Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj jest troche blizej bo w warszawie ;) no zobaczymy moze sie uda a jak nie to wolne w maju na czas ovu polaczne z wyjazdem nad morzem :) moj P bedzie robil kurs na instruktora windsurfingu juz zabiera sie za to od conajmniej roku :D

KkasienkaA lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w lato nad morze to i my sie wybieramy ;) uwielbiam sopot ;) ma cos w sobie że nooo uwielbiam ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai na szczescie my mieszakmy w Belgii, a moj M. zwykle jest ok. 100-150km od domu, wiec jakos damy rade :) A jak wlasnie nic nie wyjdzie do czerwca to jedziemy na wakacje :) Co tez jest kuszace :P

lucy1983 lubi tę wiadomość

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... dziś po dłuższym czasie byłam w kościele... w parafii jakieś rekolekcje i akurat dziś było dla rodzin ... pomodliłam się wiadomo za co, no i oczywiście za wszystkie dziewczyny na forum :) . Tak bym chciała, aby chociaż teraz Bóg mnie wysłuchał, mimo iż z moją wiarą to tak różnie ...

KkasienkaA, Lili30, Rachele, lucy1983, kierzynka, Tulisia lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Mama Mai kurs na instruktora windsurfingu??? Super zainteresowania ma!!! Zazdroszczę, bo mój to tylko samochody samochody i samochody :)

DomiBW dziękuję już trochę lepiej :) Mdłości nie minęły, ale są lżejsze, za to praktycznie codziennie są wymioty. No ale cóż, trzymam się jak trzeba :P
    DomiBW a gdzie planujecie wakacje??? Mi się taaaak marzą ciepłe kraje...

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka tak fajne zainteresowania, tylko ile klotni o to czy wakacje nad morzem wtedy kiedy swieci slonce czy kiedy wieje :D

• DomiBW Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka domyslam sie, ze mdlosci i wymioty nie sa najprzyjemniejsza czescia bogoslawionego stanu, ale dasz rade! :)Pewnie jeszcze troche i osłabna luz calkiem przejda i bedzie tylko lekko i przyjemnie :) Wakacje..hmm... marzy mi sie Dominikana, ale to tylko i wylacznie jak do czerwca bede dalej solo (ale zdecydowanie wolalabym mieć Bobaska w brzuszku do tego czasu :) ) Moj M. tez tylko samochody (jak to kierowca) ale dzis juz mu przykazalalm, ze dietka, a w weekendy sport :P A co do paska sw. Dominika to pisałas do siostr zeby Ci go przysłały? Bo jestem tym dosc zainteresowana :)

jangwa maua - dziekujemy za modlitwe. Ja w każda niedziele tez modle sie za nas wszystkie i wierze, ze w koncu nasze modly zostana wysłuchane :) Co do wiary to sprawa oczywiscie indywidualna, ale mnie to jakos uspokaja i wycisza. Nie wiem czy to ma zwiazek, ale w grudniu po dlugiej przerwie zaczelam chodzic na masze i wlasnie w grudniu po kilku miesiacach staran zaszlam w ciaze :) choc nie rozpatruje tego w kategorii cudu, ale wiem, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modlitwa pomaga :-) Nie tylko Bóg nas wysluchuje, ale także pomaga nam znosić porażki i niepokoje, daje nam siły, gdyby tak nie było to nie jedna z nas już dawno by się poddała. Modlitwa nie zmienia Bożych postanowień, ale zmienia modmodlacego się.
    Dla chętnych mam piękną modlitwę na dzisiejszy dzień może każda z nas poświęci na nią czas wieczorem? https://duchowaadopcjadziecka.wordpress.com/2012/03/23/droga-krzyzowa-dziecka-nienarodzonego/
    Miłego dnia dziewczyny :-) U mnie nnerwowo jutro wizyta... wszystko oddałam Bogu :-)

Rachele, majeczka8, kehlana_miyu, lucy1983, DomiBW, kierzynka, KkasienkaA lubią tę wiadomość

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, Kochana, dziekuje za cieple slowa oraz za modlitwe.
    Zobaczysz, ze jutro bedzie wszystko dobrze!! Jeszcze tylko 1 dzien!!!! Wierze, ze uslyszysz mocno bijace serduszko:)

Kejt, co u Ciebie???????

Moje Kochane, zycze fantastycznego piatku!!! .... Jak dobrze, ze piatek, bo padam na ryjek po tym tygodniu.
    Buziaki :)

majeczka8, lucy1983, DomiBW lubią tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa maua dzięki kochana za modlitwę :) mnie modlitwa ostatnio też bardzo dużo daje, głównie wyciszenia i takiego poczucia siły. A i tak wszystko w rękach Boga :) ja też zawsze modlę się za nas wszystkie żeby miał nas w swojej opiece :) kiedyś to było różnie u mnie z wiarą i chodzeniem do kościoła z powodu różnych wewnętrznych rozterek ale od czasu ślubu i również śmierci mojego taty bardziej mi potrzeba pogadać sobie z Panem Bogiem :) i jakoś łatwiej mi z tym...

Lili kochana :) dzisiaj szczególna modlitwa za Ciebie :) wierzę że wszystko będzie dobrze :)

Miłego dnia dziewczynki :) u mnie piękne słoneczko :) więc i humor dobry :) i tego też Wam życzę :)

Mama Mai mam też nadzieję że u Ciebie lepiej z nastrojem kochana :) dziś wraca twój mąż więc życzę miłego weekendu :) zresztą wszystkim nam :)

Rachele, DomiBW lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy dzis mam tyle rzeczy do zrobienia ze nie mam czasu na myslenie i smucenie sie :) no i maz wraca :) :) :)
    Lili kochana tylko jeden dzien tej wielkiej niepewnosci zostal!!! Wszystkie tu wierzymy ze twoj dzidzius urosl i ma to piekne wymarzone i wymodlone przez nas pikajace serducho :)

lucy1983 lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili będzie dobrze, zobaczysz ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) u nas pochmurnie buuu i zimno :(
    Mama_Mai - to szybko Ci dzień zleci :)
    Lili30 - trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze :)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejt, co u Ciebie????? odezwij sie prosze bo sie martwie!!!!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• *Kejt* Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny !

Azande - witam w naszym gronie. przykro mi że dołączyłaś do nas, ale mam nadzieję, że znajdziesz tu wsparcie i zawsze miłe słowo :)

Rachele, kolejny cykl przede mną :) wczoraj mnie smutki dopadły trochę, ale odwiedzają nas znajomi z Belgii po świętach. ostatnio po wizycie u nich zaszłam w ciążę, więc wierzę, że przyniosą mi szczescie w kolejnym cyklu :)
    wy już pewnie pracujecie nad sukcesem tego cyklu :)?

Lili, koniecznie daj znać po wizycie, bedziemy myslami z tobą ! musi być dobrze !

Ggonia, jak się trzymasz??? odezwij sie kochana :(

DomiBW lubi tę wiadomość

Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?

W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami :)
    Aniołek 17.12.2014
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DomiBW tak pisałam maila jak jeszcze byłam w poprzedniej ciąży, ale niestety nie zdołał dojść :( Przyszedł w kopercie z medalikiem, który noszę i z modlitwami za wstawiennictwem Św. Dominika i opisem jego historii. Ja chciałam Siostrom zapłacić, ale nie można, bo takie jest założenie tego paska, że się za niego nie płaci. :) Ja bardzo wierzę, że to modlitwa pomogła nam w tym cyklu, bo dla mnie był tak dziwny, że ja straciłam trochę nadzieję. Paska nie traktuję jak talizmanu, bo musi być on połączony z modlitwą, jest on jednak dla mnie taką namacalną ochroną, no i przypomina o codziennej modlitwie :)

Lili czekamy na wieści!!! I wierzę, że będą same superaśne!!! :)

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejt, czy dobrze rozumie, ze @ przyszedl wstretny????
    ..... strasznie mi przykro.....Pozwol sobie dzis na smutki ale od jutra musisz zaczac ladowac akumulatorki!! Pamietam Kochana, jak pislas o szczesciu jakie przyniesli Ci znajomi wiec wierze, ze teraz tez tak bedzie!! Sciskam Cie bardzo bardzo mocno.... i juz trzymam kciuki za kolejny cykl, ktory bedzie napewno ostatni!!!!

*Kejt* lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

W końcu program wyznaczył mi owu, ale nie na ten dzień co się spodziewałam :/

Lili z Twoim Maleństwem na pewno jest wszystko dobrze, a serduszko bije jak dzwon :)

Również dziękuję, za wszelkie modlitwy :)

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Hmm... dziś po dłuższym czasie byłam w kościele... w parafii jakieś rekolekcje i akurat dziś było dla rodzin ... pomodliłam się wiadomo za co, no i oczywiście za wszystkie dziewczyny na forum :) . Tak bym chciała, aby chociaż teraz Bóg mnie wysłuchał, mimo iż z moją wiarą to tak różnie ...
    jangwa, dziękuję ci za modlitwę :) chciałabym i ja przed Wielkanocą iść do spowiedzi i jakoś ogarnąć tą sferę życia. Niby się od tego odsuwam, ale tak naprawdę wiem, że potrzebuję tej wyższej mocy.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • *Kejt* Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa, u mnie owulacja nie zbiegła się z tym co wyznaczył owu. wię pozostań czujna :)

Rachele, dobrze że jest weekend, podleję trochę moje endometrium czerwonym wytrawnym :) powinno dobrze zadziałać nie tylko na endo :) podejrzałam twoj wykres - to jest dla mnie zagadka. jak sypiasz ostatnio? lepiej?

Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?

W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami :)
    Aniołek 17.12.2014
‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ