Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz truskaweczka to jest tak w kazdej rodzinie mama, tata, dzieci, dziakowie ciocie itd
I tak jak we wloskiej rodzinie kloca sie walcza krzycza a potem I tak wszyscy sie kochaja
bo nigdzie nie ma kolorowo ale docenmy co mamy na pewno ci wszyscy mezowie nie sa az tak zli;-)
po prostu my jestesmy z wenus a oni z marsa ja zawsze tak sobie mowieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 21:32
Truskaweczka83, *Kejt* lubią tę wiadomość
-
Mama_Mai, przytulam Cie mocno...bo to byl z pewnoscia trudny dzien dla Ciebie.... zycze calym sercem abys juz w najblizszych dniach zobaczyla 2 kreseczki i mogla cieszyc sie pelnia szczescia
jangwa_maua, dziekuje Ci Kochana za wsparcieJeszcze nie wiem czy jutro zastestuje, najpierw zobacze jaka bedzie temperaturka a potem sie zastanowie... u mnie owu mogla byc nawet w 20dc wiec na testowanie byloby za wczesnie...jesli @ to moze jeszcze poludze sie jeden dzien.
Jajniki mnie bola od 2 dni i czuje sie jakbym miala woreczek wypelniony woda, ktory nie moze peknacufffff!
Zycze wszystkim dobrej nocyBuziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:To będziemy czekać na wieści co i jak
. Jak ja już bym chciała być w okolicach owu, a to jeszcze daleko ...
najwazniejsze , ze juz prace rozpoczete u Ciebie
Ma byc wiele serduszek w tym cyklu moja Droga!!
Buziaki wielkie i dobrej nocy
jangwa_maua lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Hej laseczki ja byłam na wizycie u gina co do wyniku tsh nie dowierza, aby mógł się zmienić aż tak i kazał powtórzyć u siebie na klinice. Dał mi duphaston 3x2 tabletki, kontynuacja acard i heparyna w większej dawce. Powtarzalam teraz betę i jest 678 5 dni temu było 29 więc ładnie urosła. Wizyta z usg za 3 tygodnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:34
meeegi1771, kehlana_miyu, *Kejt*, lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Witam wszytko dziewczyny
Ja po śniadanku lezakuje
P w pracy ,a Ja juz się nudzę
Trzymam kciuki za dobre wieści w tym tyg dziewczyny nowe wiruski potrzebne dla staraczek Naszych !
Lili beta super :* juz teraz będzie tylko z górki :*
Miłego dnia dla wszystkich :*:* -
Lili, beta przepiękna! Dobrze, że Twój lekarz myśli nad wynikami, może rzeczywiście coś pomylili w laboratorium. Grunt, że wygląda, ze jesteś pod dobrą opieką, a o ile pamiętam miałaś wcześniej niefajne doświadczenia z lekarzami.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Lili - gratuluje bety!!
TheBaja - WOW! Super, super!! Czekamy na wyniki bety!Trzymam mocno kciuki!
Mama_Mai - ściskam Ci mocno! Wiem, ze to wczoraj był ten zły dzień, ale myślami jestem z Toba!
Rachele - decyzje podjęte co do testowania? Choc ja chyba bym sie jednak wstrzymała kilka dni (wiem to mega trudne!), ale wiem tez, ze cierpliwosść popłaca ;)Poza tym przed nami permanentne czekanie: na testowanie, na pierwsze USG itdAle decyzja oczywiscie nalezy do Ciebie
meeegi,KkasienkaA, pszczola - piekne suwaczkiahhh...
karolajna - przykro mi, ze i Ciebie spotkało to straszne doświadcznieco do staran. Fakt, dobrze byłoby zrobic kontrolne USG. U mnie w sumie po 2 tyg. od samoistnego poronienia wszystko było super i gin dała zieloniutkie swiatełko do kolejnych staran
Myslalam, ze mam problemy z ubezpieczniem i starania trzeba odłozyc, ale okazało sie, ze juz wszystko jest OK, wiec postanowilismy z M. nie czekac i działac :)szczegolnie ze w srode gin mowila, ze lada dzien bedzie ovu
Bedzie co ma byc
Pierwszego @ tez jeszcze nie mialam. Zycze powodzenia, ale wizyte u gin powinnas przemyslec.
Co do Waszych rozwazan na temat podejsciach facetów do staran. Mój M. ma zakaz palenia (z reszta od 11lat) ale teraz wiem, ze nie pali (chyba ze jakis jeden sporadycny), piwko tez mocno ograniczone, a od niedzieli zaczał łykac Selen +wit. ACE wiec tez jakos razem jestemy w tych staraniach. Ale to indywidualna sprawa każdego Pana, bo za nimi czlowiek nie nadązy
No i czekamy na pozytywne wiadomosci dzis
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
majeczka8
dzięki za ten post - świetnie to ujęłaś!
podbudowało mnie to!
faceci są zupełnie inni - jak piszesz z marsa!
ale jednak nie zamieniłabym go na żadnego innego
każdy ma wady - ja oczywiście też, wiele widzę u siebie wad po pisaniu tutaj, ale jest to dla mnie zbawienne - to taki rodzaj terapii, a potem za miesiąć, dwa, trzy jak czytam te swoje wpisy to myśle - jaka ja niedojrzała byłam?!
co do serduszkowania w te dni to muszę coś wymyślić...hm, może jakieś bardziej sexy ubranie (zawsze po domu dres - oczywiście rozciągnięty!), włosy w niedbały kucyk, brak makijażu, więc dziwić się że mu libido spadło?
pomyśle, jak będzie ovu nadchodzić, jak go uwieść
Rachele i Mama_Mai
ale jesteście cierpliwe!, ja bym już z 7 testów wykonałą- nie wytrzymałabym z ciekawościWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 08:39
Malina15 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
ja juz raczej nie bede testowac.... czuje juz ze @ sie zbliza wielkimi krokami! Wczoraj postanowilam. ze poczekam do jutra z testowaniem czyli dwa dni po dacie @) ale mysle, ze w ciagu dnia @ sie rozkreci na calego. Nic, kolejny cykl bedzie moj! I uda sie napewno!!!
Mama_Mai, trzymam mocno mocno za Ciebie !!!! Napisz koniecznie!
MOje Kochane, cudownego poranka Wam zyczeBuziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:U mnie to tez raczej nie ciaza, zaczynam czuc bulgotanie w podbrzuszu no i lekki bol jak na @. Rachele nastepny cykl bedzie nasz
tylko ta @ moglaby juz sie zaczac
Dokladnie moja Kochana! Bedzie nasz!!!! i bardzo w to wierze:)
Ja tez mam juz bole dokladnie jak przed @ i czekam az sie rozkreci!
Buziaki
Fasolka 9tyg (24.12.14)