X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Starania po poronieniu 2025
Odpowiedz

Starania po poronieniu 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola1995 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M_onia wrote:
    Hejka :)
    dziewczyny często czytam to forum, ale aktualnie jestem w momencie wielkiej złości i smutku w jednym. Staramy się o dziecko od czerwca 2024, we wrześniu 2024 poronienie biochemiczne i od tamtej pory cisza… chyba powoli pękam, bo od 3 miesięcy chodzę na monitoringi owulacji i za każdym razem coś się dzieje. Jak Wy to wytrzymujecie? Za dnia potrafię się skupić na pracy, świetnie spędzać czas z mężem i znajomymi, ale gdy przychodzi czas testowania to jestem jak tykająca bomba 😅 wiem, że to jest okej, ale może coś Wam pomaga w tym czasie?
    Przepraszam, że nagle dodaje wpis nie do tematu, ale zobaczyłam ten wątek i stwierdziłam, że dołączę ☺️
    Pozdrawiam

Ja niestety tez tak na to reaguję wkurzam sie ze znowu nic, płacz ktory i tak nić nie daje. Nie wiem czy w to wierzyc ale nam sie udalo jak lekarz powiedzial ze nie ma za duzych szans na ciaze 3 miesiace bez lekarzy i podejście do ivf , w następnym miesiacu bylam w ciazy ale niestety poronilam w 7 tygodniu 🙁

• M_onia Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że ten płacz jest okej, bo jednak płaczemy za dzieckiem i wizją cudownej przygody. Wiem, że właśnie po usłyszeniu takich słów niby głowa jest luźniejsza, ale na tym etapie jak już raz nam się udało, jest mi ciężej niż przed pozytywnym testem ;( aktualnie jestem dwa dni przed okresem i zaczynam wariować 😅🫣

• Karola1995 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M_onia wrote:
    Myślę, że ten płacz jest okej, bo jednak płaczemy za dzieckiem i wizją cudownej przygody. Wiem, że właśnie po usłyszeniu takich słów niby głowa jest luźniejsza, ale na tym etapie jak już raz nam się udało, jest mi ciężej niż przed pozytywnym testem ;( aktualnie jestem dwa dni przed okresem i zaczynam wariować 😅🫣

Ja właśnie dwa dni przed okresem w grudniu dowiedzialam się o ciąży w ten sam dzien beta ponad 80 . Pamietam jak dzis ta radosc , ostatnio zauwazylam ze juz nie cieszy mnie nic . Niby nic sie nie zmieniło a wszystko jest inaczej 7 tygodni wystarczylo zeby mnie rozwalić psychicznie . Mam nadzieję ze to kiedyś minie za dwa tygodnie mam urodziny akurat w tym czasie bylabym juz w polowie wczoraj przeryczalam caly wieczor 🙁 juz nie wiem czy to normalne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:09

‹‹ 60 61 62 63 64
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ