Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Babulka wrote:Dziewczyny a Wam na tej wizycie w 6 tygodniu zakładał już lekarz kartę ciąży? Bo mi nie założył tylko dal skierowanie na te badania z krwi i na prenatalne a karta na następnej wizycie i zaczęłam go podejrzewać o niewiarę w mojego kropka 😜
Mi założyli dopiero w okolicach 9-10tc. Jakoś tak bardzo późno.Babulka lubi tę wiadomość
Diagnoza: ciężki czynnik męski (90% nieruchomych plemników, wysoki stres oksydacyjny, pogarszająca się ilość).
I procedura: 1 zarodek 4CC, beta 0.
II procedura:
I transfer 4aa: poronienie zatrzymane
II transfer 4aa: jesteśmy razem! 👨👩👦
III transfer 4aa: 7dpt: 101, 9dpt: 282
Czeka na nas ❄ -
Dzięki, pocieszyłyście mnie ☺
A diagnostyka w ramach rekompensaty daje mi 50zl do wykorzystania w ich labie 😅 W alabie tylko przepraszam usłyszałam, także idą do przodu, ale mogliby jednak nie robić takich akcji 😝2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia ❤ Niby wiem, że wynik ok, ale mózg nie chce się przeprogramować na pozytywne myślenie. Mąż mi sugeruje psychologa i chyba to nie jest głupi pomysł. Te bety mnie prawie zabiły, przez 3 dni byłam na innej planecie. Dobrze, że córka jest na obozie. Jutro muszę się upewnić, że nadal pracuję tam, gdzie pracowałam.
Teraz czekam na wizytę 16 lipca i to nie wiem czy nie za wcześniej będzie . Moje nerwy nie zniosą sprawdzania pęcherzyków w między czasie. -
Myślę, że powinno być już coś widać. Ale jak nie wiadomo do końca kiedy była owulka, to też ciężko wróżyć. No ale teraz beta koło 500 to za ponad 2 tygodnie już powinien być zarodek 🤔2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Dziewczęta ciążowe zaktualizujcie stopki ❤Starania od kwietnia 2020
👩❤️👨 Ona 32 lata, on 34 lata
😢2021 rok 6 tydzień
😢2022 rok 9 tydzień (krwiak, wywołanie farmakologiczne, łyżeczkowanie)
😞 2022 rok 7 tydzień, ciąża pozamaciczna, leczenie metotreksatem
🤞⏸️ nowa nadzieja 5 tydzień ciąży beta 4900 mUI/ml 🌈
🌈 7/1 hbd, jest ❤️!!! CRL 8,8 mm, FHR 142/min.
🌈 13/1 hbd, 7,44 cm ryzyka niskie ❤️
🌈 17/1 hbd, wszystko dobrze, wstydzioch 🩷🩵
🌈 21/1 hbd, połówkowe w porządku, 370 gramów chłopca 🩵
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
🌈 37/2 hbd, 2900 g - do kontroli przyrostu po tygodniu
-
Dafney, myślę że nie będzie za wcześnie, a jak będzie to przynajmniej upewnisz się że jest w macicy itd. uwierz w Kropka ❤️
Malinka, ja jeszcze się wstrzymuję, zaktualizuje po wizycie 15 lipca 😊 -
Pomarańcza wrote:Dafney, myślę że nie będzie za wcześnie, a jak będzie to przynajmniej upewnisz się że jest w macicy itd. uwierz w Kropka ❤️
Malinka, ja jeszcze się wstrzymuję, zaktualizuje po wizycie 15 lipca 😊Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Chyba rzeczywiście wczoraj mogłam mieć owulację. Zobaczymy jutro jak temperatura.
Mam ambitny plan dzisiaj zrobić porządki w szafie i co nie potrzebne to na pck. Ciuszki po chłopcach do worków próżniowych na wszelki wypadek.
Mieszkam w górach ma być u nas dziasiaj ponad 35 więc upał niemiłosiernyDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ja dziś mam w planach mycie łazienki 🤨
Pytałam się gina czy to normalne ze mam owu chyba tylko z jedne strony- zawsze boli mnie lewy jajnik i czy mam się martwić. On we mnie zajrzał i mówi ze teraz owu będzie z prawej bo pecherzyk 21mm. Wg moich obliczeń- w piątek, sobotę będzie owu. Ale nie pamietam kiedy miałam owu z tego prawego jajnika. Nigdy mnie ta strona nie bolała tez tak macie dziewczyny Że na owu bolą Was jajniki i tylko z jednej strony?
-
U mnie zawsze z 2stron 😵💫raz z 1 raz z drugiej,ale u mnie to ten ból trwa kilka dni 🤯
Ani0nka lubi tę wiadomość
ONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪 -
Hmmm to może mam tak ze ból z jednego a owu z drugiego, zobaczymy. Dziś pojadę testy owu kupić zobaczę jak sytuacja, bo śluz już jest przezroczysty- wodnisty.
-
Ani0nka wrote:Hmmm to może mam tak ze ból z jednego a owu z drugiego, zobaczymy. Dziś pojadę testy owu kupić zobaczę jak sytuacja, bo śluz już jest przezroczysty- wodnisty.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Dziewczyny a ja tak z innej beczki, spotkałyście się ze stwierdzeniem, że zdarza się tak, że kobieta roni tylko jedną płeć? Ostatnio koleżanka mi powiedziała coś takiego, że u niej w rodzinie kuzynki traciły zawsze dziewczynki. Szukałam coś w necie na ten temat, ale nic potwierdzonego nie znalazłam.11.2021 💔 ciąża biochemiczna
03.2022 💔 poronienie zatrzymane 8td
15.01.2023 urodziłam synka 🌈💙
MTHFR_1298A>C homo
PAI-1 4G hetero
Niedoczynność tarczycy -
Spoko jakoś ciśnienie chyba ze mnie zeszło. Jak się uda to będzie cudownie, nie teraz to może kiedy indziej. No zobaczymy
-
JustaSzcz wrote:Dziewczyny a ja tak z innej beczki, spotkałyście się ze stwierdzeniem, że zdarza się tak, że kobieta roni tylko jedną płeć? Ostatnio koleżanka mi powiedziała coś takiego, że u niej w rodzinie kuzynki traciły zawsze dziewczynki. Szukałam coś w necie na ten temat, ale nic potwierdzonego nie znalazłam.
Spotkałam się, moja szwagierka poroniła trzy razy za każdym razem chłopca a ma trzy zdrowe córki. Lekarz jej powiedział że nie donosi chłopca bo jej organizm odrzuca męski zarodekDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas