Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:U mnie w rodzinie w tamtym roku urodziły się 2 maluszki właśnie w grudniu ... jak by teraz się udało to koniec listopada początek grudnia byłby najcudowniejszym okresem w życiu
Mi teraz Owu wyznacza 4 listopada, czyli w przyszlym cyklu bedzie poczatek grudnia Moj ukochany urodzil sie 6 grudnia.... fajnie byloby miec 2 Mikolajow w domku! ..... piekne marzenia......jangwa_maua lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dziewczyny, byłam właśnie na USG. Lekarka nie zrobiła na mnie najlepszego wrażenia, ale powiedziała najważniejsze - wygląda na to, że wszystko się oczyściło, nie widziała nic niepokojącego!!!
Cały wynik mówi "macica w przodozgięciu o niejednorodnej echogeniczności, jama macicy linijna, endometrium 4,6 mm jednorodne, echostruktura jajników prawidłowa, zatoka douglasa wolna od płynu".
Parę rzeczy musiałam sobie sprawdzić w google, bo od tej kobiety mało się dowiedziałam, a wizytę u mojej ginki mam w przyszłym tygodniu (choć może uda mi się pokazać wynik jutro u ginekologa-endokrynologa jak pójde z wynikami tarczycy), ale wygląda że raczej wszystko w porządku, prawda? To u mnie 8 dzień cyklu, więc endometrium ma jeszcze czas podrosnąć trochę, owulacja u mnie występuje zazwyczaj koło 16-17 dnia cyklu.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyKehlana_miyu z tego co sie znam to wszystko w porzadku dbaj o endo zeby ci pieknie uroslo :*
Rachele jestm pewna pewna, nawet juz sie powoli zaczyna, dobrze ze nie kazala ta @ na siebie dluzej czekac bo bym chyba osiwiala z tej niepewnosci. Mam zamiar w tym cyklu troche podkrecic to swoje endometrium juz kupilam migdaly, a planuje jeszcze infolik wiele osob po 1 cylku zaszlo wiec moze i mi sie uda a wtedy gwiazdkowy prezent murowany -
Kehlana, tez mi sie wydaje, ze wszystko jest dobrze! Bardzo dobre wiadomosci! Teraz czerwone wino, migdaly i laduj akumulatorki!!!!
Mama_Mai, ja tez jestem bardzo bojowo nastawiona!! Zrobie sobie tez zappassi wszystkich suplementow. Tez przymierzam sie do inofolika. Musi sie nam udac! Ja mam nadzieje, ze dzis sie rozkreci na calego i ze do soboty bedzie juz po @, bo wracam do domku. Na razie mocne bole ale jeszcze nic.
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele, teraz jeszcze tylko wyjaśnię do końca kwestię bakterii - objawy ustapiły, więc liczę, że anytbiotyk zadziałał - i mam nadzieję, że wkrótce dołączę do aktywnie starających się tutaj:) Już niedługo i wszystkie przejdziemy na fioletową stronę mocy, gorąco w to wierzę
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kochane, mam do oddania zestaw ziół BABY&Mama Med, zestaw składa sie z 3 różnych mieszanek, opakowania są prawie pełne, bo nie zdarzyłam ich wykorzystać Gdyby któraś z Was albo ktoś ze znajomych, rodziny chciał pomóc sobie w staraniach to bardzo chętnie oddam. W przypadku wysyłki proszę tylko o pokrycie kosztów wysłania.
-
Rachele, Mama Mai,
czekamy na wieści! ja dopóki alwaysy i tampony nie pójdą w ruch trzymam kciuki ale bez spinania się, nasze aniołki na pewno wybiorą dobry moment na powrót !
całusyRachele, majeczka8 lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
kehlana_miyu wrote:Mama_Mai, zamierzam teraz zdecydowanie zadbać o endo Jeszcze dzisiaj sięgnę po polecane tutaj czerwone wino
kehlana, mi się już zapasy skonczyly, więc wypij dziś i za moje endometrium !kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
*Kejt* wrote:Rachele, Mama Mai,
czekamy na wieści! ja dopóki alwaysy i tampony nie pójdą w ruch trzymam kciuki ale bez spinania się, nasze aniołki na pewno wybiorą dobry moment na powrót !
całusy
Kochana, zgadzam sie z Toba w 100%!!!!
przyznam Ci sie, ze tak sie stresuje, ze az mi niedobrze
Nasze Aniolki wiedza najlepiej kiedy jest najlepszy moment na powrot....
Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele, Mama_Mai no to teraz kilka dni @ (o ile się rozkręci) i do roboty tak jak pisalyscie, ten cykl będzie Wasz
Kehlana_miyu ciesze się ze wszystko jest dobrze, a endometrium ma jeszcze czas na rozbudowę ja osobiście żadnych wspomagaczy na endo i na ovu nie stosowałam ale też czytałam ze czerwone winko pomaga a jeszcze jak ktoś lubi to sama przyjemność w takim wspomaganiu
TheBaja a kiedy robiłaś poprzednia betę?
U mnie w sumie to bez zmian tylko doszły zawroty głowy. Szczególnie jak wstanę rano z łóżka to mam wrażenie ze się przewróce, ale posiedzę sobie chwile spokojnie i przechodzi