Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ,buziaki dla wszytkich Dziewczyny ostatnio jestem nie do życia. Humory ,tragedia. Samopoczucie tez byle jak tylko leze w domu ale cały czas podczytuje I jestem na bieżąco ciesze się ,że wszystko wraca do normy ciesze się z bladziocha na teście i trzymam kciuki za owocne serduszkowanie wszystkich Was
Kkasienka pszczola super,że wszystko się układa ! To jesteśmy po kolei Ja 9 październik pszczoła 10 i Kkasienka 11 haha ♡♡jangwa_maua, Mama_Mai, KkasienkaA, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny uznałam że moje ciało i moje dotychczasowe obserwacje płodnośći zwiastujące nadejście owulacji były chyba fałszywym alarmem. Moje jajniki postanowiły że objawią się od 9 dc by męczyć mnie razem z ciągnącym bólem piersi zostaną na dłużej by robić mi owulacyjnego psikusa a ja poprostu zgłupiałam
Czyli śluz rozciągliwy udający płodny (10 dc) nim nie był , szyjka która na moje oko była/ jest miękka, wysoko, i otwarta zapewne była w stanie średnim .
Na tą chwile śluz przypomina rozwodniony balsam , testy owulacyjne negatywne , temperatura wacha się ale powyżej 36,7, nie wzrosła, ból jajników o różnym natężeniu , a piersi są ( ciągnąco-piekące)
Więc zostałam z jednym testem owu , za 4 dni (16 dc) powinnam wziąść 1 tabletke luteiny bo , jeżeli owulki nie będzie to ją zablokuje dlatego ten cykl to pewnie porażkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 14:43
-
ggonia, doskonale cię rozumiem, że chciałabyś, żeby już się wszystko unormowało i żeby ten cykl był szczęśliwy. Ale z drugiej strony sprawdziłam, że jest to twój drugi cykl po stracie, a nie każda z nas ma farta jak kehlana z drugiej strony sama doskonale wiem, że gdy tylko dostanę @ rozpocznie się u mnie szaleństwo każdy najdrobniejszy objaw będę brała jako znak zbliżającej się owulacji. Pamiętaj, że możesz ze swoim mężczyzną cały czas próbować jak się uda to wspaniale, a jak nie to już ten trzeci cykl na 100 % będzie tym właściwym i szczęśliwym. Wierzę w to10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Ech, Tulisia, żebym ja jeszcze coś z tego cyklu miała poza tym, że się cieszę, że wszystko do normy wraca jestem oczywiście wdzięczna, że wraca, zwłaszcza po tych przebojach, które miałam z infekcją i pozostałościami po zabiegu, ale żal mi, że nie mogłam wykorzystać już tego cyklu na starania.
Wydaje się, że większość z nas musi z tych czy innych powodów uzbroić się w cierpliwość, ale widzę, że żadnej z nas nie przychodzi to łatwo
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
pszczoła10 wrote:Megi super się ułożyło z tymi terminami jedziemy na tym samym wózku we trzy a potem z wózkami
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Pszczoła, ale się będzie działo na początku października mam nadzieję, że tu wszystkie zostaniecie, żebyśmy mogły Wam kibicować
Kehlana_miyu jasne ze zostaniemy. Będziecie nam kibicować a MY WAM! do tego czasu to już wszystkie będziemy brzuszastemeeegi1771, Rachele, Mama_Mai lubią tę wiadomość
-
Podpisuje sie obiema raczkami!!!! Moje Kochane, musimy duzo fasolek na Swieta przygotowac
W tym roku symbolem Swiat beda FASOLKI!!!! ...... zycze po jednej...albo i po dwie kazdej z nasjangwa_maua, KkasienkaA, Mama_Mai, meeegi1771, majeczka8, lucy1983, *Kejt* lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ja Wam wszystkim moje Kochane życzę Maleńkich Żabek
Moje szczęście oczywiście nie trwało długo, bo w pracy zdarzyło się spore krwawienie, a potem jakaś woda. Czy któraś w Was tak miała, albo wie co to może być za woda? Ja w poprzedniej ciąży też miałam takie wodne upławy. Po 19 mam się stawić u ginka... -
nick nieaktualnyJa tez uwazam ze nasz watek i dziewczyny na nim sa najlepsze :* :* :* i nie wyobrazam sobie poki co funkcjonowania bez forum
Kasienka Kochana wszystko bedzie dobrze :* plamienia sa mocno niepokojace ale czuje ze to nic powaznego trzymaj sie i daj znac co lekarz powie o tym plamieniu*Kejt* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa_maua chyba kazdej z nas brakuje cierpliwosci kreska sie pojawi ciemna lada dzien :* i nie wolno watpic!!!! Trzeba myslec pozytywnie bo to przyciaga do nas pozytywne rzeczy a w naszym przypadku 2 tluste krechy zamiast @
jangwa_maua, meeegi1771 lubią tę wiadomość