Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Już niedługo dziewczynki i Wy będziecie cieszyć się maluszkiem w brzuchu:-) dzidzia coraz większa wiec coraz więcej śle Wam wiruskow. Łapcie kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:52
Rachele, anka418, DomiBW, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Ja tez łapie !
Na razie przeglądam galerie testów owu i głupieje ale u mnie raczej jeszcze negatywny ...jak dla mnie mam nadzieję, że faktycznie odróżnię kiedy będzie pozytywny:P
odroznisz Kochana! ja tez myslalam, ze nie odroznie a wyszlo slicznie!
Mozesz zobaczyc zdjecie w galerii testow: test owu pozytywny, inne testy, 20 dc (zielony SimplyTest). Nie myslalam, ze 2 kreska moze byc tak duzo mocniejsza od 1.
Powodzenia!! testuj do skutku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:19
DomiBW lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Witajcie
Podczytuje Was na bieżąco, spokojnie
pszczola - wow - super, super, super!!!
Rachele - nadal cisza... @ brak, testu nie robilam w koncu. Moze wytrzymam do weekendu. W sumie mało kto dostał pierwszy @ w terminie..hmmm... brzuch boli juz chyba z 10 dzien. Piersi coraz wieksze. A ja mam mega metlik w glowie. Czy to pokrecone objawy przed @ czy moze jakas Kropeczka. Ajj... Nie chce sie nakrecac, bo bardzo boje sie rozczarowania. Zobaczymy
Lucy - spakowana? Zycze Ci udanego wypadu do PL i odpoczynku
lucy1983 lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
pszczoła to naprawdę cudownie, prawie przytulam się do komputera żeby nałapać wirusków , ach oczami wyobraźni już widzę siebie w tej samej sytuacji... rozmarzyłam się ale aby do Świąt, mam nadzieję, że do Wielkanocy @ przyjdzie, a potem do dzieła! Nie mogę się doczekać
DomiBW, jangwa_maua lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Rachele, przez 10 lat mialam cykle 28 dniowe, ale od sierpnia odkad zaczelismy starania to wszystko sie pomieszalo - chyba presja i stres mnie rozregulowały raz mialam cykl 56 dni... ale przyjmuje te 28 dni. Poczekam i jakos :)Dzieki za kciukaski :*02.02.2015 [*]
Dziękuję Wam serdecznie za mile słowa
Tulisia pamiętam jak ja jeszcze niedawno wyobrażałam sobie taką sytuację, usg, dzidzia, bicie serduszka. A teraz to się dzieje na prawdę zobaczysz że nim się obejrzysz będziesz w tej samej sytuacjiDomiBW, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
pszczoła mów mi tak więcej takie rozmyślania mnie naszły... nie wiem jak funkcjonowałam bez was dziewczyny. Przywracacie mi radość i nadzieję! A szczególnie dziewczyny zafasolkowane. Bo to oznacza, że na pewno mi się uda i pozostałym dziewuszkom też
*Kejt* lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Pszczoła, gratulacje!!!
Jangwa_maua, ja dzisiaj po raz pierwszy zrobiłam test owulacyjny i też drapię się po głowie starając się zinterpretować wynik. Mam drugą kreskę praktycznie tak samo ciemną jak testowa, ale trochę cieńszą. Na razie wstrzymuję się z osądem, zrobię jutro i zobaczymy czy będzie ciemniejsza czy jaśniejsza. Tak czy inaczej wygląda, że owulacja u mnie na dniach, co mi się pokrywa z temperaturą i historią cykli (tylko ten śluz totalnie wariuje w takim razie, a szyjki nigdy nie nauczyłam się interpretować).
Gdyby jeszcze przekonać tego mojego męża, że możnaby poserduszkować dzisiaj lub jutro bez zabezpieczenia, a nie czekać na kwiecień... No nic, muszę raczej uzbroić się w cierpliwość i do tego czasu kibicować aktywnie starającym sięDomiBW lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu- że ten Twój mąż nie da się przekonać ...szkoda takiego cyklu jak owu już na dniach ...
No do mnie też się zbliża wielkimi krokami owu i będę działać, a co wyjdzie to zobaczymy oby chociaż było raz po mojej myśliDomiBW lubi tę wiadomość
-
kehlana_miyu - podpinam sie pod wypowiedz jangwa_maua...Moze jednak jest jakis sposób na Twojego M? Ngdy nie wiadomo czy sie uda, wiec moze warto zaryzykowac? Z drugiej strony to dobrze, ze On tak sie martwi o Ciebie i patrzy na to racjonalnie No bo my to zwykle bardziej emocjonalnie podchodzimy do Dzidzi02.02.2015 [*]
Jangwa_maua, spróbuję być przekonująca Ale nie mam wielkich nadziei. Ten mój mąż nie znosi się kłócić i kocha mnie jak wariat, więc zazwyczaj mi ustępuje we wszystkim na czym mi zależy, ale jak się od czasu do czasu uprze, to nie ma na niego siły - po prostu stosuje bierny opór i jest głuchy na argumenty. Nic, miesiąc mu daruję, też go kocham jak wariatka, więc czasami ustępuję dla zasady
Ale za Ciebie trzymam kciuki z całych sił, zwłaszcza że pamiętam, że Twój mąż wyjeżdża na trochę? Będzie wpadał z wizytami czy nie będziecie się w ogóle widzieć przez czas jego wyjazdu?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Na razie jeszcze narzeczonym jest na męża mam nadzieję, że niedługo awansuje . No najprawdopodobniej w kwietniu wyjazd mu się szykuje i będzie jeździł na 3 miesiące i 2 tygodnie w domu i tak przez 2 lata (chyba, że coś innego złapie) więc mam nadzieję, że ten cykl będzie tym szczęśliwym i będę z dzidzią w brzuszku niecierpliwie czekać na jego powroty.
I spróbuj jeszcze męża przekonać może akurat ulegnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:47
-
pszczoła10 wrote:Dzięki dziewczynki za kciuki !!! Pomogły :*
Nasza dzidzia ma już 2 cm słyszałam tez jak cudownie bije serduszko
Cudowna wiadomość- cały czas proszę o takie wiadomości!! Bardzo ładnie rośnie Maluszek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:32
-
nick nieaktualny