Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz truskaweczka to jest tak w kazdej rodzinie mama, tata, dzieci, dziakowie ciocie itd
I tak jak we wloskiej rodzinie kloca sie walcza krzycza a potem I tak wszyscy sie kochaja
bo nigdzie nie ma kolorowo ale docenmy co mamy na pewno ci wszyscy mezowie nie sa az tak zli;-)
po prostu my jestesmy z wenus a oni z marsa ja zawsze tak sobie mowieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 21:32
Truskaweczka83, *Kejt* lubią tę wiadomość
-
Mama_Mai, przytulam Cie mocno...bo to byl z pewnoscia trudny dzien dla Ciebie.... zycze calym sercem abys juz w najblizszych dniach zobaczyla 2 kreseczki i mogla cieszyc sie pelnia szczescia
jangwa_maua, dziekuje Ci Kochana za wsparcie Jeszcze nie wiem czy jutro zastestuje, najpierw zobacze jaka bedzie temperaturka a potem sie zastanowie... u mnie owu mogla byc nawet w 20dc wiec na testowanie byloby za wczesnie...jesli @ to moze jeszcze poludze sie jeden dzien.
Jajniki mnie bola od 2 dni i czuje sie jakbym miala woreczek wypelniony woda, ktory nie moze peknac ufffff!
Zycze wszystkim dobrej nocy Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:To będziemy czekać na wieści co i jak . Jak ja już bym chciała być w okolicach owu, a to jeszcze daleko ...
najwazniejsze , ze juz prace rozpoczete u Ciebie Ma byc wiele serduszek w tym cyklu moja Droga!! Buziaki wielkie i dobrej nocyjangwa_maua lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Hej laseczki ja byłam na wizycie u gina co do wyniku tsh nie dowierza, aby mógł się zmienić aż tak i kazał powtórzyć u siebie na klinice. Dał mi duphaston 3x2 tabletki, kontynuacja acard i heparyna w większej dawce. Powtarzalam teraz betę i jest 678 5 dni temu było 29 więc ładnie urosła. Wizyta z usg za 3 tygodnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:34
meeegi1771, kehlana_miyu, *Kejt*, lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Witam wszytko dziewczyny Ja po śniadanku lezakuje P w pracy ,a Ja juz się nudzę
Trzymam kciuki za dobre wieści w tym tyg dziewczyny nowe wiruski potrzebne dla staraczek Naszych !
Lili beta super :* juz teraz będzie tylko z górki :*
Miłego dnia dla wszystkich :*:* -
Lili, beta przepiękna! Dobrze, że Twój lekarz myśli nad wynikami, może rzeczywiście coś pomylili w laboratorium. Grunt, że wygląda, ze jesteś pod dobrą opieką, a o ile pamiętam miałaś wcześniej niefajne doświadczenia z lekarzami.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Lili - gratuluje bety!!
TheBaja - WOW! Super, super!! Czekamy na wyniki bety! Trzymam mocno kciuki!
Mama_Mai - ściskam Ci mocno! Wiem, ze to wczoraj był ten zły dzień, ale myślami jestem z Toba!
Rachele - decyzje podjęte co do testowania? Choc ja chyba bym sie jednak wstrzymała kilka dni (wiem to mega trudne!), ale wiem tez, ze cierpliwosść popłaca ;)Poza tym przed nami permanentne czekanie: na testowanie, na pierwsze USG itd Ale decyzja oczywiscie nalezy do Ciebie
meeegi,KkasienkaA, pszczola - piekne suwaczki ahhh...
karolajna - przykro mi, ze i Ciebie spotkało to straszne doświadcznie co do staran. Fakt, dobrze byłoby zrobic kontrolne USG. U mnie w sumie po 2 tyg. od samoistnego poronienia wszystko było super i gin dała zieloniutkie swiatełko do kolejnych staran Myslalam, ze mam problemy z ubezpieczniem i starania trzeba odłozyc, ale okazało sie, ze juz wszystko jest OK, wiec postanowilismy z M. nie czekac i działac :)szczegolnie ze w srode gin mowila, ze lada dzien bedzie ovu Bedzie co ma byc Pierwszego @ tez jeszcze nie mialam. Zycze powodzenia, ale wizyte u gin powinnas przemyslec.
Co do Waszych rozwazan na temat podejsciach facetów do staran. Mój M. ma zakaz palenia (z reszta od 11lat ) ale teraz wiem, ze nie pali (chyba ze jakis jeden sporadycny), piwko tez mocno ograniczone, a od niedzieli zaczał łykac Selen +wit. ACE wiec tez jakos razem jestemy w tych staraniach. Ale to indywidualna sprawa każdego Pana, bo za nimi czlowiek nie nadązy
No i czekamy na pozytywne wiadomosci dzis
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
majeczka8
dzięki za ten post - świetnie to ujęłaś!
podbudowało mnie to!
faceci są zupełnie inni - jak piszesz z marsa!
ale jednak nie zamieniłabym go na żadnego innego
każdy ma wady - ja oczywiście też, wiele widzę u siebie wad po pisaniu tutaj, ale jest to dla mnie zbawienne - to taki rodzaj terapii, a potem za miesiąć, dwa, trzy jak czytam te swoje wpisy to myśle - jaka ja niedojrzała byłam?!
co do serduszkowania w te dni to muszę coś wymyślić...hm, może jakieś bardziej sexy ubranie (zawsze po domu dres - oczywiście rozciągnięty!), włosy w niedbały kucyk, brak makijażu, więc dziwić się że mu libido spadło?
pomyśle, jak będzie ovu nadchodzić, jak go uwieść
Rachele i Mama_Mai
ale jesteście cierpliwe!, ja bym już z 7 testów wykonałą- nie wytrzymałabym z ciekawościWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 08:39
Malina15 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
ja juz raczej nie bede testowac.... czuje juz ze @ sie zbliza wielkimi krokami! Wczoraj postanowilam. ze poczekam do jutra z testowaniem czyli dwa dni po dacie @) ale mysle, ze w ciagu dnia @ sie rozkreci na calego. Nic, kolejny cykl bedzie moj! I uda sie napewno!!!
Mama_Mai, trzymam mocno mocno za Ciebie !!!! Napisz koniecznie!
MOje Kochane, cudownego poranka Wam zycze Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:U mnie to tez raczej nie ciaza, zaczynam czuc bulgotanie w podbrzuszu no i lekki bol jak na @. Rachele nastepny cykl bedzie nasz tylko ta @ moglaby juz sie zaczac
Dokladnie moja Kochana! Bedzie nasz!!!! i bardzo w to wierze:)
Ja tez mam juz bole dokladnie jak przed @ i czekam az sie rozkreci!
Buziaki
Fasolka 9tyg (24.12.14)