Problemy z zajściem w ciążę po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Progesteron potrafi płatać figle. Jest uwalniany skokowo, więc najlepiej jest go mierzyć przez 3 dni pod rząd, żeby mieć bardziej miarodajne dane. Jeżeli jednak gin stwierdzi, że masz tego progesteronu za mało, przynajmniej jest to jeden z najłatwiejszych problemów do rozwiązania - lutiena lub duphaston i powinno być w porządku
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Masz prolaktynę w górnej granicy normy? Ja też. ale na razie ginek nie kazał powtórnie mierzyć tylko się starać. U mnie progesteron w 22dc był 16z kawałkiem i gin był zadowolony. Wierzę, że się uda i to szybko! Mam wieeelką nadzieję, że już w tym cyklu ale wiem też, że los potrafi płatać figle. ;(Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Masz prolaktynę w górnej granicy normy? Ja też. ale na razie ginek nie kazał powtórnie mierzyć tylko się starać. U mnie progesteron w 22dc był 16z kawałkiem i gin był zadowolony. Wierzę, że się uda i to szybko! Mam wieeelką nadzieję, że już w tym cyklu ale wiem też, że los potrafi płatać figle. ;(2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ano właśnie. Rano przeżyłam szok, bo w nocy słabo spałam, o 2 się obudziłam i myślałam, że przez to temperatura jeszcze bardziej spadnie, a tu taka niespodzianka...
Jutro robię drugi raz progesteron. Obawiam się, że trzykrotnie to on nie wzrośnie, więc chyba i tak nic z tego nie będzie.
Majówka, a jak długie masz cykle? Może obie wstrzelimy się w testowanie w drugiej połowie lipca? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Ja od zawsze mam cykle 30 dniowe. Owulacje miałam raz potwierdzoną przez ginekologa no i temperatura zawsze mi się podnosi co najmniej o 2 kreski.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny