mimo tych wszystkich leków. Także z mojej strony zrobione co się dało, pozostaje mi trzymać kciuki za kropka. 🥺
Będzie dobrze! 🍀Babulka lubi tę wiadomość
-
Ja tez gdybym nie musiała włączać heparyny to bym dopiero sikała po terminie miesiączki ja za tydzień mam wizytę u gina, zrobię cytologię i monitoring. Będę przed owu. Zobaczę co tam u mnie słychać. Ale nie wiem czy nie odpuścić bo po owu mam wizytę u dentysty a mnie każda taka stresuje. Niby nic takiego bo to odbudowa zęba po kanałowym No ale jednak stres nie fajnie wpływa na kropka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2022, 15:12
-
Najgorsze jest to że łapie się na nieistniejącá ciążę np widziałam wczoraj ładna kurtkę na vinted zimową ale nie kupiłam jej bo jak będę w ciąży to się nie przyda a dzisiaj widzę że się sprzedała i przeklina swoją głupotęDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Jednorożec89 wrote:Najgorsze jest to że łapie się na nieistniejącá ciążę np widziałam wczoraj ładna kurtkę na vinted zimową ale nie kupiłam jej bo jak będę w ciąży to się nie przyda a dzisiaj widzę że się sprzedała i przeklina swoją głupotęCórka w 2013 r
Kir-AA
Ani0nka wrote:No na tez odwołałam fizjoterapeutę bo byłam pewna ze jestem w ciąży i poszedł mój mazCórka w 2013 r
Kir-AA
Karoola wrote:To też znam 😂 np dzisiaj fizjoterapeutę ma mój mąż.. I tak co 2 tyg hipotetyczna ciąża. Straszne to 🙈
Też tak miałam. Wakacje nie bo ciąża itp.
Jedyny plus mojej przerwy jest taki, że już tak chwilowo nie myślę. Chociaż przeszło mi przez myśl to, że w Święta znowu mogę być. I jak pogodzić poronienie z nową pracą.
Dodam, że ani pracy na horyzoncie, ani ciąży póki co. Ach ta chora głowa 😉Starania od kwietnia 2020
👩❤️👨 Ona 32 lata, on 34 lata
😢2021 rok 6 tydzień
😢2022 rok 9 tydzień (krwiak, wywołanie farmakologiczne, łyżeczkowanie)
😞 2022 rok 7 tydzień, ciąża pozamaciczna, leczenie metotreksatem
🤞⏸️ nowa nadzieja 5 tydzień ciąży beta 4900 mUI/ml 🌈
🌈 7/1 hbd, jest ❤️!!! CRL 8,8 mm, FHR 142/min.
🌈 13/1 hbd, 7,44 cm ryzyka niskie ❤️
🌈 17/1 hbd, wszystko dobrze, wstydzioch 🩷🩵
🌈 21/1 hbd, połówkowe w porządku, 370 gramów chłopca 🩵
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
🌈 37/2 hbd, 2900 g - do kontroli przyrostu po tygodniu
-
Malinkaaa wrote:Też tak miałam. Wakacje nie bo ciąża itp.
Jedyny plus mojej przerwy jest taki, że już tak chwilowo nie myślę. Chociaż przeszło mi przez myśl to, że w Święta znowu mogę być. I jak pogodzić poronienie z nową pracą.
Dodam, że ani pracy na horyzoncie, ani ciąży póki co. Ach ta chora głowa 😉
Ale szczerze wierzę, że już w tym cyklu będę w zdrowej szczeliwej ciąży!Córka w 2013 r
Kir-AA
Dziewczyny ale się zagotowałam ,byłam umowiona u mojego ginekologa na jutro w przychodni przy szpitalu ,ale jak wiecie dostalam okres ,i chciałam zapytać czy jest szansa przełożyć na następny tydzień,a baba w rejstracji że jak to na jutro byłam jak jutro doktora nie ma bo musi mieć duzyr i odwołał wizyty ,i nie ma opcji na przyszły tydzień. Bo jest już 40 osób bo przenieśli wizyty tylko tych kobiet a ciąży. I wogole nie ma opcji już w lipcu,wkurwilam się jak nie wiem 😡no ale co się będę dogadywać ,on przyjmuje też w 2prywatnych przychodniach więc w jednej termin 18 lipca ,w drugiej 8 lipca ,z 2zlego jestem zapisana na ten 8lipca. Tylko teraz moje pytanie czy czekać z tymi moimi wynikami czy w międzyczasie umówić się z do hematologa czy geentyka. Mam na myśli czy Was ginekolog i tak powiedział żeby się umówić ,mam na myśli żeby potwierdzić albo wykluczyć te heparynę w ciąży. Nie chcę czekać bezczynnie skoro on i tak mi powie żeby to jeszcze z kimś skonsultować ,jak myślicieONA jeszcze 27l ,ON 30lat
cslza wrote:Dziewczyny proszę Was o opinię, oczywiście czekam na info od doktora.
28.05 bhcg 80,5. Dziś, 22.06 9,58. Czy to nie spada za wolno?ONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪