Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoj jest troche blizej bo w warszawie no zobaczymy moze sie uda a jak nie to wolne w maju na czas ovu polaczne z wyjazdem nad morzem moj P bedzie robil kurs na instruktora windsurfingu juz zabiera sie za to od conajmniej roku
KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
Mama Mai na szczescie my mieszakmy w Belgii, a moj M. zwykle jest ok. 100-150km od domu, wiec jakos damy rade A jak wlasnie nic nie wyjdzie do czerwca to jedziemy na wakacje Co tez jest kuszace
lucy1983 lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Hmm... dziś po dłuższym czasie byłam w kościele... w parafii jakieś rekolekcje i akurat dziś było dla rodzin ... pomodliłam się wiadomo za co, no i oczywiście za wszystkie dziewczyny na forum . Tak bym chciała, aby chociaż teraz Bóg mnie wysłuchał, mimo iż z moją wiarą to tak różnie ...
KkasienkaA, Lili30, Rachele, lucy1983, kierzynka, Tulisia lubią tę wiadomość
-
Wow Mama Mai kurs na instruktora windsurfingu??? Super zainteresowania ma!!! Zazdroszczę, bo mój to tylko samochody samochody i samochody
DomiBW dziękuję już trochę lepiej Mdłości nie minęły, ale są lżejsze, za to praktycznie codziennie są wymioty. No ale cóż, trzymam się jak trzeba
DomiBW a gdzie planujecie wakacje??? Mi się taaaak marzą ciepłe kraje...
-
nick nieaktualny
-
Kasienka domyslam sie, ze mdlosci i wymioty nie sa najprzyjemniejsza czescia bogoslawionego stanu, ale dasz rade! :)Pewnie jeszcze troche i osłabna luz calkiem przejda i bedzie tylko lekko i przyjemnie Wakacje..hmm... marzy mi sie Dominikana, ale to tylko i wylacznie jak do czerwca bede dalej solo (ale zdecydowanie wolalabym mieć Bobaska w brzuszku do tego czasu ) Moj M. tez tylko samochody (jak to kierowca) ale dzis juz mu przykazalalm, ze dietka, a w weekendy sport A co do paska sw. Dominika to pisałas do siostr zeby Ci go przysłały? Bo jestem tym dosc zainteresowana
jangwa maua - dziekujemy za modlitwe. Ja w każda niedziele tez modle sie za nas wszystkie i wierze, ze w koncu nasze modly zostana wysłuchane Co do wiary to sprawa oczywiscie indywidualna, ale mnie to jakos uspokaja i wycisza. Nie wiem czy to ma zwiazek, ale w grudniu po dlugiej przerwie zaczelam chodzic na masze i wlasnie w grudniu po kilku miesiacach staran zaszlam w ciaze choc nie rozpatruje tego w kategorii cudu, ale wiem, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Modlitwa pomaga Nie tylko Bóg nas wysluchuje, ale także pomaga nam znosić porażki i niepokoje, daje nam siły, gdyby tak nie było to nie jedna z nas już dawno by się poddała. Modlitwa nie zmienia Bożych postanowień, ale zmienia modmodlacego się.
Dla chętnych mam piękną modlitwę na dzisiejszy dzień może każda z nas poświęci na nią czas wieczorem? https://duchowaadopcjadziecka.wordpress.com/2012/03/23/droga-krzyzowa-dziecka-nienarodzonego/
Miłego dnia dziewczyny U mnie nnerwowo jutro wizyta... wszystko oddałam BoguRachele, majeczka8, kehlana_miyu, lucy1983, DomiBW, kierzynka, KkasienkaA lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Lili, Kochana, dziekuje za cieple slowa oraz za modlitwe.
Zobaczysz, ze jutro bedzie wszystko dobrze!! Jeszcze tylko 1 dzien!!!! Wierze, ze uslyszysz mocno bijace serduszko:)
Kejt, co u Ciebie???????
Moje Kochane, zycze fantastycznego piatku!!! .... Jak dobrze, ze piatek, bo padam na ryjek po tym tygodniu.
Buziakimajeczka8, lucy1983, DomiBW lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyJangwa maua dzięki kochana za modlitwę mnie modlitwa ostatnio też bardzo dużo daje, głównie wyciszenia i takiego poczucia siły. A i tak wszystko w rękach Boga ja też zawsze modlę się za nas wszystkie żeby miał nas w swojej opiece kiedyś to było różnie u mnie z wiarą i chodzeniem do kościoła z powodu różnych wewnętrznych rozterek ale od czasu ślubu i również śmierci mojego taty bardziej mi potrzeba pogadać sobie z Panem Bogiem i jakoś łatwiej mi z tym...
Lili kochana dzisiaj szczególna modlitwa za Ciebie wierzę że wszystko będzie dobrze
Miłego dnia dziewczynki u mnie piękne słoneczko więc i humor dobry i tego też Wam życzę
Mama Mai mam też nadzieję że u Ciebie lepiej z nastrojem kochana dziś wraca twój mąż więc życzę miłego weekendu zresztą wszystkim namRachele, DomiBW lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucy dzis mam tyle rzeczy do zrobienia ze nie mam czasu na myslenie i smucenie sie no i maz wraca
Lili kochana tylko jeden dzien tej wielkiej niepewnosci zostal!!! Wszystkie tu wierzymy ze twoj dzidzius urosl i ma to piekne wymarzone i wymodlone przez nas pikajace serducho
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny !
Azande - witam w naszym gronie. przykro mi że dołączyłaś do nas, ale mam nadzieję, że znajdziesz tu wsparcie i zawsze miłe słowo
Rachele, kolejny cykl przede mną wczoraj mnie smutki dopadły trochę, ale odwiedzają nas znajomi z Belgii po świętach. ostatnio po wizycie u nich zaszłam w ciążę, więc wierzę, że przyniosą mi szczescie w kolejnym cyklu
wy już pewnie pracujecie nad sukcesem tego cyklu ?
Lili, koniecznie daj znać po wizycie, bedziemy myslami z tobą ! musi być dobrze !
Ggonia, jak się trzymasz??? odezwij sie kochanaDomiBW lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
DomiBW tak pisałam maila jak jeszcze byłam w poprzedniej ciąży, ale niestety nie zdołał dojść Przyszedł w kopercie z medalikiem, który noszę i z modlitwami za wstawiennictwem Św. Dominika i opisem jego historii. Ja chciałam Siostrom zapłacić, ale nie można, bo takie jest założenie tego paska, że się za niego nie płaci. Ja bardzo wierzę, że to modlitwa pomogła nam w tym cyklu, bo dla mnie był tak dziwny, że ja straciłam trochę nadzieję. Paska nie traktuję jak talizmanu, bo musi być on połączony z modlitwą, jest on jednak dla mnie taką namacalną ochroną, no i przypomina o codziennej modlitwie
Lili czekamy na wieści!!! I wierzę, że będą same superaśne!!! -
Kejt, czy dobrze rozumie, ze @ przyszedl wstretny????
..... strasznie mi przykro.....Pozwol sobie dzis na smutki ale od jutra musisz zaczac ladowac akumulatorki!! Pamietam Kochana, jak pislas o szczesciu jakie przyniesli Ci znajomi wiec wierze, ze teraz tez tak bedzie!! Sciskam Cie bardzo bardzo mocno.... i juz trzymam kciuki za kolejny cykl, ktory bedzie napewno ostatni!!!!*Kejt* lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:Hmm... dziś po dłuższym czasie byłam w kościele... w parafii jakieś rekolekcje i akurat dziś było dla rodzin ... pomodliłam się wiadomo za co, no i oczywiście za wszystkie dziewczyny na forum . Tak bym chciała, aby chociaż teraz Bóg mnie wysłuchał, mimo iż z moją wiarą to tak różnie ...10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
jangwa, u mnie owulacja nie zbiegła się z tym co wyznaczył owu. wię pozostań czujna
Rachele, dobrze że jest weekend, podleję trochę moje endometrium czerwonym wytrawnym powinno dobrze zadziałać nie tylko na endo podejrzałam twoj wykres - to jest dla mnie zagadka. jak sypiasz ostatnio? lepiej?Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014