Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRachele ja tez mam problem ze sluzem, w ubiegly weekend mialam wodnisty sluz, teraz zaczyna sie robic lekko kremowy ale jest baaardzo rozciagliwy. Po porodzie nie potrafie okreslic kiedy mam dni plodne. Ostatnio nie mialam watpliwosci w styczniu wszystko bylo jak przed ciaza. Teraz to wogole nie ma sensu. Mysle ze z tego cyklu nic nie bedzie.
-
Lucy, gratuluje zdanego egzaminu ja w zeszłym roku zdałam - to był chyba najbardziej stresujący dzien w moim życiu
Rachele, u mnie ok, brzuch nie boli, ale zauważyłam dziś że śluz jest zabarwiony na różowo, więc wiadomo co się zbliża... małpa jedna
spojrzałam na twoj wykres.... nic z niego nie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:42
lucy1983 lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualnyAzande wrote:Lucy1983 - gratulacje, prawo jazdy to bardzo przydatna rzecz szczególnie jak się ma małe dzieci
ja mam wizytę dopiero 18.03
Dzięki dziewczyny no na pewno prawko się przyda teraz tylko autko trzeba znaleźć.
Azende ty też masz pięknego chmurzastego anioła co na pewno nad tobą czuwa moje foto jest z sesji po ślubie, ja jestem znad morza więc i parę fot jest znad Bałtyku
A ile lat ma twoja córeczka???
Ja też mam wizytę u nowego gina 18.03 to sobie podejrzę jak endo wygląda, bo więcej się nie spodziewam oprócz pogadania i usg, no może pokażę mu wyniki badań zrobione w domu...
Trzymam kciuki za ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:35
-
nick nieaktualnyRachele wrote:Ja mam problem ze sluzem ...bo nie wiem jak go oznaczac na wykresie.... Jak jest wodnisto-kremowy, to jaki? Malo jest rodzajow do wyboru Przynajmniej dla takiego ufoludka jak ja
Ja gdzieś tam wyczytałam że trzeba wpisywać lepszej jakości... Albo zapisuj sobie dodatkowo w notatkach:) ale rzeczywiście wybór opisów śluzu jest niewielki. Ja mam taką książeczkę o naturalnym planowaniu rodziny i tam chyba było z co najmniej 10 określeń... Ehhh OF mógłby rozszerzyć gamę ale w końcu to tylko program więc nie wymagajmy za wiele -
nick nieaktualnyMoja córcia ma 3 lata
Ja bardzo czekam na tą wizytę bo mam całą litanię pytań do ginekologa no i bym chciała żeby na moje wyniki spojrzał, na ten wynik histopatologiczny za bardzo nie liczę, mam nadzieję że nic tam złego nie znajdą
Jak myślicie czy warto przed tą pierwszą wizytą po zabiegu zrobić jeszcze badanie BetaHCG czy nie ma sensu? kosztuj u nas to 25 złWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:35
-
nick nieaktualny
-
Rachele wrote:Kehlana, Kitaja co u Was?????? jakies objawy???
Kejt, Slonce, co u Ciebie????
Rachele, u mnie objawy raczej na @ - wysypało mnie na twarzy, a zazwyczaj ma tak przed @ - ale jak wiesz u mnie w tym cyklu inne rozwiązanie jest bardzo mało prawdopodobne, bo jeszcze się zabezpieczaliśmy i dopiero dwa dni po owulacji było przytulanie bez. Więc czekam ze spokojem i patrzę, czy nie zmieni mi się długość cyklu.
Patrzyłam też na Twój wykres - faktycznie dziwoląg.
Byłam wczoraj u dentysty i umówiłam się na panoramę zębów. Jak się uda, to w marcu polecę jeszcze do chirurga szczękowego na konsultacje w sprawie mojej okropnej ósemki i jak dobrze pójdzie może uda mi się załatwić wszystkie sprawy zębowo-szczękowe przed kolejną ciążą
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Mama_Mai wrote:Rachele ja tez mam problem ze sluzem, w ubiegly weekend mialam wodnisty sluz, teraz zaczyna sie robic lekko kremowy ale jest baaardzo rozciagliwy. Po porodzie nie potrafie okreslic kiedy mam dni plodne. Ostatnio nie mialam watpliwosci w styczniu wszystko bylo jak przed ciaza. Teraz to wogole nie ma sensu. Mysle ze z tego cyklu nic nie bedzie.
Kochana, glowka do gory!!! To dopiero 1 polowa cyklu!!!! A ze sluzem.... no coz nie jest latwo okreslic po ciazy... podobno to najtrudniejsza rzecz po ciazy. Trzymam mocno kciuki za owocny weekend! Jutro wraca Twoj maz i do pracy!!!! Bedzie dobrze, zobaczysz!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
*Kejt* wrote:Lucy, gratuluje zdanego egzaminu ja w zeszłym roku zdałam - to był chyba najbardziej stresujący dzien w moim życiu
Rachele, u mnie ok, brzuch nie boli, ale zauważyłam dziś że śluz jest zabarwiony na różowo, więc wiadomo co się zbliża... małpa jedna
spojrzałam na twoj wykres.... nic z niego nie rozumiem
Kochana, musimy uzbroic sie w cierpliwosc i czekamy na rozwoj wypadkow!! Napisz pozniej czy sa jakies zmiany! Caly czas trzymam mocno kciuki aby @ trzymala sie od Ciebie z daleka!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
lucy1983 wrote:Ja gdzieś tam wyczytałam że trzeba wpisywać lepszej jakości... Albo zapisuj sobie dodatkowo w notatkach:) ale rzeczywiście wybór opisów śluzu jest niewielki. Ja mam taką książeczkę o naturalnym planowaniu rodziny i tam chyba było z co najmniej 10 określeń... Ehhh OF mógłby rozszerzyć gamę ale w końcu to tylko program więc nie wymagajmy za wiele
Tak tez robie Zapisuje w notatkach. Chcialam wpisywac do wykresu ale nic mi sie nie zgadza oprocz dni kiedy nie ma sluzu Nawet ogladalam zdjecia na internecie i czytalam dokladnie o wszystkich rodzajach ,,,, Uffff wiedzy nigdy za duzo!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:02
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
lucy1983 wrote:Azende mi robili bete ok 4 tyg pp żeby sprawdzić czy spadła do poziomu podstawowego. Ja bym poczekała do wizyty, beta może spadać nawet do 6-8 tyg a jak przyjdzie @ to już powinna być ok. Po co niepotrzebnie wydawać pieniążki
Zgadzam sie calkowicie. Nie warto teraz robic bety. idz spokojnie na wizyte i czekaj na @. Gdyby nie pojawila sie do 8 tyg to wtedy mozesz zrobic, zeby sprawdzic czy spadla do 0. Ale nie bedzie Ci to potrzebne
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
kehlana_miyu wrote:Rachele, u mnie objawy raczej na @ - wysypało mnie na twarzy, a zazwyczaj ma tak przed @ - ale jak wiesz u mnie w tym cyklu inne rozwiązanie jest bardzo mało prawdopodobne, bo jeszcze się zabezpieczaliśmy i dopiero dwa dni po owulacji było przytulanie bez. Więc czekam ze spokojem i patrzę, czy nie zmieni mi się długość cyklu.
Patrzyłam też na Twój wykres - faktycznie dziwoląg.
Byłam wczoraj u dentysty i umówiłam się na panoramę zębów. Jak się uda, to w marcu polecę jeszcze do chirurga szczękowego na konsultacje w sprawie mojej okropnej ósemki i jak dobrze pójdzie może uda mi się załatwić wszystkie sprawy zębowo-szczękowe przed kolejną ciążą
Tak, Kochana, pamietam, ze chyba tylko raz serduszkowliscie bez zabezpieczenia. Niech @ szybko przyjdzie, wtedy zaczniesz aktywnie dzialac!!! Trzymam mocno mocno mocno kciuki!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny