Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTestowałem rano 2 kreska jest nadal blada ale już nie trzeba jej szukać z pomoca lupy jestem szczęśliwa ze udało się nam za 1 podejściem a mój mąż mówi że nie uwierzy aż nie zobaczy zdjęcia z usg
oczywiście nikomu póki co nie mówimy tak więc wiecie tylko wy
na następną środę umawiam się do doktorka będzie już widać pecherzykanka418, KkasienkaA, Lili30, *Kejt*, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Testowałem rano 2 kreska jest nadal blada ale już nie trzeba jej szukać z pomoca lupy jestem szczęśliwa ze udało się nam za 1 podejściem a mój mąż mówi że nie uwierzy aż nie zobaczy zdjęcia z usg
na następną środę umawiam się do doktorka będzie już widać pecherzyk -
Mama_Mai wrote:Testowałem rano 2 kreska jest nadal blada ale już nie trzeba jej szukać z pomoca lupy jestem szczęśliwa ze udało się nam za 1 podejściem a mój mąż mówi że nie uwierzy aż nie zobaczy zdjęcia z usg
na następną środę umawiam się do doktorka będzie już widać pecherzyk
Wspaniała wiadomość!! Gratuluję i nadal mocno trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rachele - w końcu po 50 dniach od zabiegu zaczęłam nowy cykl, @ się skończy to zobaczymy jak to będzie... Nie nastawiam się jakoś, bo ostatnio psychicznie trochę gorzej się czuję, ale zobaczymy. Może coś się wykluje
Mama_ Mai - trzymam kciuki, aby wszystko było w porządku i serduszko biło jak dzwon!*Kejt* lubi tę wiadomość
-
na następną środę umawiam się do doktorka będzie już widać pecherzyk
Kochana, gratuluje! Ciesze sie bardzo bardzo, ze Ci sie udalo! Super!!!!!!!
To teraz prosimy wszystkie o wiruski!
Milego dnia! Sciskam bardzo mocno!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:Rachele - w końcu po 50 dniach od zabiegu zaczęłam nowy cykl, @ się skończy to zobaczymy jak to będzie... Nie nastawiam się jakoś, bo ostatnio psychicznie trochę gorzej się czuję, ale zobaczymy. Może coś się wykluje
Mama_ Mai - trzymam kciuki, aby wszystko było w porządku i serduszko biło jak dzwon!
Nowy cykl to dobra a nawet bardzo dobra wiadomosc. Teraz moze byc juz tylko dobrze!! Najtrudniejsze juz za Toba!
Przytulam Cie i glowka do gory!
ps. Ja czekam jeszcze na moj pierwszy @!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Lili30 wrote:Wczoraj przylazła @ cieszę się w sumie bo do owulki już zleci jakoś A więc do dzieła
Mama_Mai gratulacje serdeczne i życzę Tobie wszystkiego najlepszego Może styczeń będzie u nas owocny?
Gratuluje @! w takim razie do pracy! Zycze powodzenia
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny.. nie iwem do którego tematu będzie pasować moja wypowiedź. bardzo się martwię.. staraliśmy się o dzidziusia w tym miesiącu, juz 2 @ ZA NAMI po zabiegu, lekarz zalecił nam poczekać do 3 @ ale tak bardzo chciałam być w ciąży. zaczęliśmy starania w tym miesiącu. dni płodne zaliczone, wtedy zaczęło mnie rozbierać przeziębienie. od razu mleko z czosnkiem, maść rozgrzewająca i leżenie plackiem 3 dni pod kołdrą. przeszło. dzisiaj rano obudziłam się z bólem szyi, gdy dotknęłam, zabolały mnie dwa punkty pod uszami. byłam u lekarza, dostałam paracetamol i lek na ból gsrdła. oczywiście powiedziałam ze staramy się o dzidziusia. mam skierowanie na badania krwi i moczu, bo miesiąc temu miałam zapalenie zatok i wtedy się wyleczyłam ale od tamtej pory juz 3 razy chrowałam. boję się o zdrowie.. o zdrowie swoje i ewentualnego dzidziusia. tak bardzo chciałabym zeby to juz przeszło, odpuściło.
teraz mam taką straszną niepewność.. że jak się nam udało to zaraz je stracę przez te choroby... juz sama wariuje -
jangwa_maua wrote:Rachele - w końcu po 50 dniach od zabiegu zaczęłam nowy cykl, @ się skończy to zobaczymy jak to będzie... Nie nastawiam się jakoś, bo ostatnio psychicznie trochę gorzej się czuję, ale zobaczymy. Może coś się wykluje
Mama_ Mai - trzymam kciuki, aby wszystko było w porządku i serduszko biło jak dzwon!
Jangwa maua, pewnie ci ulzylo po przyjsciu @ teraz bedzie juz z gorki jak organizm wrocil do normy- ja tak sobie mowie z tego co pamietam to jutro masz wizyte u gina? Trzymam kciuki zeby potwierdzil ze wszystko jest okJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Mama_Mai wrote:Miło słyszeć takie ciepłe słowa ale jeszcze za wcześnie na dziekowanie dziewczyny, podziekuje jak usłyszę bijące serduszko ....
a póki co trzymam za was kciuki bardzo mocno musicie do mnie dołączyć
Mama Mai, zycze ci kochana zeby los wynagrodzil ci ostatnia strate
No a sobie zycze oczywiscie szybkiego pojscia w twoje sladyJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
*Kejt* - ulga ogromna. Gin na zwolnieniu więc na razie wizyta wstrzymana. Z resztą jak @ przyszła to już tak się nie martwię. Na wcześniejszej wizycie po zabiegu mówił, że wszystko w porządku i mówił,że po ok.2 miesiącach działać to myślę, że nic złego u mnie się nie dzieje. Tyle , że długo na @ musiałam czekać . Bardzo bym się cieszyła gdyby najbliższe przytulania zaowocowały fasolką, ale zobaczymy jak będzie
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Zrobiłam dziś betę mam już wynik 22,4 wydaje mi sie ze to trochę mało.... no sama nie wiem jakoś radość z pozytywnego testu mi przeszła powtórzę chyba za kilka dni
powtorz za 48 godzin! najwazniejszy jest przyrost a nie prog z jakiego startujesz! Trzymam mocno kciuki
Fasolka 9tyg (24.12.14)