Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi - powtórzę za dziewczynami, póki nie ma @ piłka w grze!
Majeczka - ale będzie jazda, cieszę się jak głupia razem z tobą bo ja WIEM że się uda
Lili- kochamy cię i wspieramy, razem z nami przeżyjesz ten tydzień a na koniec usłyszysz same cudowne wiadomości. Jesteśmy z Tobą kochana.
Życzę Wam dziewuszki udanego weekendu, mi dziś jakoś humor dopisuje i tego samego życzę Wam!Lili30 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisia, tak, to mój drugi cykl po poronieniu. Pierwszy @ dostałam po 35 dniach, myślałam że będę chodzić po ścianach z niecierpliwości Zobaczysz jak Ty będziesz skakać z radości, kiedy ten pierwszy @ wreszcie przyjdzie Teraz obserwuję pierwszy normalny cykl, jak na razie wszystko wygląda jak przed ciążą, tylko śluz wariuje i nie jestem w stanie za nic określić co się z nim dzieje.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ufff już po Wyszłam oczywiście zapłakana z gabinetu Wszystko jest ok Maluszek urósł 0,5 cm, aktualnie wygląda jak maleńka ŻABKA! Aż nie mogę przestać się śmiać Serducho wali 156, więc super bo w tamtej ciąży do takiej wartości nie doszliśmy
Rachele szykujesz się już do teścików i starań?
Kajt ja również życzę miłego wyjazdu!!!
Jangwa trzymam kciuki za owulkę i wypatruję + na Twoim wykresie!
Lili Kochana mocno Cię przytulam, zdaję sobie sprawę, że tydzień to straaaaaaaasznie długo w tej sytuacji, no ale nie ma wyjścia. Jestem przy Tobie myślami i ciągle trzymam kciuki!
Kehlana super, że jest jak przed ciążą, bo ja słyszałam, że to jest właśnie wyznacznikiem, czy wszystko wraca do normy
Tulisia ja jak dostałam pierwszą @ po zabiegu to prawie skakałam ze szczęścia! A że była w terminie normalnej to już w ogóle. Impreze się chce robić z tej okazji Życzę więc, żebyś szybko miała co świętować!
Pozdrawiam i życzę Wam Kochane miłego dnia!!!
kehlana_miyu, DomiBW, *Kejt*, kierzynka, meeegi1771, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam jesteście kochane!!!! Mega wsparcie w Was mam
Pszczola określił na 11 października, zgodnie z terminem @. Ale miałam późną owu więc może się później przesunąć Choć dziś Pani na USG powiedziała, że Maluch jest jak na termin @. Mało rozumiem, ważne, że w normie
A Ty Pszczoła na kiedy masz termin? -
KkasienkaA, super wiadomosci!!! Gratuluje z calego serca!!!
Az sie przestraszylam czytajac, ze wyszlas zaplakana...... ajjjj
Ciesze sie bardzo bardzo!!
Ja zaczynam w weekend testowanie a od dzis mysle, ze zabiore sie do pracy
Teraz odpocznij i zycze pelnego relaksu popoludnia!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyKasienka jak mnie nastraszylas czytam ze zaplakana i zamieram na chwile... cale szczescie ze dzidzius rosnie wszystkie tu wiedzialysmy ze tak bedzie no i ta zabka hihi moja Maja na 1 zdjeciu wyglada jak malutki szczeniaczek od kiedy moja mama to zauwazyla to widze na tym zdjeciu szczeniaczka.... tak ulozyla lapki przy buzi