Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chyba w instrukcji ovu jest napisane, że jeżeli wahacie się pomiędzy dwoma rodzajami śluzu to żeby zaznaczyć ten bardziej płodny. Liczą się też odczucia własne, czyli odczucia suchości, czy mokrego.
-
Mama_Mai wrote:Rachele dzieki za pocieszenie moj nastroj zmienia sie jak w kalejdoskopie, z minuty na minutę od poludnia placze jak dziecko dobrze ze jutro wraca P, bo coraz ciezej mi tu samej
Kochana, jestem z Toba!! Glowka do gory!!!! Uda sie nam!!! Musi!!!!!
Rozumie Cie bardzo dobrze, bo mam tak samo..... trace wiare, potem znow wracam do walki pelna sil... i znow dolek.... i tak w kolko.....
Jutro piatek!!!! Wraca Twoj maz i bedziecie pracowac nad Malenstwem Buziaki ogromne!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyCzytam to co piszesz Rachele i zaczynam sie usmiechac nie moge sie doczekac meza, ta rozlaka jest coraz gorsza, wolalabym miec go codziennie w domu, ale ciesze sie ze ma prace i ze stac nas dzieki temu na to zebym ja nie musiala pracowac... ehhhh to cale dorosle zycie jest do bani inaczej sobie wyobrazalismy to z moim P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:30
-
ja mam taki sposób na siebie że jak zaczynam miec podłe myśli i załamkę to mówię sobie: eeej przestań, przecież miałaś być silna i twarda i wierzyć masz dalej że sie wszystko ułozy i zostaniesz mamą zdrowego dziecka i też będziesz chodziła z wielkim brzuchem a potem z wózkiem na spacery.
Rachele, lucy1983, Tulisia, Azande lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:ja mam taki sposób na siebie że jak zaczynam miec podłe myśli i załamkę to mówię sobie: eeej przestań, przecież miałaś być silna i twarda i wierzyć masz dalej że sie wszystko ułozy i zostaniesz mamą zdrowego dziecka i też będziesz chodziła z wielkim brzuchem a potem z wózkiem na spacery.
.....i tego wszystkim nam zyczekierzynka, Tulisia lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny*Kejt* wrote:Lucy, gratuluje zdanego egzaminu ja w zeszłym roku zdałam - to był chyba najbardziej stresujący dzien w moim życiu
Rachele, u mnie ok, brzuch nie boli, ale zauważyłam dziś że śluz jest zabarwiony na różowo, więc wiadomo co się zbliża... małpa jedna
spojrzałam na twoj wykres.... nic z niego nie rozumiem
Kejt jeszcze nic nie wiadomo mam nadzieję że mimo tej niepewności nie tracisz dobrego ducha a będzie co ma być jak nie teraz to próbujesz w następnym cyklu
Ściskam serdecznie kochana -
nick nieaktualnyKierzynka super pomysł z tą wizualizacjà brzucha i spacerów z wózkiem dobre podejście to podstawa pewnie że czasem przychodzą te koszmarne dni z dołkami ale wtedy trzeba się wypłakać i wysmucić i dalej myśleć o przyszłym bobasku
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Te wizualizacje z wozkiem to nawet fajne sa Majki wozek stoi zlozony w domu i czeka na dzidziusia ahhh chce miec dziecko!!!!
kierzynka, majeczka8 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Azande witaj w naszym gronie milo ze dolaczylas przykro mi z powodu twojej straty
sciskam cie mocno zostan z nami dziewczyny sa tu na prawde cool
Lucy gratuluje zdania prawa jazdy!! Super ze ci sie udalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:36
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Kurcze nie znam się na tych wirusach nic Ci nie podpowiem... Może gin Ci wszystko wyjaśni i może oszacuje kiedy mogło dojść do ponownego spotkania z wirusem, bo może jeszcze przed ciążą i potem już tylko spadało... Ale ja tak jak mówię, nie znam się tak tylko gdybam
Lucy ja także gratuluję prawka!!! To naprawdę wielki skarb Ja kocham jeździć samochodem, jakbym nie była nauczycielem to byłabym taksówkarzemlucy1983 lubi tę wiadomość
-
Lucy gratuluje zdanego egzaminu Domyslam sie, ze musiał to być stres... No i życze owocnego i cudownie romantycznego weekendu
Kasienka, a jak w ogole sie czujesz? Mdłosci mineły? Znalazłas na nie jakis sposób?
Rachele mam nadzieje, ze mimo iz wykres szaleje to ten cykl bedzie dla Was laskawy i owocny Wierze, ze tak bedzie i zaciskam kciukaski za Wasze !
Mama Mai - troche to stresujace jak nasi panowie sa tylko na weekend. Chociaz ja juz mojemu powiedziałam, ze ma sie przygotowac i w srode ma sie pojawic w domu, a jak nie to ja i moja ovu bedziemy gonic go gdzies po Belgii lub Francji02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie