Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:Na razie jeszcze narzeczonym jest na męża mam nadzieję, że niedługo awansuje . No najprawdopodobniej w kwietniu wyjazd mu się szykuje i będzie jeździł na 3 miesiące i 2 tygodnie w domu i tak przez 2 lata (chyba, że coś innego złapie) więc mam nadzieję, że ten cykl będzie tym szczęśliwym i będę z dzidzią w brzuszku niecierpliwie czekać na jego powroty.
I spróbuj jeszcze męża przekonać może akurat ulegnie
Aj, powinnam bardziej uważać na tytuły naszych ukochanych połówek
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
A ja byłam dzisiaj na usg stwstwierdziłam że nie wytrzymam do 19 marca. Niestety nie zobaczyłam jeszcze serduszka ciąża jest ciut młodsza niż wskazuje na to data Om, ale owulacje miałam ok 20 dc więc może lekka rozrozbieżność jest. Nie zmienia to faktu że martwię się. Dołożył mi lekarz jeszcze luteine dowcipna jakbym mało miała leków... jestem od jutra na l4 od rodzinnego i wypoczywam teraz to najważniejsze.
DomiBW, KkasienkaA lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Lili, jak sama piszesz, przy owulacji w 20 dc może być jeszcze za wcześnie na serduszko. Za tydzień powinnaś spokojnie zobaczyć. Teraz rzeczywiście odpoczywaj i postaraj się zrelaksować - wiem, łatwo mówić, jestem pewna że sama będę chodzić po ścianach z nerwów, ale musimy wierzyć, że tym razem wszystko się dla nas skończy dobre, bo spokój jest najlepszy dla maleństwa.
Lili30 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyPszczoła Cieszę się bardzo że maleństwo rośnie i serduszko bije to najważniejsze oby tak dalej co do wirusków ja też wyłapałam kilkanaście teraz przed owu napewno zdziałają cuda
DomiBW Zapewne Fasolinka kiełkuje już w twoim brzuszku a @ już pewnie nie zobaczysz Czekamy na dobre wieści testuj kochana .
Lili Postaraj się nie stresować , napewno jest wszystko w porządku i przy kolejnym usg zobaczysz wielkie serduszko i jeszcze wiekszą dzidzie . Teraz dbaj o siebie i maleństwo . Przesyłam mnóstwo pozytywnej energiLili30, DomiBW lubią tę wiadomość
-
kehlana_miyu - nie szkodzi z tymi tytułami przecież i tak ma być mężem
Lili30- 19 marca już na pewno usłyszysz bijące jak dzwon serduszko trzymam kciuki
Miłego wieczoru Kochane !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:16
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Lili nie martw się. Ja tez owu miałam ppóźniej bo kolo 19 dc i serduszko pierwszy raz zobaczyłam jak było 7 tygodni od ostatniej miesiączki a według usg 6 tygodni i 2 dni. Teraz też mam niby według om 9 tyg a według usg 8 tydz i 3 dni. Także spokojnie, za tydzień zobaczysz juz ten cudowny pikajacy mały punkcik
KkasienkaA, Lili30, DomiBW, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Pszczoła super wieści!!!!
Zazdroszczę Ci wizyty, ja to bym się podłączyła teraz na stałe do USG... Mam ostatnio straszne myśli, okropnie się boję, jak patrzę jak późno zasnęły Maleństwa innych koleżanek to robi mi się jeszcze bardziej niedobrze ze strachu... Nie wiem kiedy będę gotowa żeby powiedzieć komuś spoza rodziny... Przerażenie chodzi za mną krok w krok
Lili ja też tak miałam w poprzedniej ciąży tylko pan doktor z politowaniem powiedział: "przecież to jest martwe", a za 4 dni był i zarodek i serduszko. Wtedy owu była w 19 dc i ciąża była o tydzień mniejsza. Teraz miałam owu w 24 lub 26 dc i też ciąża jest o tydzień mniejsza. Nie rozumiem, ale podobno ok Więc Kochana spokojnie chwilkę poczekaj. Kiedy masz kolejne USG? -
Dzien dobry
Co slychac u Was ?
Lili, Kochana, zgadzam sie w 100% z dziewczynami! Nic sie nie martw, owulacja byla pozno! NAstepnym razem zobaczysz sliczne serduszko! Jestem tego pewna!!! Sciskam Cie mocno!!!
Kejt, co u Ciebie? Wszystko dobrze?
Zycze Wam milego dnia Buziaki!Lili30 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia ja idę teraz na badania zrobię też betę bo mam straszny niepokój...
Miłego dnia Wam życzę
kiedy najbliższe testowania? I jak tam obseobserwacje owulki? Coś się niektóre dziewczyny zaszyłyły
Mysia wiem że starania narazie odłożone, ale trafiłaś na mądrego lekarza, także uważam że dzieci nie umierają ot tak i warto zrobić badania aby więcej się taki dramat nie powtórzył... Będziesz o wiele spokspokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 07:24
Mysia 15 lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Dzień dobry
Kasienka rozumiem Cię bo sama najchętniej robilabym usg codziennie ale staram się jednak myśleć pozytywnie. Fakt, dużo jest takich tragedii ze dzieciątko usypialo i to bez względu na wiek ciąży ale spójrz ile dzieciaczków biega po tym świecie. Myśl pozytywnie. Tym razem musi być wszystko dobrze, zarówno u nas jak i u innych dziewczyn
Lili daj znać po wynikach bety ale jestem pewna że ładnie przerastaKkasienkaA lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny !
Lili na pewno beta pięknie przyrasta
KkasienkaA - nie martw się. Czarne myśli to nic dobrego, lepiej myśleć pozytywnie Twoja dzidzia już za 7 miesięcy będzie z Tobą cała i zdrowa i nie będzie Ci dawać spać w nocy
Buziaki Kochane ! -
Lili, trzymam kciuki za betę.
Pszczoła - super wieści oby tak dalej
Kasienka - w zupełnosci rozumiem twoj strach, chyba zostanie z nami do konca. cale szczescie usg nie szkodzi ja umowilabym się chyba na stałą cotygodniową wizytę z usg do konca ciazy
Rachele, pracuję, pracuję.... ale akurat nie nad bobasem ! strasznie duzo roboty mam, wczoraj na spotkaniu od 10 do 19 i to jeszcze w gdansku, powrot do warszawy samolotem, który sie opóznil, więc jak wysiadłam na lotnisku o 23 to mialam juz wszystkiego serdecznie dosc po tym dniu! trochę się też posprzeczałam "na deser" z P., ale jutro jedziemy na mazury więc mam nadzieje, że weekend bedzie udany
a przez tą pracę to w ogole zapomnialam ze teoretycnie termin @ mam na 9.03. to juz za 4 dni. ale w owulację udało nam się poprzytulać z sukcesem tylko raz bo moj P. jak jest zestresowany to niestety nie wychodzi wszystko jak byśmy chcieli.... tak więc nie liczę na cud, kupilam kolejne opakowanie androwitu i oleju z wiesiolka na kolejny cykl...
a jak twoje samopoczucie kochana i twojego mena? juz wyzdrowial?
mnie wczoraj smutek dopadl pt. "niech mi ktoś natychmiast odda to co mi odebrano" starałam się przestawić myślenie, ale nie udalo się i zasnęłam z tą właśnie myślą. niedobrze...
wszystkim udanego dnia zyczęJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Kejt,
Kochana, smutek pewnie tez z powodu ciezkiego dnia! Ale teraz zrelaksujesz sie w weekend
Pamietaj, ze nie liczy sie ilosc serduszek ale ich jakosc! Zycze z calego serca aby Twoje serduszko bylo strzalem w 10!
Ja troszke lepiej, mam duzo pracy wiec czas mija szybko i w sobote\niedziele zaczne testowanie na owu wiec pewnie nastroj mi sie polepszy. Moje Slonko lepiej ale jeszcze troche przeziebiony. @ sie skonczyl wiec mysle, ze od jutra zaczniemy pracowac
Dzis snilo mi sie, ze bylam w ciazy. Wszedzie byly pozytywne testy z dwoma kreskami a ja mowilam, ze to niemozliwe bo przeciez dopiero co skonczyl mi sie @ i do tego umawialam sie na porod do szpitala. Zakrecony sen totalnie
Pewnie przez to, ze wczoraj tez mnie dopadly takie mysli jak Ciebie.... i liczylam ktory miesiac ciazy bylby teraz.... Kochana musimy sie skupic na staraniach to bedzie napewno latwiej
Sciskam Cie mocno!KkasienkaA, lucy1983 lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Jestem złej myśli ponieważ w poniedziałek moja beta wynosiła 6750 czyli wczoraj powinna być dwukrotnie wyższa a akcji serca nie było. Powyżej bety 6500 powinna być ta akcja serca widoczna. Temperatura dziś mi spadła... danbert.2ap.pl/ostry_dyzur/numery_2010/numer-3-2010/111-113.pdf3 Aniołki w niebie
-
*Kejt* wrote:a przez tą pracę to w ogole zapomnialam ze teoretycnie termin @ mam na 9.03. to juz za 4 dni. ale w owulację udało nam się poprzytulać z sukcesem tylko raz bo moj P. jak jest zestresowany to niestety nie wychodzi wszystko jak byśmy chcieli.... tak więc nie liczę na cud, kupilam kolejne opakowanie androwitu i oleju z wiesiolka na kolejny cykl...
Kejt, jeden raz może spokojnie wystarczyć, wiem po sobie my w szczęśliwym cyklu poprzytulaliśmy się w dni płodne tylko raz, ale dobrze
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Lili Kochana, ja przy powyżej 6 tys też nie widziałam serca! Zobaczyłam je na wizycie nieplanowanej w szpitalu po tygodniu od tej bety... I to było jeszcze tak, że musiałam wstrzymywać oddech, żeby Pani się nie pomyliła. A po kolejnym tygodniu słyszałam jak wali jak dzwon. A wiesz zapewne, że to wszystko jeszcze zależy od sprzętu itd... Co do temperatury to wejdź sobie na mój wykres i zobacz co za cuda wianki z moją się działo. Raz spadła jak sprzed owulacji...
Ja gadam gadam, ale mam nadzieję, że u mnie jest ok... -
nick nieaktualnyLili ja na twoim miejscu tez zrobilabym bete, chociaz na serduszko moglo byc za wczesnie. Z tego co wiem serduszko powinno sie pokazac miedzy 6 a 8tc wiec dzidzius ma jeszcze czas. Badz dobrej mysli :*
Kejt moja coreczka mialaby juz ponad 4 miesiace, codziennie sobie wyobrazam jaka by byla, co by juz umiala, czy bylalby juz po operacji serduszka. To sa takie mysli od ktorych nie da sie uciec -
Rachele wrote:Lili, trzymam kciuki mocno za bete!!! Napisz jak tylko beda wyniki!!
Teraz powinna testowac Domi a w poniedzialek Kejt
Dziewczyny pewnie pracuja duzo i nie maja sily zeby pisac.... bo teraz pierwsza tura owulacji u nas10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.