Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)

P.S. Planowałam, że jak będę miała córeczkę to nazwę ją Maja :).

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chciałam mieć Maję i mam tylko nie przy sobie niestety:( ale wierzę w to ze nad nami czuwa z Nieba i pilnuje żeby nasz malutki babelek rósł duży i silny bo w końcu jest jego starsza siostra ;)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, pilnuje aby brat/siostra było zdrowe i uszczęśliwiło rodziców ;)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai podziwiam Cię za spokój i chcę naśladować!

Jangwa maua to chyba coś w powietrzu, bo mnie też dopadło. Totalne załamanie i brak nadziei. Kurde :( :( :(

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie nasze Aniolkowe Dzieci dbają o nas - swoich rodziców i myślę że chcieliby widzieć nas uśmiechniętych i szczęśliwych mimo wszystko :) i każdej z nas dziewczyny urodzi się jeszcze cała gromadke maluszków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:18

jangwa_maua, KkasienkaA, *Kejt* lubią tę wiadomość

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, że coś w powietrzu wisi..oby szybko przeszło!

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To musi być ta podła pogoda!!!

jangwa_maua lubi tę wiadomość

• Rachele Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was moje Kochane :)

ja dolaczam do grona smutnych osobek... Wczoraj spalam 3 godziny, mial byc @ ale sie jeszcze nie rozkrecil. W nocy obudzilam sie z bolu. Teraz marze tylko zeby @ przyszla.. jestem juz zmeczona i chcialabym zaczac nowy rozdzial! Czekanie jest najgorsze.
    Pogoda tez swoje robi na pewno!

Maja-Mai, teraz tylko slodkie leniuchowanie i odpoczynek!
    Jangwa-Maua, trzymajmy sie dzielnie! Musimy bo nasze przyszle Malenstwa czekaja na nas!

Buziaki wielke dla kazdej z osobna :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele - oj czekanie na @ jest katorgą... tak bardzo chciałam szybko dostać, a musiałam tyle czekać :/ na szczęście już po i można się przytulać :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Rachele - oj czekanie na @ jest katorgą... tak bardzo chciałam szybko dostać, a musiałam tyle czekać :/ na szczęście już po i można się przytulać :)

I to jaka katorga! Ja dostalam zielone swiatelko juz na ten cykl. Obiecalam sobie zadnego testowania i liczenia, jesli zdarzy sie cud..to swietnie. Do wczoraj mialam taka malutka iskierke nadziei, ze moze w koncu cud zdarzy sie rowniez mnie... ale po bolach tej nocy, nie mam juz zadnych zludzen. Zeby tylko @ juz przyszla i zaczniemy od poczatku!!!!
    Taka z niej przewrotna bestia, jak nie chcemy to przychodzi, a jak chcemy zeby przyszla, to kaze na siebie czekac!
    Na kiedy masz termin @?

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po... 15.01 przyszła @ a czekałam od 27.11 :( . Też nie mam zamiaru liczyć ani nic, zdam się na los.. oby był łaskawy :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Ja już po... 15.01 przyszła @ a czekałam od 27.11 :( . Też nie mam zamiaru liczyć ani nic, zdam się na los.. oby był łaskawy :)

Musi byc laskawy! Musisz mu tylko pomoc i ladnie pracowac! Jak stracimy nadzieje to bedzie zle! Dlatego tak bardzo ciesze sie zawsze z dobrych wiadomosci jak u Mamy.Mai! Pozwalaja wierzyc, ze nam tez sie szybciutko uda! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj te dobre wiadomości dają ogromną nadzieję :) tak bym chciała prezent na Walentynki :) to by były najpiękniejsze Walentynki w życiu :) (aż się rozmarzyłam)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Ja tam calutki czas trzymam za Was kciuki :) za wasze starania i wasze fasolki żeby pojawiły się w brzuszkach jak najszybciej :)

Rachele, jangwa_maua lubią tę wiadomość

• Rachele Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Ja tam calutki czas trzymam za Was kciuki :) za wasze starania i wasze fasolki żeby pojawiły się w brzuszkach jak najszybciej :)

Dziekuje Kochana! :)

Jak sie czujesz? Pamietaj tylko odpoczynek, odpoczynek i relaks!!! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję się dobrze, strach dopada mnie co jakiś czas ale wtedy szukam sobie jakiegoś zajęcia żeby odgonić złe myśli.
    leżę, leżę i leżę, mąż na odległość mnie pilnuje :) ciężko będzie wytrzymać jeszcze 2 tygodnie

• Rachele Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Ja czuję się dobrze, strach dopada mnie co jakiś czas ale wtedy szukam sobie jakiegoś zajęcia żeby odgonić złe myśli.
    leżę, leżę i leżę, mąż na odległość mnie pilnuje :) ciężko będzie wytrzymać jeszcze 2 tygodnie

Bardzo ladnie! Znajdz sobie 1000 rzeczy do zrobienia! Zawsze mozesz robic to na co nie mialas do tej pory czasu! :)
    2 tygodnie szybciutko zleca! nawet nie nie obejzysz! Pamietaj, wszystko bedzie dobrze!!! Pozytywne myslenie, ty juz Kochana swoje 'zaplacilas' i pula zlych rzeczy sie wyczerpala! Teraz wszystko bedzie dobrze :) Caluje Cie mocno.

ps. Ja dalej czekam na @ i zaczynam powolutku swirowac!!!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• *Kejt* Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:

Kochana, zazdroszcze ci niesamowicie :) w tym pozytywnym znaczeniu oczywiscie :)
    Pozytywne myslenie sciaga do nas pozytywne rzeczy-a przeciez twoja fasolka przyniosla ci radosc, musisz sie jej odwzajemnic tym samym :)
    Ja na zwolnieniu nadrabialam zaleglosci filmowo ksiazkowe- ogladalam filmy online, czas dzieki temu szybciej mijal.
    Pamietam ze 17.12. myslalam ze przede mna cala wiecznosc do @, a tymczasem jest juz po, minelo blyskawicznie.
    A ty mozesz juz dolaczyc do jakiegos watku na fioketowej stronie :)

Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?

W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami :)
    Aniołek 17.12.2014
  • *Kejt* Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele wrote:
    ps. Ja dalej czekam na @ i zaczynam powolutku swirowac!!!

Rachele, minelo 4 tyg.wiec pewnie niedlugo sie pojawi. Chociaz domyslam sie jak sie niecierpliwisz :)
    Nie chce rozbudzac nadziei, bo takie nieuzasadnione rozbudzanie w naszym przypadku jest moim zdaniem niepotrzebne, ale ja w 1 ciazy kiedy czekalam na okres, mialam bol brzucha dokladnie taki jak na okres. Myslalam wiec zes to kwestia 1-2 dni i przyjdzie. A nie przyszedl.
    Pisze to bo mowilas ze mialas nadzieje ze moze uda sie znow od razu zajsc w kolejna ciaze :)

Jak mawia moj maz "bedzie dobrze albo jeszcze lepiej" :)

Aniołek 17.12.2014
  • *Kejt* Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    oj te dobre wiadomości dają ogromną nadzieję :) tak bym chciała prezent na Walentynki :) to by były najpiękniejsze Walentynki w życiu :) (aż się rozmarzyłam)

Jangwa maua, dokladnie o tym samym pomyslalam :)
    Mam nadzieje ze nie bede musiala zastanawiac sie w tym roku nad prezentem dka meza i dostanie w prezencie walentynkowym test ciazowy z dwoma kreseczkami :)

Aniołek 17.12.2014
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ