Starania po poronieniu 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, doktor Jarosz zleciła mi dodatkowe badanie cd56 do biopsji. Dziś przyszedł wynik liczba komórek 10/1mm2 (badanie wykonywane 2 dni po owu). Wiecie może czy ten wynik jest prawidłowy? Nie mam żadnych norm, a wszędzie inne informacje. Niektóre mówią że tych komórek mam za mało a niektóre, że jest ok, a niektóre że wgl za dużo 😅 wysłałam oczywiście wynik doktor, ale pewnie będę musiała poczekać na odpowiedź, a jak wiadomo w naszym przypadku czekanie na cokolwiek nie jest najlepiej tolerowane 😅
-
U mnie przyszedł trzeci cykl od feralnego cyklu stymulowanego letrozolem, przy cyklu stymulowanym przerosły mi pęcherzyki i nie było owulacji, kolejny cykl pęcherzyki się wchłonęły ale w drugim jajniku przerósł pęcherzyk który w tym cyklu mimo ogromnych dawek progesteronu (zastrzyki prolutex) zmniejszył się ale nie wchłonął, byłam na USG w 6 dc ,oczywiście się załamałam i przepłakałam noc,
Co prawda lekarz powiedział że jest szansa na owulację z drugiego jajnika ale jest za wcześnie żeby
To stwierdzić, ale w poprzednim cyklu mówił to samo
Więc tak czy tak przepłakałam. Przedwczoraj i wczoraj robiłam testy owulacyjne i drugiej kreski prawie nie było, była ledwo widoczna, a dziś jest i już bardziej widoczna. Myślicie że jest szansa na owulację ? USG mam dowpiro we wtorek to będzie
13 dc. Czat gpt stwierdził że skoro poziom LH rośnie
To dobry znak.
Boję się znowu nakręcać 😱😓Starania od 2022
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️26
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Immunologia ✅
Kir Bx ✅ 3/5
Kariotypy ✅
Niedoczynność tarczycy Euthyrox 75
12.2024 hsg z lipiodolem
02.2025 kwalifikacja in vitro
03.2025 scratching endometrium
04.2025 start stymulacji, protokół krótki
14.04 pierwszy podgląd 🥚🥚(11 pęcherzyków)
16.04 drugi podgląd 🥚🥚 (13 pęcherzyków)
19.04 punkcja (18 pęcherzyków= 10 dojrzałych komórek, 6 poszło do zapłodnienia)
❄️❄️❄️
19.05 scratching endometrium
28.08 USG endometriozy= endometrioza otrzewnowa niewielkie ogniska ❌
08.2025 naturalna ciąża, obumarła 6+0 -
OMG to już 10 tc! Dzięki za miłe słowa dla nas:)emciak wrote:Cześć Dziewczyny, chciałam Wam napisać, że trochę rzadziej wchodzę na ten wątek ale niezmiennie Wam kibicuje, nadrabiam hurtowo wiadomości i cieszę się, że widzę pozytywne wieści ✨
Bardzo, bardzo, bardzo mocno przytulam te, które jeszcze chwilę muszą poczekać i znowu przeżywać smutek i rozczarowanie. Chciałam Wam życzyć wszystkiego wspaniałego bo zasługujecie na najlepsze rzeczy i mam nadzieję, że te nadchodzące Święta będą dla Was przepiękne - dla każdej na swój sposób. Ogromnie Was wspieram i wybaczcie, że mało się tutaj udzielam ale zapewniam Was, że myślę o Was każdego dnia 💓
emciak lubi tę wiadomość
👱🏻♀️ 91
Kariotyp ✅
👦🏻74
Kariotyp ✅
7.2025⏸️ 5 cs
17.10.2025 💔🩷👼 Rita 16tc, triploidia matczyna
12.2025 start starań o drugą ciążę 🥹 -
@emciak kochana jesteś, że o nas pamiętasz. Ja też jestem w szoku, że to już 10tc 😄 Dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka 🤗
emciak lubi tę wiadomość
👧🏼36 🧑🏼
02.2024 starania o pierwsze bobo👶
02.2025 💔 11tc
08.2025 💔 10tc
❌️ ANXA5 M2/N‼️, cross-match 26.5%, Allo-MLR 0%, NK 16%, KIR Bx nieobecne 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, obecny 2DL1, HLA-C on: C2C2‼️, mięśniaki
💊 Żelazo, wit. C, A, E, D, B12, kwas foliowy, cynk, Omega-3, Q10, L-arginina, korzeń Maca, maślan sodu, Prenacaps Ovi, estrogen na uparte endometrium, Acard, heparyna od II kresek -