Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa_maua - niecierpliwość to nasza specjalnosc wiadomo, wszystkie chcemy teraz, zaraz, juz... a niestety tak latwo nie ma... mam to samo. Trzeba jakoś dać czasowi czas Good luck
Kasienka - wierze, ze dacie rade z Fasolka i wszystko bedzi dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:13
*Kejt*, kierzynka lubią tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Kasia jak sie czujecie ty I fasolka?? mam nadzieje ze wszysko dobrze
ja nadal tak samo boli mnie podbrzusze, czuje sie przemeczona no I rozdrazniona dzis bylam w pracy caly dzien..mialam wrazenie ze sie rozplacze..pogadalam z rodzinka na skypie I troche lepiej sie czuje..oczywiscie nie moglam im nic powiedziec bo jak? nie mam zamiaru juz nic nikomu nie mowic ...no tylko wam kochane
Jangwa maua czekaj cierpliwie ja tez tak testowalam mialam jasne I w koncu doczekalam sie przez 2 dni na tescie owu bylo jak byc powinno
Rachele tak tak zamiast jajek niech beda fasolki dla nas wszystkich w te Swieta jupi!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 21:33
-
Dzien dobry:)
KkasienkaA, jak sie czujesz?????
Jangwa, Kochana, u mnie owu byla 23dc a zawsze mialam 13-14dc. Jestem pewna, ze nadchodzi! Testuj aby nie przegapic i miec pewnosc kiedy bedzie dokladnie!!
Mama:Mai, jak minal wieczor z mezem?
Meeegi, Pszczola, duzo duzo zdrowka Kochane!!
Domi, jakies nowe objawy sa??
Buziaki i milego poranka!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny
Testuje cały czas ,ale ostatnio wyczytałam, że najlepszą porą jest wieczór np.22, a ja testuje o 13 może to za wcześnie?
Kasienka daj znać koniecznie jak po tej wizycie.
Kurcze, mój mężczyzna wczoraj z pracy z gorączką wrócił... nafaszerowałam go tabletkami i mam nadzieję, że jak dziś wróci to już nie będzie taki zdychający Wieczorem musi być zwarty i gotowy hahaha (jeden dzień przerwy starczy ) -
Dzień Dobry.
Naprawdę cichutko tutaj dzisiaj.
Kasieńka nie napisała po wizycie- mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.
Lili się nie odzywa.
Kejt się nie dziwię. Ma teraz inne sprawy na głowie Na pewno wypoczywa wspaniale.
W czwartek mam mieć wyniki z wymazu, a w piątek idę na badania genetyczne. Mam nadzieję, że wyjdą dobrze i będziemy mogli zacząć starania. Jestem już bardzo zmęczona tym czekaniem. Ciągle coś wychodzi i musimy odkładać.
Życzę miłej soboty- u mnie jak zwykle bardzo pracowita -
Jangwa ja testowałam o 16.30 zawsze i zawsze wychodziły mi dwie krechy w okolicach owulki . Więc pora chyba nie ma znaczenia. Duże znaczenie za to ma ilość wypijanego płynu. Jeżeli pije się dużo przed testowaniem to niestety nie wychodzi test. Znam to z autopsji.
-
hey dziewczynki jakos cicho u nas. pszczola ja czekam na meza pojechal zawiezc tesciowa na pociag jak wroci to zrobimy razem test I napisze wam
w sumie weekend to kazdy zajety ale mysle najbardziej o kasi aby nam napisala cos dobrego -
Hej hej moje Kochane
u nas podobno wszystko ok, Żabka jest na miejscu i pływa w swoich wodach, serduszko szybko bije. Co to była za woda? Nie wiadomo... Lekarz powiedział, że w ciąży są wodniste upławy, może to było to choć dużo, bo płynu owodniowego jest tyle co być powinno. Powiedział też, że wierzy że ta ciąża będzie tą szczęśliwą, no ale że każde krwawienie jest zagrożone stratą. Powiedział, że on ma kobiety które krwawią do 20 tygodnia i rodzą...
Więc pozostaje mieć nadzieję
Przepraszam, że wczoraj nie pisałam, ale pojechaliśmy do moich rodziców powiedzieć o Żabce, bo czuję że potrzebuję wsparcia od mamy... Moje mdłości nie ustąpiły, za to doszły wymioty. Czuję się masakycznie, ale nie poddaję się!
Pozdrawiam Was wszystkie moje Kochane i czekam na koleje wieści teścikowe, czy to z HCG czy z owulacji!!!jangwa_maua, meeegi1771, kehlana_miyu, Mysia 15, majeczka8, matylda08, kierzynka, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Jangwa ja czytałam, że najlepiej wieczorem robić testy i robiłam tak ok 20, ale i mi było wtedy najłatwiej właśnie nie pić te parę godzin.
A te kreski są zdradliwe... Miałam z dnia na dzień co raz ciemniejsze i ciemniejsze i nagle robiły się jaśniejsze, jeszcze jaśniejsze, a za kilka dni bach pozytyw
-
Kurczę, też się martwię, że Kasia nie pisze
U mnie z kolei wczoraj się zadziało... Wczoraj wyszło nam z mężem spontaniczne serduszkowanie bez zabezpieczenia, bo w końcu owulacja już była i dni płodne powinnam mieć za sobą więc nie miał oporów. Ale jak dzisiaj wprowadziłam temperaturę do wykresu, ovu zmieniło mi datę owulacji z 16dc na 17dc, więc teoretycznie wczoraj mogłam mieć jeszcze dzień płodny. Choć serduszkowanie było wieczorem, więc bardzo mało prawdopodobne, żeby coś z tego wyszło. Ale i tak mam mętlik w głowie, bo z jednej strony strasznie chciałabym byc znowu w ciąży jak najszybciej, a z drugiej podjęliśmy decyzję o czekaniu do kwietnia z kilku racjonalnych powodów i trochę się martwię o potencjalne konsekwencje na różnych frontach. Najbardziej tym, że brałam jeszcze leki na grzybice po antybiotykach, a w ulotce jest napisane, że nie powinno się ich brać w ciąży ani podczas starań
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kasienka całe szczęście ze u Ciebie i dzidzi wszystko dobrze !! Już się tu stresowalysmy. Tak jak lekarz powiedział ta ciąża na pewno będzie ta szczęśliwa :*
Wspolczuje wymiotów, u mnie tylko mdłości, brak apetytu i brak sił na wszystko -
Kkasienkaa, tak się cieszę, że lekarz uważa, że wszystko w porządku! Mam nadzieję, że te wymioty nie będę Cię za długo męczyć, podobno najczęściej te dolegliwości przechodzą w drugim trymestrze, a u Ciebie jeszcze tylko miesiąc do tej granicy
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kasieńka, ale mnie nastraszyłaś! Oj nieładnie! Ale wybaczam za dobre wiadomości! Najważniejsze, że Żabka pływa i czuje się dobrze I tak ma być do końca 9 miesięcy!!!
I proszę już mnie tak nie straszyć!KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
Kasienka swietna wiadomosc trzymam kciuki za mala zabke aby wszystko bylo jak najlepiej duzo zdrowka dla was!
zrobilam teraz test tak samo lekki cien juz sama nie wiem o co chodzi, dzis z tabelki dzien @ nie wiem nic nie czuje ani tak ani siak
jade na zakupy bo zaczynam sie robic niecierpliwa z tego wszytkiego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 11:20