Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy
Widzę, że aktywne jesteście od rana My z fasolką byłyśmy powtórzyć wyniki tsh z rana, teraz pomijamy herbatkę z miodem w łóżeczku, dziś już nigdzie się nie ruszamy bo paskudna pogoda u nas... Ja tam nadal czekam na pozytywne testy póki @ nie ma:-) A co do grudnia to piękny czas by był na narodziny pełen ciepła i rodzinnej atmosfery:-)3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane
Nie nawidze nocnych zmian ehh.. ale ciągle w głebi serca wierzę że w tym cyklu się uda i nie mogę doczekać się serduszkowania. Tempke mierze od wczoraj (1 dc) i czekam już na jej skok chyba wariuje ale jestem tak optymistycznie nastawiona na ten cykl że martwię się o swoją reakcje jeżeli się nie uda -
*Kejt* wrote:kehlana, mi się już zapasy skonczyly, więc wypij dziś i za moje endometrium !
Kejt, ja mam jeszcze spory zapas ze ślubu. Poprosiliśmy o butelki wina lub książki zamiast kwiatów, bo następnego dnia wyjeżdżaliśmy w podróż poślubną i nie mielibyśmy okazji się nimi nacieszyć, a że szybko zaszłam w ciążę, to i wino w większości stoi nienaruszone:) To teraz posłuży w słusznej sprawie, wzniosę dziś toast za nas wszystkie*Kejt* lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyLili30 wrote:Ggonia miałam dokładnie tak samo, strasznie nastawiłam się na ten cykl i udało się czego i Tobie i wszystkim dziewczynom życzę z całego serducha i ślę ogrom wirusków
Dziękuje za wiruski Wiec i jestem jeszcze bardziej pozytywnie nastawiona niż chwilę temu
Uda się niema to tamto ! -
Oby te cykle,były naszymi ostatnimi! ja tak troche psychicznie się odciążyłam po tym jak już mój napisał mi, że się postaramy o nasze szczęście. Tak to niby też chciał, ale czułam, że i tak z dystansem podchodzi.
Rachele lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Oby te cykle,były naszymi ostatnimi! ja tak troche psychicznie się odciążyłam po tym jak już mój napisał mi, że się postaramy o nasze szczęście. Tak to niby też chciał, ale czułam, że i tak z dystansem podchodzi.
alleluja !
wsparcie partnera jest bardzo ważne wiec ciesze się, że poczułaś że razem bedziecie się o wasze szczescie starac
ja z kolei trochę się zmartwiłam, bo moj P. chyba się przeziębił. dałam mu witaminy, ale chyba dziś na kolację musze zafundowac mu coś czosnkowego, żeby miec pewnośc ze sie nie rozchoruje. na dodatek ma ostatnio duzo stresów w pracy, co w jego przypadku nie sluży chęciom do baraszkowania... wczoraj jeden z bardziej sexi kompletów bielizny poszedl w ruch i zadziałał, ale tych kompletów starczy mi na następne 3 razy, a co potem ? chyba zakupy....
DomiBW lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Oj Ci faceci, niech lepiej korzystają bo w ciazy juz tak pięknie w tych sprawach nie będzie przynajmniej ja raczej wole być ostrożna a szczególnie w 1 trymestrze, mój biedaczek widzę ze juz tęskni za przytulankiem dziś jakiś masaż mu zafunduje czy coś
Lili ma rację, nie mówić że ma się dni płodne.. moim zdaniem facet też kiepsko się czuje jak żonka tylko w te dni się przymila
Mój wiedział mniej więcej kiedy mam dni płodne ale raczej nie dawałam mu odczuć ze to właśnie dziś trzeba.*Kejt* lubi tę wiadomość
-
Lili30 wrote:Najlepszy afrodyzjak dla faceta? NIE MÓW MU ŻE MASZ DNI PŁODNE:-) tak tak faceci też się blokują
tak coś w tym jest, mój mąż tak ma, a jak nie wie to czasem się zaleca, zaś jak wie to unika zbliżeń
a więc muszę kombinowaćMalina15 lubi tę wiadomość
-
jak ja bym chciała już zacząść mierzyć temp, brać zioła Sroki, witaminy robić testy ovu - zierpliwości nie mam za grosz!
już minie 5 tyg a @ nie ma...
wiem, wiem czekać, czekać, czekać, ale mam przeczucie, że sama bez pomocy nie przyjdzie, a ja chcę już zaczynać nowe starania, niecierpliwie się, bo poprzednio 4 lata się starałam, i sama nie wiem ile to potrwa, ale staram się być dobrej myśli, wierzyć, że się uda do wakacji... choć to nie jest dobry pomysł, ale zobaczymy jak bedzie.
pomalowałam całą klatkę schodową, z malutką pomocą mężą i babcia pomogła mi sprzątać potem,
rąk, ramion, nóg nie czuje...
ale cieszę się, że ZROBIONE!Malina15 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka spokojnie, wiem ze się niecierpliwisz bo miałam tak samo, tez juz myślałam że trzeba będzie wywolac. A @ dostałam równo po 6 tygodniach od zabiegu i to wtedy kiedy w ogóle o tym nie myślałam (miałam wtedy inne sprawy na głowie) i chyba dlatego ze zapomniałam na chwile o tym odblokowalam psychikę w tej kwestii @ przyszła. Trzymam kciuki żeby to już nastąpiło niebawem ale pomysl sobie ze niedługo dostaniesz, daj sobie jeszcze ten tydzień, dwa i Zobaczysz że przyjdzie i zaczniecie z mężem starania
-
nick nieaktualny
-
Jeju, jeju co ja słysze... Wasi Panowie nie mają ochoty na sex? Polecam lekką wstrzemięźliwość i sami przyleca My z M. widzimy się tylko w weekendy i problemu z tym nie ma Zadna ze stron
Kurcze, musze Wam powiedzieć, ze jakoś dziwnie się czuje. Niby bol brzucha jakby na okres, ale to troszke za wczesnie. Poza tym w tamtym tygodniu przez moment miałam brązowawy śluz...I tak jakoś dolna część pleców mnie pobolewa...Oczywiście tysiące myśli, ze może to jakieś oznaki zafasolkowania, ale nie chce się nakręcac, wiec uzbrajam się w cierpliwość, choć tak trudno
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
DomiBW dokładnie, kilka dni wstrzemiezliwosci a facetom będzie głupio ze w ogóle powiedzieli o braku ochoty na seks
A z tymi objawami to kto wie kto wie nie chce Cię nakręcac ale mnie też trochę w krzyżu bolało, trzymam kciukiDomiBW lubi tę wiadomość