Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Mai, kochana, mnie to pewnie dobija ta systematycznosc.... jak biore wiesiolka to punkt 13, jak robie test to o danej godzinie itd.... i to wg mnie blokuje glowke,,,,, Wczoraj moje Slonko mialo ochote na seruchowanie.... a ja ze od piatku,,,, bo jak tu tracic zolnierzyki..... mimmo ze przed him staram sie byc na luzie, zeby i jego nie wpedzic w ten kolowrotek, bo ma taki sam charakter jak ja..... U mnie pewnie tak jest, bo udalo sie zafasolkowac w 3 cyklu bez obliczania i kontrolowania.... wiec skoro licze. mierze itd.... i nic.... to pewnie jest cos nie tak...... Z pewnoscia sugeruje sie tez historia mojej przyjaciolki.... pieknie sie wszystko szybko udalo, potem niestety jak ja, 9 tydzien, lata staran......inseminacje, in vitro... i nic.....Musze odgonic od siebie czarne mysli i zebrac sie w garsc!!!!
Uda sie nam szybciutko i zostaniemy najwspanialszymi Mamami pod slonkiem
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Lili ściskam Cię mocno!!!! Ja słyszałam, że beta powyżej miedzy 1200- 6 tys nie przyrasta już tak bardzo... moja 4125,5 a za dwa dni 6194 a to było już prawie 3 tygodnie temu i wtedy nie było jeszcze zarodka i serduszka. Podobno najważniejsze, że nie spada, tak mi powiedział jeden lekarz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:22
-
nick nieaktualnyJangwa Tylko że ja od 3 dni ciągle mam ochote na przytulanie (wyjątek dziś z braku siły) wzrost libido w tym cyklu maksymalny. A nie chce męzula za męczyć więc czekam na odpowiedni moment a nóż widelec plemnik wygra
Rachele test czeka na jutro !Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:50
*Kejt* lubi tę wiadomość
-
Ggonia, to zycze udanego weekendu spedzonego na serduszkowaniu
Mama Mai, az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam o tym, ze masz przeczucie, ze ten miesiac bedzie szczesliwy dla kilku z nas:) oby tak było pani prorok
Jangwa - to do dzieła ! oby twoj ukochany nadążył
Rachele, silna babka z ciebie, nie wazne czy bedziesz mierzyć/lykać/sprawdzać i tak się uda! ja dzis mialam taką refleksje...ze zawsze dostaje to czego chce. czasem musze poczekac dluzej, czasem krocej, ale finalnie cel osiągam (chodzi glownie o elementy na ktore mam tylko pośredni wplyw). i zawsze osiagniecie celu poprzedza mimowolne intensywne myslenie o tym. zastanowcie sie - mysle, że wy tez tak macie, tylko może nie zwracamy tak na to uwagi. wiec teraz tez tak bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 18:57
ggonia, majeczka8 lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
witajcie kochane, dlugo nie pisalam ale czytam wszystkie posty
w pracy zalatana jestem mamy nowych ludzi I treningi prowadzimy ostatnio nawet nie moge na telefonie wejsc na forum..
a wiec furagin pomogl mi na zapalenie pecherza - bralam przez jeden dzien potem sikalam na bardzo zolto ale pomoglo
dzis jest dwa dni przed @ I postanowilam testowac I widze cien drugiej kreski na tescie ciazowym..jakkolwiek nie mam pewnosci czy to przez przeziebienie I tabletki czy to ta oczekiwana druga kreska..staram sie nie nakrecac ale ciezko jest mi bo juz mam tysiace mysli..moj maz mowi ze to moze byc fabrycznie ze w miejscu gdzie ma byc kreska moze byc cien..ale ja sobie nie przypominam zebym wczesniej widziala taka bladziutka kreske nawet..
poczekam do jutra I powtorze
trzymajcie kciuki buziaczki dla wszystkich mwah!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:15
DomiBW, kehlana_miyu, *Kejt*, KkasienkaA, meeegi1771, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
majeczka - zaciskam kciuki mocno!! To jutro testujemy razem mialam testowac w sobote, ale juz dluzej nie wytrzymam! Jutro rano zobaczymy A jak to nie Bobo to moze @ przyjdzie szybciej jak sie odblokuje...
Takze powodzenia kochanamajeczka8, *Kejt*, lucy1983 lubią tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny ale wiecie mam objawy jak na @ boli mnie podbrzusze dzis..
ogolnie zle sie czulam w tym tygodniu I w pracy taki kolowrotek ze wczoraj zaczelam myslec jak tylko sie uda to od przejscia na macierzynskie pomacham wszystkim baju baj I spadam do domku rozpoczac z przyjemnoscia nowy etap w zyciu hehe ale sie rozmarzylam
Domi jak do jutra tak sie utrzymam to rano testuje - tak testujmy razem bedzie nam razniej
Lili kochana badz dobrej mysli pomodle sie za ciebie I nasze forum abysmy wszystkie doczekaly sie szczesliwego macierzynstwa I nudnych 9 miesiecy!
Kejt ty w poniedzialek widze masz date @ kto wie co sie wydarzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:35
DomiBW lubi tę wiadomość
-
majeczka, domi bw - fajnie ze testujecie razem zycze wam wiec jutro przyjemnego poranka i dnia pod hasłem dwóch kresek
a mnie dzis wieczorem pobolewał brzuch jak na @
czekam na "wilczy glod" ktory pojawia się przed, zobaczymy co to bedzie.
a nuz jeden komandos przedarl się przez zasieki i zdobyl bazę...DomiBW, majeczka8, jangwa_maua, KkasienkaA, Mama_Mai lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Wow ale emocje!!! Trzymam od rana kciuki zaciśnięte za Was dwie kochane!
Majeczka ja miałam bardzo długo blade kreski, aż można powiedzieć takie pod światło, a zaraz beta ponad tysiąc, więc cicho myślę, że Ci się udało.
Ja jutro rano idę na USG. Chyba umrę ze strachu do jutra!!!!! Strasznie się boję! -
Kasienka - bedzie dobrze! Przesyłam pozytywne wibracje i trzymam kciuki. Daj koniecznie znac jak poszlo badanie. Ale jestem pewna, ze bedzie dobrze
Kejt - jeden silny zolnierzyk wystaczy Oby wygral wojne Tylko na spokojnie...cierpliwosci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 22:14
KkasienkaA, *Kejt* lubią tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Kasienka, na pewno wrócisz cała w skowronkach z usg
Domi bw, no liczę ze w całej armii znalazł sie jakiś snajper który nie pudluje jutro jedziemy na weekend na Mazury, wrzucilam do kosmetyczki kilka tamponow ale na pewno sie nie przydadząJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014