Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny*Kejt* wrote:jangwa, u mnie owulacja nie zbiegła się z tym co wyznaczył owu. wię pozostań czujna
Rachele, dobrze że jest weekend, podleję trochę moje endometrium czerwonym wytrawnym powinno dobrze zadziałać nie tylko na endo podejrzałam twoj wykres - to jest dla mnie zagadka. jak sypiasz ostatnio? lepiej?
Kejt, ja też myślę że to będzie ostatni cykl przed tobą A potem 9 miesięcy czekania na bobo
Miłego weekendu!!! Na pewno się przyda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj spotkałam znajomą która uczy moją córkę i zaczęła mi gratulować bo córcia się jej pochwaliła że mama w ciąży, więc wyobrażacie sobie jak mi było głupio jak musiałam się jej tłumaczyć że jednak nie jestem w ciąży a ona nie mogła pojąć o co mi chodzi Porażka
-
nick nieaktualny
-
Azande wrote:Dzisiaj spotkałam znajomą która uczy moją córkę i zaczęła mi gratulować bo córcia się jej pochwaliła że mama w ciąży, więc wyobrażacie sobie jak mi było głupio jak musiałam się jej tłumaczyć że jednak nie jestem w ciąży a ona nie mogła pojąć o co mi chodzi Porażka
....takie sytuacje niestety sie zdazaja....
Ja pamietam, juz po zabiegu, kupowalam w aptece folika i pani pyta, ktory to tydzien, gratuluje.... Jak jej powiedzialam, ze juz zaden, to mi sie jej szkoda zrobilo, tak jej bylo glupio i to ja musialam ja pocieszac.
Najgorsze jak w okresie po utracie, ktos wyskakuje z pytaniem: to kiedy jakies malenstwo planujecie? ....
Uffff, wierze, ze niedlugo beda mowic nam wszystkim: ale sliczny brzuszekmajeczka8, ggonia lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnydziewczyny nie wiem skąd to mrowienie dokuczało mi zanim zaczełam brać luteine . więć nie sądze że to przez nią. Odliczamy jeszcze 6 dni do zrobienia testu , boje się
a brzuch boli czasem jak na @ ale jakoś inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 14:45
-
Ggonia oczywiście trzymam kciuki tylko spokojnie... mnie tez bolal brzuch przez prawie 3 tygodnie i zaczęłam się nakręcac a tu @ przylazla. Wiec cierpliwości choć mam nadzieje że u Ciebie to jednak znak na lepsze wieści
Lili trzymam kciuki za jutro!!!!
Azande przykro mi z powodu dzisiejszej sytuacji. Mialam podobna i to nie było mile :'( na swieta jade do Polski i juz mam liste odpowiedzi na wypadek gdy ktos spyta mnie o dziecko. I to nie beda mile odpowiedzi. ..niestety...
Rachele te pytania o dziecko sa najgorsze. Ja nigdy nie pytam o takie sprawy bo właśnie co jeśli kobieta pragnie dzidziusia a nie moze go miec. Ale niestety nie wszyscy to pojmuja...02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Rachele - Oby to były dobre objawy
Ja po poronieniu na szczęście nie miałam żadnych "niewygodnych" pytań, ale męczące pocieszanie typu: "że lepiej,że teraz", "a może chore by było" etc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:03