Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra nowy cykl to zbadam te hormony w 3 dc.
Lh, fsh, prolaktyne, estriadol. Wezmę glukoze i insulinę. Coś jeszcze polecacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2022, 21:31
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Karoola wrote:Dobra nowy cykl to zbadam te hormony w 3 dc.
Lh, fsh, prolaktyne, estriadol. Wezmę glukoze i insulinę. Coś jeszcze polecacie?Karoola lubi tę wiadomość
-
Blondyna a ile potrzebujesz kwasu foliowego teraz?
Karoola ja myślę też, że po biochemie to nie ma co. Nawet insulina może wyjść Ci niemiarodajna.Karoola lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Jednorożec89 wrote:Ja witaminę d na razie sobie odpuściłam wrócę do niej we wrześniu bo doszłam do wniosku że jest lata a ja mnóstwo czasu spędzam na słońcu więc nie trzeba.
Blondyna czytam Twoja stopkę. Piękne imię wybraliście dla córki:)
Ja bym jednak zbadala witaminę D3 przed jej odstawieniem. Może się okazać, że słońce nie wyrównuje tego co w lekach. Tak na marginesie to jak bierzecie witaminę D3 to też trzeba badać poziom, bo za wysoki też nie jest za dobry.Diagnoza: ciężki czynnik męski (90% nieruchomych plemników, wysoki stres oksydacyjny, pogarszająca się ilość).
I procedura: 1 zarodek 4CC, beta 0.
II procedura:
I transfer 4aa: poronienie zatrzymane
II transfer 4aa: jesteśmy razem! 👨👩👦
III transfer 4aa: 7dpt: 101, 9dpt: 282
Czeka na nas ❄ -
Susannah wrote:Ja bym jednak zbadala witaminę D3 przed jej odstawieniem. Może się okazać, że słońce nie wyrównuje tego co w lekach. Tak na marginesie to jak bierzecie witaminę D3 to też trzeba badać poziom, bo za wysoki też nie jest za dobry.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Blondyna a ile potrzebujesz kwasu foliowego teraz?
Karoola ja myślę też, że po biochemie to nie ma co. Nawet insulina może wyjść Ci niemiarodajna.
Ale dobra macie rację.. Zostawiam jak jest pójdę do gina i niech ona zadecyduje co dalej.Córka w 2013 r
Kir-AA
U mnie temperatura szoruje po dnie więc kompletnie nie wiem o co chodzi. Może cykl był bezowulacyjny?Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Babulka wrote:Blondyna a ile potrzebujesz kwasu foliowego teraz?
Babulka lubi tę wiadomość
-
Kurczę czemu dni do testowania tak się dłużą 🫣🫣🫣🫣 testuję w poniedziałek/wtorek 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2022, 11:01
Babulka, Karoola, Blondyna.B, Susannah, cslza lubią tę wiadomość
-
Ja nie prędko zatestuje o ile w ogóle jak @ , przyjdzie dzwonię do gin i umawiam wizytę. Wkurzają mnie te chore cykle niech ona coś radziDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dziewczyny, chce któraś z Was termin 2.08 do doc Paśnika? Bo ja nie idę, bez względu na to jak się sytuacja potoczy. Wizyta stacjonarna.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Czy któraś z Was robiła badanie krzywej cukrowej w bardzo wczesnej ciąży? Według kalendarza badań powinno być 24-28 tydzień, a ja dostałam od razu skierowanie. Niby cukier minimalnie podwyższony według norm Medicover dla ciężarnych bo 95 mg/dl, ale w zasadzie to jeszcze mieszczę się w tych uniwersalnych normach.
Karoola lubi tę wiadomość
-
dafney wrote:Czy któraś z Was robiła badanie krzywej cukrowej w bardzo wczesnej ciąży? Według kalendarza badań powinno być 24-28 tydzień, a ja dostałam od razu skierowanie. Niby cukier minimalnie podwyższony według norm Medicover dla ciężarnych bo 95 mg/dl, ale w zasadzie to jeszcze mieszczę się w tych uniwersalnych normach.
dafney lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
dafney wrote:Czy któraś z Was robiła badanie krzywej cukrowej w bardzo wczesnej ciąży? Według kalendarza badań powinno być 24-28 tydzień, a ja dostałam od razu skierowanie. Niby cukier minimalnie podwyższony według norm Medicover dla ciężarnych bo 95 mg/dl, ale w zasadzie to jeszcze mieszczę się w tych uniwersalnych normach.
dafney lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
dafney, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
dafney wrote:No dobra przekonałyście mnie. Idę jutro zrobić. Mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym kropkowi ( o ile tam w ogóle jest).
ONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪 -
dafney wrote:No dobra przekonałyście mnie. Idę jutro zrobić. Mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym kropkowi ( o ile tam w ogóle jest).
dafney lubi tę wiadomość