Trzy nieudane ciąże, nie pomógł nawet Clexane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem
Kas ja robiłam w 2 dc i wyszło. Mi lekarze nie mówili w którym dc się robi krzywa a jak szukałam w necie jakie badania zrobic to tylko wytyczne były do hormonów.
Wydaje mi się że dc nie powinien mieć wpływu bo to organizm tzn trzustki na codzień ma problem z insulina.
Endo powinien wiedzieć co mówi. Dziwne:-)
Ja właśnie przed chwilą miała tel. Dzwoniła kumpela która trafiła na l4 po stresowym dniu w pracy prawie miała wylew z nerwów poszła do lekarza i się okazało że ma głęboka depresję!!!! A dyr wykańczanie ludzi. A ja przy okazji dowiedziałam się że rozpatruje co może że mną zrobić chodzi o zwolnienie mnie a ja jestem na l4.
Brak mi słów świnia!!!! -
Dziewczyny, insulina jest wydzielana przez trzustkę i jej poziom nie zależy od dnia cyklu. To nie jest hormon płciowy przecież. Ważne, żeby podczas robienia krzywej pomiędzy pobraniami siedzieć spokojnie w poczekalni z ksiażką czy telefonem, a nie chodzić np. po sklepach dla zabicia czasu. Jeśli wpadniecie do labu zziajane, bo np. biegłyście za tramwajem, to też lepiej odczekać 15 minut z pobraniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 22:09
kas50 lubi tę wiadomość
-
Zabko rzeczywiście brak słów:-(
Idę dziś do rodzinnego, może da mi skierowanie na crp, glukoze i żelazo. Reszta prywatnie.
A czy samo oznaczenie przeciwciał antykardoolipinowych coś mi powie? Gdyhy wyszły dodatnie to zrobię resztę badań dot.krzepliwosci. -
nick nieaktualnyJeśli wyjdą dodatnie to trzeba powtórzyć wynik chyba po ilu tygodniach musisz doczytac na wyniki może będzie pisać albo lekarz ci powie.
Ale kas skoro idziesz do ogólnego poproś o skierowanie na badania te co ci podałam parę stron wcześniej na NFZ. Po co latać co chwile albo kasę wydawać. A reszt prywatnie zrób. -
nick nieaktualnyByłam u gina na podglądzie niestety pęcherzyk nie pękł!!!!! Gin w ogóle sfochowany i mnie załatwił w 5 sekund hihi. Bo przyjmował na NFZ. A prywatnie taki miluśki wrrrr
Na @ sie nie zapowiada tak szybko miała byc 17.12 przez siofor sie poprzestawia:-(
Kazał napisać smsa w dniu 1 dc a on oddzwoni i się umówimy na dzień owulki i poda mi zastrzyk z pregnylu. Martwię się bo chce podać tyko 1 zastrzyk . Czy to nie zamało???
No nic doła trochę mam bo można było już dawno wpaść na ten pomysł.
Wiec mamy chyba kolejny powód nie powodzeń : nie pękające pęcherzyki!
W dodatku 25.12 parwdopodobnie dostanę wypowiedzenie do domu bo przechorowałam w ciągu roku 182 dni!!
Taki ma plan mój dyro bo doszły mnie słuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 11:48
-
Zabko niefajnie:-( ale zobaczysz że wszystko się ułoży:-)
Ja byłam u rodzinnego, dostałam skierowanie na te badania które chcialam. Jutro idę je zrobić. Waham się jeszcze z badaniem na chlamydie i cytomegalie ale zrobię je może w styczniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabko Tobie pecherzyk nie pekl mimo skoku tempki czy do tej pory nie bylo skoku? myslisz ze to przez siofor czy wczesniej tez Ci nie pekaly?Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To może zapalenie krtani?
Wypilam tą glukoze, trochę mnie mdli. Na przeciwciała antykardiolipinowe trzeba czekać 8dni. Myślę jeszcze czy zrobić chlamydie? Często mam infekcje pochwy+mam sporą nadzerke. Moja gin ma jakiś urlop i idę do niej dopiero 27.01. Być może jutro jak nie dostanę @ pójdę do innego gina żeby zrobić wymaz. -
nick nieaktualnyMożesz z krwi też zrobić. Tylko policz czy ci się będzie opłacać. Bo z wyrazu też coś tam mogą wyczytać. A z krwi tylko pod kątem danego badania.
Ja robiłam z krwi od razu dlatego że ja mam problem z pobieraniem krwi mam zanik żył jak mam świadomość co mi będą robić dlatego za jednym zamachem robiłam wszystko z krwi nie chciało mi się latać na wymazy z drugiej strony często bywają u gina i za dużo kasy traciłam na niego a wtedy o wykazie nie myślałam
-
Pytałam w lab.pani powiedziała że badania na bakterie/wirusy dot.chorób wenerycznych lepiej robić s wymazu u ginekologa.
Umowilam się więc do innego gina 30.12.mam tylko nadzieję że niedługo dostanę @. Dziś 29dc pp i nic...w styczniu zrobię jeszcze cytologie, bo robię raz w roku ze względu na tą nadzetke...może w końcu mi ją wyleczy bo kazała czekać do ewent.porodu -
nick nieaktualny