Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec pewnie tak! Wiec trzymam kciuki abyś się szybko oczyściła i następny cykl jest Twój ☺️
RudzielecMonia lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Rudzielec pewnie tak! Wiec trzymam kciuki abyś się szybko oczyściła i następny cykl jest Twój ☺️
Musiałabym się umówić do jakiegoś ginekologa po albo w trakcie @ żeby sprawdził czy znikła. Bo tego do którego chodzę nie będzie. Meh urlop. Ja to mam farta z tymi lekarzami. -
Ehh .. dzisiaj mąż zrobił badanie nasienia, póki co jeszcze nie mamy morfologii, ale pozostałe parametry są najgorsze odkąd w ogóle badamy nasienie 😟
-
Wiewioora wrote:Ehh .. dzisiaj mąż zrobił badanie nasienia, póki co jeszcze nie mamy morfologii, ale pozostałe parametry są najgorsze odkąd w ogóle badamy nasienie 😟
Kurcze. Przykro mi. Nie da się z tym nic zrobić?? -
RudzielecMonia wrote:Kurcze. Przykro mi. Nie da się z tym nic zrobić??
-
Trzymam kciuki żeby to pomogło ✊🏻✊🏻
Wiewioora lubi tę wiadomość
-
Jeszcze tak myślę, że covid, który mąż przeszedł prawie 2 miesiące temu też miał wpływ na nasienie (mi nic nie było, ale testu nie robiłam).
Robiliście hist pat? Ile czekaliście na wynik? -
Wiewioora wrote:Jeszcze tak myślę, że covid, który mąż przeszedł prawie 2 miesiące temu też miał wpływ na nasienie (mi nic nie było, ale testu nie robiłam).
Robiliście hist pat? Ile czekaliście na wynik?
Na wyniki czeka sie 2-3tyg. Zależy od tego gdzie to badaja.
Bo ode mnie z miasta wysyłają 80km dalej 🙃
Ale ja miałam wynik po 2 tyg. -
Hej
Nie zagladalam tutaj bo nie chcislam sie nakrecac ciaza i jej comiesiecznymi objawami.
Zerknijcie prosze na moj wykres, pierwszy raz od kiedy obserwuje swoje cykle nie mialam takiego cyklu 3stopniowego. Okres mam miec za 1/2 dni a poki co zero objawow... A zazwyczaj brzuch bolal niemilosiernie
Obiecalam sobie ze nie bede ribila testu ciazowego do 28 wrzesnia.
Mialyscie takie aytuacje na swoich wykresach?
👰🤵 2019
starania od 11.2021
04.2022 ---> poronienie zatrzymane 8/9 tc
od 06.2022 ---> ponowne starania
24.09.2022
> ⏸ Rośnij maluszku 😍😍
zalecono ACARD po pozytywnym teście oraz duphaston możliwa również heparyna
👩 - 30
NIEDOCZYNNOŚC TACZYCY, HASHIMOTO,BIELACTWO,JELITO DRAŻLIWE
+euthyrox, witD, kwas foliowy, magnez+B6, potas
🧔30
ASTMA
+MACA, WIT C, zdrowa dieta -
Powiedzieliśmy wczoraj o ciąży synkowi, mojej mamie i babci. Oczywiście mama i babcia szczęśliwe, aczkolwiek hasło "bliźniaki" sprawia, że każdy na chwilę przestaje oddychać 😂
Ale mój synek... zrobiliśmy mu szukanie prezentu w domu, były strzałki na meblach (żeby wiedział gdzie iść) i zdjęcia z USG w różnych miejscach (nie wiedziałco jest na zdjęciach). Na końcu znalazł pudełko z bluzką z napisem "Będę starszym bratem bliźniaków" i dwoma smoczkami. I nie mógł biedny zrozumieć po co mu smoczki ale jak już go naprowadzilismy to tak bardzo delikatnie położył się na moich nogach, przytulił głowę do brzucha i powiedział cichutko "jestem taki szczęśliwy" 😭😭😭 wszędzie nosi zdjęcie z USG, bo to są jego dzidziusie, całuje, głaszcze, pokazał im pokój ❤️ dziś pewnie powiemy teściowej, więc będzie mniej emocji i bardziej oschle, ale cieszę się, że nie muszę już tego tak bardzo kryć, a zwłaszcza złego samopoczucia i mojego zapotrzebowania kalorycznego 😅
Swoją drogą, jem bardzo dużo, znacznie więcej niż przed ciążą. Co 2h muszę zjeść pełny duży posiłek, pomiędzy podjadam jogurty i owoce. I schudłam pomimo wszystko 🤷♀️Blondyna.B, Babulka, Pomarańcza, Niedlamnie, Wiewioora, Susannah, Ani0nka, RudzielecMonia, Megi_85 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Niedlamnie wrote:Hej
Nie zagladalam tutaj bo nie chcislam sie nakrecac ciaza i jej comiesiecznymi objawami.
Zerknijcie prosze na moj wykres, pierwszy raz od kiedy obserwuje swoje cykle nie mialam takiego cyklu 3stopniowego. Okres mam miec za 1/2 dni a poki co zero objawow... A zazwyczaj brzuch bolal niemilosiernie
Hej, nie masz udostępnionego wykresu31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Niedlamnie wrote:Hej
Jednak trzymam mocno kciuki i czekam na testowanie, bo to może być to 😍
Wiewioora ja czekałam krótko, kilka dni. Ale w innych szpitalach np w Gdańsku wiem, że 3 tygodnie. Bo zaklady pato są mocno obciążone.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Ja miałam podobny w jednej ciąży. Jest bardzo obiecujący, ale oczywiście nawet najładniejszy wykres to nie gwarancja ciąży (miałam też takie ze spadkiem i wzrostem i ciąży nie było finalnie).
Jednak trzymam mocno kciuki i czekam na testowanie, bo to może być to 😍
Wiewioora ja czekałam krótko, kilka dni. Ale w innych szpitalach np w Gdańsku wiem, że 3 tygodnie. Bo zaklady pato są mocno obciążone.
Zgadzam się, że wykres ładny, ale chyba termometr z 1 miejscem po przecinku, a nie owulacyjny? Wtedy byś widziała konkretniej ja bym testowała w poniedziałek31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Cslza podpowiesz jak udostępnić?👰🤵 2019
starania od 11.2021
24.09.2022
> ⏸ Rośnij maluszku 😍😍
👩 - 30
🧔30
ASTMA
👰🤵 2019
starania od 11.2021
24.09.2022
> ⏸ Rośnij maluszku 😍😍
👩 - 30
🧔30
ASTMA
Niedlamnie wrote:Cslza podpowiesz jak udostępnić?
Nie wiem czemu, ale raz go mogę zobaczyć, a innym razem nie 🤷♀️ także jest udostępniony jednak, ale chyba coś z apką.Niedlamnie lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
cslza wrote:Zgadzam się, że wykres ładny, ale chyba termometr z 1 miejscem po przecinku, a nie owulacyjny? Wtedy byś widziała konkretniej ja bym testowała w poniedziałek
Obiecalam sobie ćwiczyć swoja cierpliwosc u czekam do 28 chyba ze umre z niecierpliwosci to wtedy w pon
Dziwne jest ze nie mam zadnych objawow, powinnam nic nie czuc?👰🤵 2019
starania od 11.2021
24.09.2022
> ⏸ Rośnij maluszku 😍😍
👩 - 30
🧔30
ASTMA
cslza wrote:Zgadzam się, że wykres ładny, ale chyba termometr z 1 miejscem po przecinku, a nie owulacyjny? Wtedy byś widziała konkretniej ja bym testowała w poniedziałek
Obiecalam sobie ćwiczyć swoja cierpliwosc u czekam do 28 chyba ze umre z niecierpliwosci to wtedy w pon
Dziwne jest ze nie mam zadnych objawow, powinnam nic nie czuc?
Uzywam zwyklego, w sumie od 3 lat ale wczesniej bardziej w celach antykoncepcyjnych
W 1 ciaze zaszlam z tm.termometrem mimo ze stracilam ciaze to pokladam w nim duze nadzieje👰🤵 2019
starania od 11.2021
24.09.2022
> ⏸ Rośnij maluszku 😍😍
👩 - 30
🧔30
ASTMA
Niedlamnie wrote:Obiecalam sobie ćwiczyć swoja cierpliwosc u czekam do 28 chyba ze umre z niecierpliwosci to wtedy w pon
Dziwne jest ze nie mam zadnych objawow, powinnam nic nie czuc?
Co do objawów u Ciebie się nie wypowiem, niektóre czują objawy bardzo wcześnie a inne przejdą ciążę bezobjawowo. Ja jednak w każdej ciąży objawy jakieś miałam (nawet w tej obecnej, chociaż uświadomiłam sobie to dopiero jak zrobiłam test). A jak przechodziłaś wcześniejsze ciąże?31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Cslza jak napiszesz post i wyslesz to potem z tej strony nie wczytuja sie wykresy, trzeba wyjść i wejść od nowa.
Jak jedno miejsce po przecinku to tak nie do konca pokazuje rzeczywista temperature niestety. Bo 37,45 i 37,36 to będzie dla niego to samoNiedlamnie, cslza lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska