Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje Kochane
Przypadkiem znalazłam: http://www.naszdziennik.pl/wiara-kosciol-w-polsce/132001,nowenna-do-swietego-jozefa-o-uproszenie-potomstwa.html
Mam nadzieję, że Wam pomoże.
Ja bardzo mocno wierzę, że pasek Św. Dominika który otrzymałam nam pomógł i noszę go non stop! (Choć już wygląda gorzej niż źle )
Mama Martynki Kochana co u Ciebie?? Bardzo długo Cię nie ma!
Całuję Was wszystkie i nieustannie trzymam kciuki!!! -
Truskaweczka, Twój ostatni post nadal jest smutny i pełen goryczy, ale tak między wierszami zobaczyłam taki promyczek czuję, że wszystko wam się jeszcze ułoży tylko potrzeba jednego o co najtrudniej- czasu.
kkasienka, mój stosunek do Pana Boga jest skomplikowany. Bardzo chcę wierzyć w jego dobroć, gdy byłam w ciąży codziennie modliłam się o zdrowie nie moje a mojego Frędzelka. Stało się jednak jak się stało. Nie chcę Boga obwiniać, bo to trochę dziecinne, ale czuję się oszukana, mam wrażenie że Bóg mnie zawiódł. Obarcza mnie cierpieniem na które nie zasłużyłam. Mam nadzieję że sobie to wszystko z czasem poukładam w głowie, ale na razie nie mogę się przemóc do modlitwy. I tylko wierzę, że duszyczka mojego Frędzelka czeka na odpowiedni moment, aby wskoczyć w ciałko, które ja z mężem stworzę.
Właśnie przeczytałam co napisałam i czasem mam wrażenie, że przydałby mi się dobry psychiatra, do którego zresztą idę w środę za tydzień. Może być ciekawie.Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisua cierpienie trzeba przyjmowac z pokora Bog jest dobry i wynagrodzi nam wszystkim to w czasie ja tak to sobie tlumacze pomodl sie i wierz ze twoje mysli zostana wysluchane.
Trzeba byc z wszystkim pogodzonym wtedy jest latwiej ..to taka moja teoria ale wiem zdarzaja sie gorsze chwile..
milego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 07:29
KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
ja nie jestem osoba wierzącą. ale kiedyś przeczytałam gdzieś, że bóg daje nam tylko to co jesteśmy w stanie udźwignać. może coś w tym jest...
u mnie nadal cisza, aczkolwiek tempka w dół (co prawda nie zmierzona znow o zwyklej porze, bo musialam wczesniej w pracy być), więc chyba pojde dziś po tamponyJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
ggonia wrote:Szczerość mojego mężula powala . Stoje przy oknie i patrze co tam się dzieje na zewnatrz :
M- Co tak stoisz przy tym oknie ? Czekasz na coś ? Ja - No na bociana M- I co widać ? Ja- Ja jeszcze nie , ale myślisz że mogę być w ciąży ? M- No , spożywczej
Czasem się zastanawiam czy bardziej go kocham czy nie nawidze -
Dziewczynki, doradźcie mi. Ovu wykrył w moim cyklu owulację (co prawda zaznaczył ją linią przerywaną, bo śluzu płodnego to na 100% nie miałam). Zaznaczam, że jest to mój pierwszy cykl po stracie. Co o tym sądzić? Mój wykres jest udostępniony (tak mi się zdaje :p) więc jeśli spojrzycie i powiecie co myślicie to będę wdzięczna. Najśmieszniejsze jest to, że termin @ przesunął mi się na 22 kwietnia- normalnie się wykończę10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyjangwa_maua wrote:Miłego dnia Dziewczyny !
U mnie chyba program się zepsuł i owu nie chce mi wyznaczyć
Jangwa nic sie nie martw kochana moim skromnym zdaniem owu juz bylo pewnie 20 albo 21 dc a że skok tempki taki płaski i miałaś duże wahania tempki wcześniej to owu głupieje w końcu to tylko program poza tym tyle serduszek było że na pewno nie przegapiłaś dobrego momentu już trzymam kciuki a jak twój żołądek? Bakterie wyleczone? Mam tylko nadzieję że dostałaś właściwe antybiotyki które nie szkodzą ewentualnej ciąży
Miłego dnia!!! -
Tulisia, owu wyznaczył ci owulację na podstawie skoku temperatury moim zdaniem.
u mnie na początku wyznaczony był termin @ na podstawie deklaratywnych danych dotyczacych długości cyklu, a potem jak już było owiu to ten termin ulegał zmianie. np. w tym cyklu owulacja była pozniej niz w poprzednim to i data @ się przesunęła automatycznie.Tulisia lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualnyTulisia ja też myślę że owu wyznaczona jest na podstawie skoku tempki a że opis śluzu nie do końca odpowiada dobremu płodnemu śluzowi owu robi linię przerywaną bo wyznacza owu tylko na podstawie tempki i dodaje statystyczne 14 dni fazy lutealnej dlatego jest 22 marca. Ale to w pierwszym cyklu różnie może być , trzeba uzbroić się w cierpliwość ja w 1 cyklu po dostałam @ w 36 dc a cykle mam na ogół 28 dniowe. Głowa do góry kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 09:29
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomiBW wrote:Donosze iz @ właśnie przyplynela... A wiec wiesiolek i termometr ida w ruch Rachele poki co kolejne powinnien byc 7 kwietnia póki co ehh... Kejt trzymam kciuki za Ciebie♡
Kochana to dobre wieści mimo tego że u ciebie wszystko było ok to ja jestem zdania że jeden cykl warto odczekać a teraz dbaj o siebie, łykaj kwas foliowy i wiesiołka bo już tuż tuż czeka was przyjemna praca nad tworzeniem bobaska
Miłego dnia kochana !!!
-
Witam
dziekuje Wam za slowa wsparcia
Lucy no witaminki to lykam caly czas, dzis dolakam wiesiołka do owsianki i salatki na obiad wiec mam nadzieje ze taka ilosc wystarczy:-) wykres zaczelam takze prowadzic. M.juz ma przekazane ze za 2 i 3 tygodnie musi sie stawic w tygodniu w domu wiec zobaczymy. No a ja wracam w koncu na właściwe tory jedzeniowo-cwiczeniowe bo ostatnio to roznie z tym bywalo...
Kejt ja tez trzymam kciuki i kazde rozwiązanie będzie dobre:-)
Tulisia ja chyba mialam ovu 3 tyg.po porobieniu i za kolejne 3 tyg. przyszla @ wiec cykl trwa 6 tygodnisle z tego co ssię orientuje to dosc standardowy czas. Na spokojnie. Wszystko w swoim czasie:-)
Rachele i Lucy Wy chyba lada dzien ♡ co nie?
Lucy robisz jeszcze jakies badania?
Majeczka jak samopoczucie? Robisz bete mimo wszystko?
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Tulisia wrote:Dziewczynki, doradźcie mi. Ovu wykrył w moim cyklu owulację (co prawda zaznaczył ją linią przerywaną, bo śluzu płodnego to na 100% nie miałam). Zaznaczam, że jest to mój pierwszy cykl po stracie. Co o tym sądzić? Mój wykres jest udostępniony (tak mi się zdaje :p) więc jeśli spojrzycie i powiecie co myślicie to będę wdzięczna. Najśmieszniejsze jest to, że termin @ przesunął mi się na 22 kwietnia- normalnie się wykończę
Slonce, Owu po wyznaczeniu owulacji dodaje 14 dni i tak zaznacza @. Gdzie wypatrzylas 22 kwietnia? jesli w kalendarzu prognoz, to wogole na to nie patrz. Owu mierzy tam serenai dlugosc cykli a jak doda ten ciazowy, to wychodza cudawianki. Glowka do goryTulisia lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Domi, u mnie owu to nie wiadomo kiedy bedzie Wg 'starych' cykli' powinna byc za pare dni ale po utracie mialam kolo 23 dc.... Dzis planuje serduszkowanie po 2 dniach regeneracji zolnierzykow hihihihi
DomiBW lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)