Problemy z zajściem w ciążę po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
A bromek nie jest na receptę?
Mój gin stwierdził, że prolaktyna jest za wysoka, jak jest 20razy większa od normy , więc postanowiłam działać na własną rękę. On generalnie chyba woli zostawić wszystko naturze. Ta luteina to i tak na siłę, bo już 3 raz w tym miesiącu do niego poszłam.
Ja się nie obrażę, jak owulacja się przesunie. Tylko byle bliżej początku cyklu, żebym szybciej mogła testować -
ma_lina wrote:A bromek nie jest na receptę?
Mój gin stwierdził, że prolaktyna jest za wysoka, jak jest 20razy większa od normy , więc postanowiłam działać na własną rękę. On generalnie chyba woli zostawić wszystko naturze. Ta luteina to i tak na siłę, bo już 3 raz w tym miesiącu do niego poszłam.
Ja się nie obrażę, jak owulacja się przesunie. Tylko byle bliżej początku cyklu, żebym szybciej mogła testować
Jak ktoś ma wysoką prolaktynę, to nawet jeśli zajdzie w ciążę jakimś cudem, to moze to być przyczyną obumarcia zarodka.
Bromek jest na receptę, ale bardzo szybko przynosi efekty. Ja juz po 2 miesiacach miałam PRL zbitą do normalnej wysokościWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:15
-
ma_lina wrote:No i na PMS pewnie pomoże. Jak dziś zaczniesz brać to nawet lepiej dla twojego przyszłego ciążowego cyklu - pewnie prolaktyna zdąży się już jakoś regulować.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
iga28 wrote:Dziewczyny na innym wątku o costagnusie niezbyt dobrze się wypowiadaly, że rozregulowal cykl i przesunął owulacje, na prolaktyne najlepszy jest bromek2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:ale jak rozregulował, w którą stronę przesunął
s1985 lubi tę wiadomość
Aniołki - marzec 2015 -
iga28 wrote:Ze jeden cykl od drugiego roznil się długością nawet o tydzień, i opozniona owulacji owulacja była, ale to nie u każdego są dziewczyny które były zadowolone ale nie wiem od czego to zalezy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985, super że twój mąż będzie akurat w te dni! Ja mojemu aprobuje wyjazdy służbowe, najpierw muszę sprawdzić w mojej apce w której zpisuje cykle i dopiero wtedy bierze zlecenie wyjazdowe, albo nie
niezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissbum masz fajne zdjęcie profilowe od razu skojarzyly mi się romanse historyczne, które uwielbiam czytać
U nas 16 dc nadal bez owulacji, ale często zdarzala mi się 18dc wiec czekam spokojnie. Troche mnie korci żeby kupić testy owulacyjne ale obiecałam sobie ze nie będę wariować
Do tego jestem przeziębiona ;/ wszystko przez tą paskudną pogodę. -
missbum wrote:s1985, super że twój mąż będzie akurat w te dni! Ja mojemu aprobuje wyjazdy służbowe, najpierw muszę sprawdzić w mojej apce w której zpisuje cykle i dopiero wtedy bierze zlecenie wyjazdowe, albo nie
s1985 lubi tę wiadomość
-
Majówka - Dziękuję! to obraz Moneta z 1886 "Kobieta z prasolką", prawdopodobnie niania jego gromadki dzieci (a przy okazji kochanka artysty).
U mnie bez zmian. Za wcześnie na test, objawów brak, trochę mnie tylko pobolewa jajnik. -
nick nieaktualny
-
Dobra biblioteka to podstawa Ja mam bardzo eklektyczny gust, lubię Jane Austen, kryminały, fantastykę i książki historyczne, zwłaszcza biografie
Według moich obliczeń i testów LH owulację miałam 9-10 dni temu. Poczekam z testem przynajmniej do poniedziałku, ale nie nastawiam się... a przynajmniej staram się nie nastawiać Temperatury nie mierzę, za dużo przy tym stresu. -
U mnie lipa jednym słowem, okres powinnam miec wczoraj, ale tempka spadła nisko już drugi dzień wiec czekam cierpliwie na malpe .... 3cpp nieudany, może następny będzie tym....ech... i tak co miesiac ciekawe ile jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 17:14
Aniołki - marzec 2015