Problemy z zajściem w ciążę po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Biedny! Noc u weta to będzie szok. W domu czułby się dużo spokojniej...
A mój progesteron z dziś to 8,89. Normy labu to 1.78-27, ale po dwóch dniach powinien być większy skok. Gin nic dziś nowego nie powiedział. Właściwie nic nie powiedział. Zapytał, czy biorę suplementy, pobrał materiał na cytologię, kazał zrobić usg, żeby zbadać jajniki (bo bolą). -
dziś zamówiłam sobie na allegro termometr owulacyjny trochę dokładniejszy, ale akurat mi temperatura rośnie jak na owulacje , szkoda że ten cykl już jest skazany na klęskę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Mój psi synio juz po zabiegu, wszystko sie udalo
Ja temperaturę mierzę juz 2,5 roku i nawet juz ich nie zapisuje bo w pierwszej fazie mam zawsze określone przedzialy i w drugiej tak samo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyCieszę sie bardzo bo psiak jest ze mna od 12 lat i jak go nie ma to taka cisza w domu. Nikt nie tupie, nie sępi jedzenia, nie ma z kim pójść na spacer po polach..
s1985 to ile juz staracie sie o malucha?
My pierwszy raz po ciąży biochemicznej i juz czuje niepokój ze znowu cos zlego się wydarzy... jestem w 8dc, juz się skończyła miesiaczka. -
Majówka90 wrote:Cieszę sie bardzo bo psiak jest ze mna od 12 lat i jak go nie ma to taka cisza w domu. Nikt nie tupie, nie sępi jedzenia, nie ma z kim pójść na spacer po polach..
s1985 to ile juz staracie sie o malucha?
My pierwszy raz po ciąży biochemicznej i juz czuje niepokój ze znowu cos zlego się wydarzy... jestem w 8dc, juz się skończyła miesiaczka.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczyny mam takie pytanie jakie macie objawy przed @ od czasu poronienia? Bo ja kompletnie nie mam żadnych w każdym cyklu, przedtem bolal mnie brzuch i piersi, wiedziałam ze się zbliża, teraz nic choć@przychodzi w terminie
Aniołki - marzec 2015 -
iga28 wrote:Dziewczyny mam takie pytanie jakie macie objawy przed @ od czasu poronienia? Bo ja kompletnie nie mam żadnych w każdym cyklu, przedtem bolal mnie brzuch i piersi, wiedziałam ze się zbliża, teraz nic choć@przychodzi w terminie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
iga28 wrote:Dziewczyny mam takie pytanie jakie macie objawy przed @ od czasu poronienia? Bo ja kompletnie nie mam żadnych w każdym cyklu, przedtem bolal mnie brzuch i piersi, wiedziałam ze się zbliża, teraz nic choć@przychodzi w terminie10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
hmmm u mnie po poronieniu się zmieniło, przed miałam bardzo bolesne @ a teraz o w ogóle mnie brzuch nie boli..... tylko po @ czuje takie delikatne kłócie w jajnikach
Primka dalej nie daje znaku.....
Pozdrawiam i życzę Miłego dzionka:**PrimaSort lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Mi też @ się zmieniła po poronieniu. Cykl mam teraz regularny jak w zegarku, krótszy - teraz 27 dni, kiedyś 30-34 dni, ból w jajniku i testy LH wskazują na owulację zawsze 13 dnia cyklu. Przed poronieniem moje miesiączki były bardzo bolesne, teraz boli mnie tak trochę, symbolicznie, za to krwawienie bardziej obfite. Też zaczęłam czuć kłucie w jajnikach po @, tak jak Anjaa. Moja gine na te informacje tylko wzruszyła ramionami.
Jestem teraz 3 dpo, ależ ten czas się wlecze jak człowiek czeka na @.... przyjdzie, nie przyjdzie?
-
missbum wrote:Mi też @ się zmieniła po poronieniu. Cykl mam teraz regularny jak w zegarku, krótszy - teraz 27 dni, kiedyś 30-34 dni, ból w jajniku i testy LH wskazują na owulację zawsze 13 dnia cyklu. Przed poronieniem moje miesiączki były bardzo bolesne, teraz boli mnie tak trochę, symbolicznie, za to krwawienie bardziej obfite. Też zaczęłam czuć kłucie w jajnikach po @, tak jak Anjaa. Moja gine na te informacje tylko wzruszyła ramionami.
Jestem teraz 3 dpo, ależ ten czas się wlecze jak człowiek czeka na @.... przyjdzie, nie przyjdzie?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
iga28 wrote:Dziewczyny mam takie pytanie jakie macie objawy przed @ od czasu poronienia? Bo ja kompletnie nie mam żadnych w każdym cyklu, przedtem bolal mnie brzuch i piersi, wiedziałam ze się zbliża, teraz nic choć@przychodzi w terminieSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt