Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chyba ta.wasza wiara i zaciśnięte kciuki działają. Beta dzisiaj 17313 ostatnia 7958 wiec przyrost ok. Odzyskuje trochę nadzieji
kehlana_miyu, jangwa_maua, matylda08, Mysia 15, DomiBW, lucy1983, kierzynka, ggonia, *Kejt*, anka418, KkasienkaA, majeczka8 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Zrobiłam test owu, kreska jest bledsza niż wczoraj i teraz nie wiem czy mam to zaliczyć jako + czy - ... chyba powtórzę i wtedy zadecyduję hehe
Slonce, po 2 tlusciutkich kreskach, teraz ta 2 bedzie powoli znikac. U jednych wychodzi super pozytyw przez 2 dni, u drugich tylko raz. Jesli nie sa przynajmniej tak samo intensywne, zaznacz negatywjangwa_maua lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Lili30 wrote:Dziewczyny chyba ta.wasza wiara i zaciśnięte kciuki działają. Beta dzisiaj 17313 ostatnia 7958 wiec przyrost ok. Odzyskuje trochę nadzieji
Kochana, CUDOWNIE!!! ciesze sie calym serduchem!!! Swietne wiadomosci!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lucy, muszę być cierpliwa bo tak naprawdę nie mam wyjścia. @ jeszcze brak (w sumie to jeszcze jest za wcześnie). Ale codziennie przed oczami mam sytuację, że już wszystko wolno i że szybciutko się udaje cudnie by było.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Lili bardzo się ciesze! Wiedziałam że będzie dobrze. Kochana juz niedługo zobaczysz serduszko :*
U mnie doszły wymioty, mam jednak nadzieję że długo mnie nie będą męczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 15:51
-
Kierzynka ja w 1 ciąży tez nie miałam. I tez mówiłam ze będę szczęśliwa z wymiotów jak uda mi się zajść ale uwierz jak się wisi nad sedesem to się wtedy pukam w głowę zniósł oczywiście dla maleństwa wszystko ale jednak wolałabym bez wymiotów cieszyć się ciaza. Juz mnie mięśnie brzucha bolą nie mam apetytu, jabłka tylko bym jadła i przez to boje się też ze nie dostarczam dzidzi odpowiednich wartości
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili kochana cieszę się że beta rośnie , teraz musi być dobrze
Dziewczyny a mój mąz ciągle mnie denerwuje swoim złym nastawieniem , ględzi że pewnie nic z tego że za mało było żebym test zrobiła . Ocipiał dopiero 4 dpo a ten test mi każe robic , a
przytulasków było ok wkońcu jeden żołnierzyk potrzebny ja mam ciągle nadzieje że się udało póki @ nie ma ale ten jego pesymizm i mi się udziela -
nick nieaktualny
-
Lili - wspaniałe wieści ! oby nasze słowa zawsze się tak sprawdzały my juz zrobilysmy swoje, teraz twoja kolej włączyć pozytywne myślenie !
ggonia, a to faktycznie w gorącej wodzie kąpany z tym testem ale to przewaznie mezczyzni podchodzą bardziej pozytywnie więc mnie zdziwilas... może tak mowi, żeby się nie nastawiać i być potem pozytywnie zaskoczonym? powiedz mu, żeby się nie stresował bo i żołnierzy zestresuje, a takim co sie ręce trzęsą trudniej trafio celu
Mama Mai, ja tez juz po pracy lecę do apteki po lepszy termometr jezu, majątek wydam na ciążę zanim w nią zajdę !
ja po kolejnej wizycie w łazience dalej nicLili30 lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014