X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie W oczekiwaniu na poronienie
Odpowiedz

W oczekiwaniu na poronienie

Oceń ten wątek:
  • Natalia13245 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina66 wrote:
    Ja od kilku dni mam sny albo o ciąży albo że urodziłam i opiekuję się maleństwem albo o stracie ciąży... w całej ciąży może z 2 razy miałam takie sny, a ostatnio dzień w dzień 😞

Oj tak mi się albo śni synek albo że mam adoptowane dziecko. Widzę tam twarzyczkę ślicznej dziewczynki imię wszystko. Tak jak i synka.Zastanawiam się skąd to się bierze że w ciąży ani raz mi się takie rzeczy nie śniły

👱93
    🧑‍🦱94

09.24 5tc 💔
    01.25 8tc 💔

27.01- badania genetyczne ✊
  • Agat99 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wczoraj też śnił się nasz synek.. był bardzo chory i musieliśmy go gdzieś zostawić.. W ciąży nic mi się nie śniło, a teraz uznaję to za potwierdzenie tego co mówili lekarze i jakiś sposób pożegnania..

20.01.2025 13tc 💙👼 💔
  • Madzia 1 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agat99 wrote:
    Mi wczoraj też śnił się nasz synek.. był bardzo chory i musieliśmy go gdzieś zostawić.. W ciąży nic mi się nie śniło, a teraz uznaję to za potwierdzenie tego co mówili lekarze i jakiś sposób pożegnania..
    Witaj łącze się z Tobą w bólu z Wami wszystkimi, 13 stycznia dowiedziałam się że mój synek nie żyje podczas badania USG był to 17 tydzień ciąży serduszko przestało bić. Jest mi tak strasznie ciężko bo byłam po prenatalnych i wyszło że mój Dzidziuś jest zdrowy, czy te plenatarne aż tak mogą się mylić

• Janette Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia 1 wrote:
    Witaj łącze się z Tobą w bólu z Wami wszystkimi, 13 stycznia dowiedziałam się że mój synek nie żyje podczas badania USG był to 17 tydzień ciąży serduszko przestało bić. Jest mi tak strasznie ciężko bo byłam po prenatalnych i wyszło że mój Dzidziuś jest zdrowy, czy te plenatarne aż tak mogą się mylić
    A jesli moge zapytac to w jakim wieku jestes? Czy zrobili badania pappa? Ocenili ryzyka czy tylko usg? Ja tez przeszlam przez pozne poronienie,nie do porownania, bo jestes juz tygodnie dalej ale jestem mocno zszokowana ze nadal tak moze sie stac. Jestem w drugim trymestrze teraz i ciagle sie boje,mysle ze strach mnie nie opusci az do porodu. Nawet nie wiem co napisac,bo chyba zadne slowa teraz nie sa w stanie pomoc na to co masz do przejscia. Bardzo wspolczuje to nie tak powinno byc.

Ja 42
    On 41
    Starania 13 lat
    Poronienie 12 tydz 2020
    Poronienie 7 tydz 2022
    Poronienie 5 tydz 2024 czerwiec
    Amh 0.39
    Dfi 21%
    Wszystkie inne badania ok
  • Madzia 1 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janette wrote:
    A jesli moge zapytac to w jakim wieku jestes? Czy zrobili badania pappa? Ocenili ryzyka czy tylko usg? Ja tez przeszlam przez pozne poronienie,nie do porownania, bo jestes juz tygodnie dalej ale jestem mocno zszokowana ze nadal tak moze sie stac. Jestem w drugim trymestrze teraz i ciagle sie boje,mysle ze strach mnie nie opusci az do porodu. Nawet nie wiem co napisac,bo chyba zadne slowa teraz nie sa w stanie pomoc na to co masz do przejscia. Bardzo wspolczuje to nie tak powinno byc.
    Mam 39 lat papę i USG robili, zawsze sobie wmawiałam że po plenatarnych będę już cieszyć się z ciąży i nie będę się bała. Jestem w totalnym szoku na dzisiejszy czas nie wiem czy zdecyduje się zajść w ciążę bo każdego dnia będzie wielki strach

• Janette Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia 1 wrote:
    Mam 39 lat papę i USG robili, zawsze sobie wmawiałam że po plenatarnych będę już cieszyć się z ciąży i nie będę się bała. Jestem w totalnym szoku na dzisiejszy czas nie wiem czy zdecyduje się zajść w ciążę bo każdego dnia będzie wielki strach
    Rozumiem Twoj strach. To mogly byc inne przyczyny niz wady zarodka. Mnie lekarz powiedzial ze na kazdym etapie ciazy zawsze cos moze pojsc nie tak. I to jest najtrudniejsze.

Ja 42
    On 41
    Starania 13 lat
    Poronienie 12 tydz 2020
    Poronienie 7 tydz 2022
    Amh 0.39
    Dfi 21%
  • Madzia 1 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janette wrote:
    Rozumiem Twoj strach. To mogly byc inne przyczyny niz wady zarodka. Mnie lekarz powiedzial ze na kazdym etapie ciazy zawsze cos moze pojsc nie tak. I to jest najtrudniejsze.
    Najtrudniejsza jest myśl że było zdrowe, i poczucie winy że może ja coś źle zrobiłam

• Janette Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam takie same odczucia po pierwszych dwoch poronieniach,tez szukalam czym moglam zaszkodzic i przez to musialam isc na terapie i lekarze tlumaczyli mi tez to,ze jesli sie stosowalam do tego czego kobieta w ciazy nie moze jesc,czy brac i robic to w zaden sposob ja sie do tego nie przyczynilam. Wtedy mnie uspokoilo bo wiem ze dbalam o siebie. Moze lekarz by wiedzial jaka mogla byc przyczyna.

Ja 42
    On 41
    Starania 13 lat
    Poronienie 12 tydz 2020
    Poronienie 7 tydz 2022
    Amh 0.39
    Dfi 21%
  • Natalia13245 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Madzia 1. Jest mi ogromnie przykro . Strata boli i niestety myślę że będzie bolała już zawsze :( co do tego że myślisz że to o przez ciebie. Też tak miałam i pewnie większość z nas miała. Mi najpierw pani ginekolog powiedziała że to nie moja wina później narzeczony ciągle był i mówił że to nie moja wina. I w sumie to dalej szukam w sobie że może czegoś nie dopilnowałam. Trzymaj się kochana

👱93
    🧑‍🦱94

09.24 5tc 💔
    01.25 8tc 💔

27.01- badania genetyczne ✊
  • Madzia 1 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze dziś gdy brałam prusznic zauważyłam że mam laktacje 🥹 a mój dzidziuś leży na cmentarzu. Panie Boże dlaczego mnie tak doświadczasz...

‹‹ 139 140 141 142 143
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ