Problemy z zajściem w ciążę po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMissbum - temperaturę tylko do owulacji mierzę
Chociaż do 15dpo poczekaj
Czytałaś może sagę o rodzinie Casteel? To taki psychologiczny horror i mega wciąga, niedawno wyszla ostatnia część, właśnie czytam
Iga - spokojnie, temperatura spadła Ci poniżej linii podstawowej? Jezeli nie to nic straconego -
niezapominajka wrote:Szkoda,że ja tak nie mogę, ale jak mój już przyjezdża do domu to też raczej z kalendarzem w ręce2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Do 15 dpo? No co ty... tyle nie wytrzymam Brak mi silnej woli w tej kwestii.
Poprzednio testowałam w 13 dpo, wtedy wyszły wyraźne dwie kreski. Pamiętam, że w tamtym cyklu byłam pewna że nic z tego, brak objawów, ale nie zaczęłam plamić przed okresem i zrobiłam test "na odczepnego". Eh, podchodziłam wtedy do tematu bardzo na luzie.
Zobaczymy jak długo wytrzymam nie testując -
nick nieaktualnyJa po swojej ciąży biochemicznej już nie mam takiego parcia na testowanie;)
Mam nadzieję, ze dzis byl skok owulacyjny i zatestuję sobie w 40dc
Jakby cos sie stalo na wczesnym etapie to nie chce znowu przechodzić przez ten stres..
Moje poronienie biochemiczne nie roznilo sie niczym od @. -
Trzymam kciuki za ciebie Majówka
U mnie raczej nic z tego, w śluzie śladowe ilości krwi, test negatywny (11dpo). Nie udało się tym razem No cóż, do trzech razy sztuka, może lipiec będzie szczęśliwy? -
missbum wrote:Trzymam kciuki za ciebie Majówka
U mnie raczej nic z tego, w śluzie śladowe ilości krwi, test negatywny (11dpo). Nie udało się tym razem No cóż, do trzech razy sztuka, może lipiec będzie szczęśliwy?missbum lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
missbum wrote:Niepoprawne optymistki z was, kochane jesteście
Plamienie mi się zaczęło, nie implementacyjne tylko przed @ Swoje cyklem znam, chociaż chciałabym się mylić2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyMajówka90 wrote:Primka odezwij sie..;* Ja tu Internet w tel odpalam co chwilę, rozładuje go w jeden dzień!
Wczoraj poczułam, że wychodzi mi opryszczka. A dopiero co jakieś 3 miesiące temu skończyłam leczenie tabletkami na receptę, które miały załączyć wirusa aby szybko nie powrócił Zmartwiło mnie to, bo zawsze to była moja zmora. W styczniu, gdy straciłam ciążę lekarz powiedział mi, że opryszczka mogła być powodem obumarcia ciąży. Dzisiaj 15 dzień cyklu. Co myślicie? Jest to powód do niepokoju? Zwykle owulację mam między 14 a 15 dniem z tego co wyznacza kalendarz ovufriend -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Cześć dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam ale musiałam troszkę odchorować to wszystko i nabrać dystansu. 15 czerwca dostałam @ i dzisiaj jest mój 15 dzień cyklu. Ze staraniami nie szalejemy. Nie kozystam już z testów owulacyjnych. Temperaturę mierzę w miarę systematycznie i obserwuję śluz. Co do przytulanek w tym cyklu póki co tylko dwa. Nic na siłę. Aktualnie poszukuję pracy, bo dostałam informację o wypowiedzeniu dla mnie
Wczoraj poczułam, że wychodzi mi opryszczka. A dopiero co jakieś 3 miesiące temu skończyłam leczenie tabletkami na receptę, które miały załączyć wirusa aby szybko nie powrócił Zmartwiło mnie to, bo zawsze to była moja zmora. W styczniu, gdy straciłam ciążę lekarz powiedział mi, że opryszczka mogła być powodem obumarcia ciąży. Dzisiaj 15 dzień cyklu. Co myślicie? Jest to powód do niepokoju? Zwykle owulację mam między 14 a 15 dniem z tego co wyznacza kalendarz ovufriend
Jasne, nie korzystaj z testów, mierz sobie temperaturę i obserwuj śluz mi lekarz powiedział że taka silna chęc posiadania dziecka czasem po prostu działa jak blokada. Glowa dostaje sygnał że jest spina i wszystko na marne.. Ja kiedy zaszłam w ciąże to serduszkowanie było tylko dwa razy
Opryszczka? Taka na ustach? Ja się na tym nie znam ;/ mi się wydaje że lekarze we wszystkim upatrują ewentualnej możliwości utraty ciązy ale nie da się życ 9 miesięcy pod kloszem... więc nie zadręczaj się ;* Moze powiedz o tym swojemu ginekologowi?
My staramy się od tego cyklu i jestem dwa dni po owulacji ale jakoś nie mam parcia na robienie testów - ciąża biochemiczna nauczyła mnie cierpliwości
Wole życ w napięciu czy się udało czy nie niż przezyc kolejną traumę
Ściskam mocno i cieszę się, że wróciłaś!
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Cześć dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam ale musiałam troszkę odchorować to wszystko i nabrać dystansu. 15 czerwca dostałam @ i dzisiaj jest mój 15 dzień cyklu. Ze staraniami nie szalejemy. Nie kozystam już z testów owulacyjnych. Temperaturę mierzę w miarę systematycznie i obserwuję śluz. Co do przytulanek w tym cyklu póki co tylko dwa. Nic na siłę. Aktualnie poszukuję pracy, bo dostałam informację o wypowiedzeniu dla mnie
Wczoraj poczułam, że wychodzi mi opryszczka. A dopiero co jakieś 3 miesiące temu skończyłam leczenie tabletkami na receptę, które miały załączyć wirusa aby szybko nie powrócił Zmartwiło mnie to, bo zawsze to była moja zmora. W styczniu, gdy straciłam ciążę lekarz powiedział mi, że opryszczka mogła być powodem obumarcia ciąży. Dzisiaj 15 dzień cyklu. Co myślicie? Jest to powód do niepokoju? Zwykle owulację mam między 14 a 15 dniem z tego co wyznacza kalendarz ovufriendPrimaSort lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Primasort - fajnie że się odezwałaś. Opryszczka to paskudztwo, kiedyś też miałam z tym problem. Z tego co pamiętam to są dwa typy wirusa i jeden jest gorszy od drugiego i nie sposób ustalić który się ma. Skonsultuj z lekarzem, może jest jakiś lek, który nie przeszkadza staraniom. A do powstania dziecka jest potrzebny tylko jeden raz!
Majówka, też słyszałam, że ponoć takie mocne pragnienie zajścia w ciążę to też stres i paradoksalnie przeszkadza.
s1986 - nie powtarzałam testu, dopiero 12 dpo, poczekam do środy, pewnie @ przyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
missbum wrote:Primasort - fajnie że się odezwałaś. Opryszczka to paskudztwo, kiedyś też miałam z tym problem. Z tego co pamiętam to są dwa typy wirusa i jeden jest gorszy od drugiego i nie sposób ustalić który się ma. Skonsultuj z lekarzem, może jest jakiś lek, który nie przeszkadza staraniom. A do powstania dziecka jest potrzebny tylko jeden raz!
Majówka, też słyszałam, że ponoć takie mocne pragnienie zajścia w ciążę to też stres i paradoksalnie przeszkadza.
s1986 - nie powtarzałam testu, dopiero 12 dpo, poczekam do środy, pewnie @ przyjdzie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Opryszczka wyszła mi na całego ale ją poskromiłam. Stosuję wszystkie możliwe domowe metody od pasy do zębów, smarowanie octem po pastę cynkową. No i kuracja witaminami C i B.
Ovufriend wyznaczył mi owulację dziś na 13dc. U mnie mało starań w tym miesiącu bo dwa: w 12dc i 14dc. Ale może... -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Cześć dziewczyny!
Opryszczka wyszła mi na całego ale ją poskromiłam. Stosuję wszystkie możliwe domowe metody od pasy do zębów, smarowanie octem po pastę cynkową. No i kuracja witaminami C i B.
Ovufriend wyznaczył mi owulację dziś na 13dc. U mnie mało starań w tym miesiącu bo dwa: w 12dc i 14dc. Ale może...
nie zadręczaj się tym tak bo tylko nakręcasz pętle stresu..
Swoim myśleniem i tak niczego nie zmienisz
Staraj się zajmowac sobie czymś czas. Wiem, że to trudne bo każda z nas, która tutaj jest chciałaby zajsc w ciąże jak najszybciej, ale skoro masz wszystkie wyniki dobre to tylko kwestia czasu aż zobaczysz dwie kreseczki! i tego musisz się trzymac
Ja za was mocno trzymam kciuki!
Z testami wstrzymaj się conajmniej do dwóch dni po terminie @ bo po co niepotrzebnie wpędzac się w rozmyślania...