Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie W oczekiwaniu na poronienie
Odpowiedz

W oczekiwaniu na poronienie

Oceń ten wątek:
  • Alfeczka Nowa

Wysłany: 8 kwietnia 2022, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszia, moje drugie poronienie to było puste jajo, ale niestety zatrzymane. Ja po tabletkach w szpitalu (9 tc) krwawiłam bardzo bardzo mocno (w konsekwencji miałam później bardzo duży niedobór żelaza). Przy trzecim poronieniu miałam bardzo małe i zanikające krwawienie (poronienie samoistne), ale"rozkręciło się" w końcu po tej "przerwie". To był 6 tc i mimo wszystko samo poronienie trwało mniej więcej 3 dni, a krwawienie nie było tak obfite jak przy dwóch poprzednich poronieniach. Myślę, że im późniejsza ciąża, tym krwawienie i skrzepy mogą być większe, ale głowy nie dam. Tak po prostu było u mnie.
    Dziewczyny mają rację - usg wszystko wyjaśni.

‹‹ 101 102 103 104 105
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ