Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co nawet strumieniowy pink pokazał cień wiec albo mam największego niefarta albo jednak jestem w ciąży ale ja to bez ekscytacji, mam tryliard scenariuszy czarnych i nie wierze.
Za tydzień będzie termin mojego porodu z Nikodemem, wiec gdyby się udało to byłby cud.
Babulka o której sobie podajesz heparynę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2022, 17:53
-
No coś tam przebija na tych testach. Ale też myślę, że do takich wczesnych kresek to na spokojnie, jeśli to to, to jeszcze zdążysz się nacieszyć Trzymam kciuki!
O 8 ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2022, 17:53
Ani0nka lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Aaaa to lepiej z rana No tak, acessan wieczorem a to rano. To sobie jutro zapodam przed pracą
Babulka lubi tę wiadomość
-
Anionka, trzymam kciuki. Babulka ma rację - potwierdź, zdążysz się nacieszyć. Ja odkąd 2tyg temu miałam fałszywy pozytywny test ciążowy, to już chyba będę sceptyczna do dosłownie wszystkiego w temacie. Chociaż, bardzo chce w sobie wykrzesac beztroske i niczym nie skażone marzycielstwo. Tak żeby cieszyć się z każdej chwili nadziei. Tego Wam życzę dziewczyny. A z fałszywego testu to pozostaje mi albo się śmiać albo na niego bluzgać. Bo co mogę innego. O ile mi się uda wrzucić tu zdjęcie poniżej, to podsyłam Wam jako ciekawostkę. Prawda, że to nie jest cień cienia?? wyszło tak w 23dc na sam koniec lipca. W 26 dc dostałam miesiączki.
🧍♀️36l. 🧍♂️34l.
👶2017 pierwsze dziecko córeczka 👨👩👧
⏸️01.10 2021
💔26.10.2021 poronienie w 8tc
od tego czasu ponowne starania... -
Ochnik wrote:Anionka, trzymam kciuki. Babulka ma rację - potwierdź, zdążysz się nacieszyć. Ja odkąd 2tyg temu miałam fałszywy pozytywny test ciążowy, to już chyba będę sceptyczna do dosłownie wszystkiego w temacie. Chociaż, bardzo chce w sobie wykrzesac beztroske i niczym nie skażone marzycielstwo. Tak żeby cieszyć się z każdej chwili nadziei. Tego Wam życzę dziewczyny. A z fałszywego testu to pozostaje mi albo się śmiać albo na niego bluzgać. Bo co mogę innego. O ile mi się uda wrzucić tu zdjęcie poniżej, to podsyłam Wam jako ciekawostkę. Prawda, że to nie jest cień cienia?? wyszło tak w 23dc na sam koniec lipca. W 26 dc dostałam miesiączki.
RudzielecMonia lubi tę wiadomość
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się.......
Ona 33 lata , On 42 lat (azoospermia)
Starania od 2018
🔹️IUI AID ❌️
🔹️I IVF/ ICSI
25 jajeczek, 6 zarodkow, OHSS
12.2020 transfer❌️
04.2021 transfer❌️
🔹️II IVF/ ICSI
6 jajeczek, 0 zarodkow
🔹️III IVF/ ICSI
16 jajeczek, 1❄️
🔹️20.06.2022 swiezy transfer 3- dniowca
02.07 2022 ⏸️
15.07.2922 rocznica slubu i poronienie💔, podejrzenie cp❗️
🔹️17.11.2022 ❌️
🔹️27.02.2023 scratching endometrium
🔹️28.03.2023 IV ICSI punkcja
14 jajeczek,
🔹️31.03.2023 transfer 🐣🐣 3- dniowcow ( morula, 8bl)🙏
08.04 cienia cien⏸️
11dpt beta 58, 13dpt beta 138, 15dpt beta 299, 17dpt beta 750 jest pecherzyk OHSS szpital 🙏🙏, 26dpt mamy ❤️
13.06 Nifty-ok👍💙
Czeka ❄️
2023 to bedzie moj rok🙏 -
Ochnik wrote:Anionka, trzymam kciuki. Babulka ma rację - potwierdź, zdążysz się nacieszyć. Ja odkąd 2tyg temu miałam fałszywy pozytywny test ciążowy, to już chyba będę sceptyczna do dosłownie wszystkiego w temacie. Chociaż, bardzo chce w sobie wykrzesac beztroske i niczym nie skażone marzycielstwo. Tak żeby cieszyć się z każdej chwili nadziei. Tego Wam życzę dziewczyny. A z fałszywego testu to pozostaje mi albo się śmiać albo na niego bluzgać. Bo co mogę innego. O ile mi się uda wrzucić tu zdjęcie poniżej, to podsyłam Wam jako ciekawostkę. Prawda, że to nie jest cień cienia?? wyszło tak w 23dc na sam koniec lipca. W 26 dc dostałam miesiączki.
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Szok! A robiłaś betę? Bardzo możliwe ze był to biochem:( bardzo mi przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2022, 23:10
-
Rozumiem Ochnik trzymaj się Kochana, zaraz zaskoczy.
Ja będę testować po południu bo do apteki muszę zajechać po pracy
Wiec o kciuki nadal proszę 🤞Babulka, Akataa, Ochnik, Malinkaaa lubią tę wiadomość
-
Jest krecha! Ściemniała! Idę się kłuć 💋
Akataa, cslza, RudzielecMonia, Susannah, Pomarańcza, Karoola lubią tę wiadomość
-
Mąż mi zrobił zastrzyk, nie wiem jak ja jutro to zrobię. Strasznie piekło, i nawet na siedząco miałam szum w uszach i obraz rozmazany, kręciło mi się w głowie. Teraz już powoli przestaje bolec ale kurde nie wiedziałam ze to tak będzie…Babulka, RudzielecMonia, Susannah, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
Ciemnieje ewidentnie
Moje pierwsze zastrzyki też nie były najlepsze. Jutro po prostu zrób sobie na kanapie lub fotelu, żebyś nie poleciała w razie zasłabnięcia. I zatykaj od razu igłę jak tylko wyjmiesz.
Później naprawdę jest o wiele lepiej, dla mnie to już jak mycie zębów.
Spróbuj przyłożyć coś zimnego przez gazik następnym razem, może coś da. Tylko najlepiej punktowo, nie że mrożony groszek na cały brzuch Jak nie masz kostek wielorazowych to mozesz łyżeczkę wrzucić do zamrażarki.Ani0nka lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Jak ja to rozumiem.
Ja bym sobie sama w życiu zastrzyku nie zrobiła.
Po operacji miałam przepisany clexane, 10sztuk do robienia codziennie. 🙈 Wszystkie robiła mi teściowa... A siniak na siniaku był...
Wiec Cię rozumiem ja generalnie zawsze mdlałam na pobieraniu krwi, zastrzyki też bardzo źle znoszę. Muszę leżeć.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Jeśli masz fobię, to może lepiej z jakąś pielęgniarką się dogadać, żeby robiła? A mąż przed pracą nie mógłby Ci robić czy pracuje na zmiany?
Ani0nka lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Wracam do Was po urlopie. Wizja jutrzejszego powrotu do pracy nie jest przyjemna, ale tym razem naprawdę udało mi się zresetować podczas urlopu. Tak sobie myślę, że te starania i niepowodzenia przez ostatnie 2 lata przeczołgały mnie psychicznie i nawet nie miałam świadomości w jakim stresie żyję.
Anionka planujesz zrobić betę? Już się cichutko cieszę i nadal trzymam kciuki za tą kreseczkę, żeby ciemniała 😍
Babulka dzięki za Twoją wiarę w mojego młodego człowieka. Mąż na mnie krzyczy, że to ja przede wszystkim powinnam wierzyć, że będzie ok, ale jeszcze nie umiem.
A jak Twój wyjazd z córeczką? Jak z mężem? Pogadaliście bez emocji?
Pisałyście o zastrzykach heparyny. Ja mam fatalny czas, jeśli o to chodzi. Mój brzuch jest jednym wielkim siniakiem z kilku centymetrowymi zgrubieniami. Tak mi dobrze szło, a ostatnio co zastrzyk, to krwiak. Niby robię tak, jak Babulka, ale często trafiam w krwiaki, których z zewnątrz i leci taka bardzo ciemna krew. Nie wiem jak ja znajdę miejsce na kolejne zastrzyki. Czy któraś z Was robiła w inne miejsce niż brzuch? Uda? Ramiona?Ani0nka lubi tę wiadomość