Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola razem byłyśmy w sierpniówkach i mam nadzieję ze teraz razem w marcówkach będziemy 🙂🙂
Karoola lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki nifty, wszystko ok, ryzyka niskie, ale jestem niepocieszona bo liczyłam na córeczkę, a tu będzie chłopak 🙆. Za to mąż wniebowzięty, zaraz chyba stanie na dachu i ogłosi całemu światu, że będzie miał syna 😁.
Babulka, Blondyna.B, Anka94, Karoola, Ani0nka, Jednorożec89, Akataa, cslza, dafney, Pomarańcza, Tony, Susannah, Megi_85 lubią tę wiadomość
11.2021 💔 ciąża biochemiczna
03.2022 💔 poronienie zatrzymane 8td
15.01.2023 urodziłam synka 🌈💙
MTHFR_1298A>C homo
PAI-1 4G hetero
Niedoczynność tarczycy -
JustaSzcz wrote:Mam wyniki nifty, wszystko ok, ryzyka niskie, ale jestem niepocieszona bo liczyłam na córeczkę, a tu będzie chłopak 🙆. Za to mąż wniebowzięty, zaraz chyba stanie na dachu i ogłosi całemu światu, że będzie miał syna 😁.
Bardzo ,bardzo Ci gratuluję ❤️ONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪 -
Ani0nka wrote:Karola razem byłyśmy w sierpniówkach i mam nadzieję ze teraz razem w marcówkach będziemy 🙂🙂
Ani0nka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
JustaSzcz wrote:Mam wyniki nifty, wszystko ok, ryzyka niskie, ale jestem niepocieszona bo liczyłam na córeczkę, a tu będzie chłopak 🙆. Za to mąż wniebowzięty, zaraz chyba stanie na dachu i ogłosi całemu światu, że będzie miał syna 😁.Córka w 2013 r
Kir-AA
Anka94 wrote:Macie już wybrane imię dla chłopca?
Właśnie siedzimy i mamy burzę mózgów i zastanawiamy się nad Jankiem.11.2021 💔 ciąża biochemiczna
MTHFR_1298A>C homo
PAI-1 4G hetero
Niedoczynność tarczycy -
JustaSzcz wrote:Właśnie miałam pisać, że moja apka wygląda tak że jest cała lista ulubionych imion dla dziewczynki zaznaczona przeze mnie, a przy chłopcach nic 😁.
Właśnie siedzimy i mamy burzę mózgów i zastanawiamy się nad Jankiem.
Jasie to fajne chłopaki sama mam jednego w ogóle chłopcy są cudwni wielkie gratulacje.
Ja poza parciem na ciążę mam teraz mega parcie na płeć tak bardzo bym chciała córeczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2022, 09:21
JustaSzcz lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
JustaSzcz wrote:Mam wyniki nifty, wszystko ok, ryzyka niskie, ale jestem niepocieszona bo liczyłam na córeczkę, a tu będzie chłopak 🙆. Za to mąż wniebowzięty, zaraz chyba stanie na dachu i ogłosi całemu światu, że będzie miał syna 😁.
Gratulacje! ❤
Ile czasu czekałaś na wynik i gdzie robiłaś nifty? -
Dziewczyny sorki, że w tych dobrych wiadomościach wbijam się z tym tematem, ale potrzebuję porady...
Czy miałyście tak po łyżeczkowaniu, że jak wstałyście rano z łóżka to chlustalo krwią? Nie wiem czy się martwić, ale jak dziś wstałam to miałam powódź i to taką, że ja byłam cala w krwi, podłogę zachlapałam, pizama do wywalenia, nogi aż do kostek w krwi... W głowie mi się kręci i na razie obserwuję i niby nie ma tragedii z krwawieniem. Wczoraj miałam jeszcze skrzepy, które wyglądały jak tkanki i to duże, bo wielkości sporego guzika.
Jutro jadę w podróż służbową i aż boję się jechać31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
dafney wrote:Gratulacje! ❤
Ile czasu czekałaś na wynik i gdzie robiłaś nifty?
Cslza a ile jesteś po łyżeczkowaniu? Bo ja w sumie miałam tylko lekkie plamienie i nawet po samym zabiegu nie leciało ze mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2022, 10:25
11.2021 💔 ciąża biochemiczna
MTHFR_1298A>C homo
PAI-1 4G hetero
Niedoczynność tarczycy -
cslza wrote:Dziewczyny sorki, że w tych dobrych wiadomościach wbijam się z tym tematem, ale potrzebuję porady...
Czy miałyście tak po łyżeczkowaniu, że jak wstałyście rano z łóżka to chlustalo krwią? Nie wiem czy się martwić, ale jak dziś wstałam to miałam powódź i to taką, że ja byłam cala w krwi, podłogę zachlapałam, pizama do wywalenia, nogi aż do kostek w krwi... W głowie mi się kręci i na razie obserwuję i niby nie ma tragedii z krwawieniem. Wczoraj miałam jeszcze skrzepy, które wyglądały jak tkanki i to duże, bo wielkości sporego guzika.
Jutro jadę w podróż służbową i aż boję się jechać
Kochana ja nie chcę Cię martwić, bo moja sytuacja może być zupełnie inna, ale opowiem Ci jak było u mnie. Miałam łyżeczkowanie w poniedziałek i krwawiłam po zabiegu mocno. W środę dostałam silnych bóli brzucha i pojechałam do szpitala. Finalnie zrobili mi drugi zabieg łyżeczkowania i już po tym było dobrze. Może podjedź na usg, niech lekarz sprawdzi skąd tyle krwi, czy na pewno oczyścili wszystko dokładnie. -
cslza wrote:Dziewczyny sorki, że w tych dobrych wiadomościach wbijam się z tym tematem, ale potrzebuję porady...
Jutro jadę w podróż służbową i aż boję się jechać
Ja musiałam jeden dzień zostać w szpitalu dłużej bo mocno krwawiłam ale u mnie to było po porodzie więc trochę inny etap ciąży -
Cslza wg mnie to nie jest normalne i powinnas jechać jeszcze dzisiaj na ip tam gdzie mialas zabieg. Takie krwawienia mogą być bardzo niebezpieczne.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
JustaSzcz wrote:Właśnie miałam pisać, że moja apka wygląda tak że jest cała lista ulubionych imion dla dziewczynki zaznaczona przeze mnie, a przy chłopcach nic 😁.
Właśnie siedzimy i mamy burzę mózgów i zastanawiamy się nad Jankiem. -
Babulka i inne dziewczyny w młodych ciążach dolaczylyscie do grup ciążowych - tych z miesiacami?
Cszlza poobserwuje chwilę, ale jak coś to leć na sorCórka w 2013 r
Kir-AA
Cslza, ale to było takie jednorazowe chlusniecie rano i później już skąpe krwawienie? Jeśli tak, to myślę że w porządku, po prostu się zebrało przez noc tak jak pisze Blondyna. Jeśli po za tym jest obfite krwawienie to ja bym pojechała sprawdzić co się dzieje i ewentualnie zrobić morfologię. Jak masz możliwość zmierz sobie ciśnienie, czy za bardzo nie spada i pij jak najwięcej.
-
Karoola wrote:Babulka i inne dziewczyny w młodych ciążach dolaczylyscie do grup ciążowych - tych z miesiacami?
Cszlza poobserwuje chwilę, ale jak coś to leć na sor
Z córką byłam tylko na jednej malutkiej grupce i to mi odpowiadało. Ja się nie nadaje do dużych grup gdzie albo ktoś się chwali jak to radośnie zjadł tatara albo przeciwnie, panikuje bo dzis cycki takie a wczoraj były takie albo dyskusje, że nie warto robić badań prenatalnych a potem dzieci szczepić. To nie na moje nerwyAni0nka, Karoola, dafney, Tony lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka mam podobne zdanie do Ty ale tez wole być na takich grupach aby wiedzieć kiedy, co, jakie badania i czego się spodziewać itp.