Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:ggonia - czasem jak człowiek się naczyta to dopiero się martwi. Póki @ nie przyszła nie skreślaj jeszcze cyklu. Każdy organizm jest inny i inaczej może reagować... ja trzymam kciuki, żebyś jednak ujrzała 2 kreseczki
zgadzam się ggonia z jangwą pożyjemy - zobaczymy10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TheBaja, nie ma pewnie słów by opisać to co teraz czujesz. Tak bardzo bardzo mi przykro, żadne nasze słowa pocieszenia nie uciszą teraz Twojego bólu, ale wiedz, że jesteśmy z Tobą i jesteśmy gotowe, żeby razem z Tobą ten ból dzielić. Pamiętaj, że nie jesteś sama bo masz nas.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyDziewczyny jakoś się trzymam czekam na moją gin , w sumie wszystko odbyło się szybko poroniłam samoistnie moja fasolka wyleciała ze mnie razem z krwią jeb... progesteron no ale obyło się bez łyżeczkowania .. Nadal trzymam kciuki za Was wszystkie a ja nie rezygnuje , ruszamy w przyszłym cyklu
-
TheBaja jesteś wspaniałą, silną kobietą!!! Bardzo Cię wspieram i Kochana trzymam mocno kciuki!
To lekarze powiedzieli, że to przez progesteron?? Z tego co pamiętam to jesteś w UK, tak?? Może byś zaopatrzyła się w dupka czy luteinę w PL?kierzynka lubi tę wiadomość