Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkie nasze Aniolkowe Dzieci dbają o nas - swoich rodziców i myślę że chcieliby widzieć nas uśmiechniętych i szczęśliwych mimo wszystko i każdej z nas dziewczyny urodzi się jeszcze cała gromadke maluszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:18
jangwa_maua, KkasienkaA, *Kejt* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was moje Kochane
ja dolaczam do grona smutnych osobek... Wczoraj spalam 3 godziny, mial byc @ ale sie jeszcze nie rozkrecil. W nocy obudzilam sie z bolu. Teraz marze tylko zeby @ przyszla.. jestem juz zmeczona i chcialabym zaczac nowy rozdzial! Czekanie jest najgorsze.
Pogoda tez swoje robi na pewno!
Maja-Mai, teraz tylko slodkie leniuchowanie i odpoczynek!
Jangwa-Maua, trzymajmy sie dzielnie! Musimy bo nasze przyszle Malenstwa czekaja na nas!
Buziaki wielke dla kazdej z osobna
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:Rachele - oj czekanie na @ jest katorgą... tak bardzo chciałam szybko dostać, a musiałam tyle czekać na szczęście już po i można się przytulać
I to jaka katorga! Ja dostalam zielone swiatelko juz na ten cykl. Obiecalam sobie zadnego testowania i liczenia, jesli zdarzy sie cud..to swietnie. Do wczoraj mialam taka malutka iskierke nadziei, ze moze w koncu cud zdarzy sie rowniez mnie... ale po bolach tej nocy, nie mam juz zadnych zludzen. Zeby tylko @ juz przyszla i zaczniemy od poczatku!!!!
Taka z niej przewrotna bestia, jak nie chcemy to przychodzi, a jak chcemy zeby przyszla, to kaze na siebie czekac!
Na kiedy masz termin @?
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:Ja już po... 15.01 przyszła @ a czekałam od 27.11 . Też nie mam zamiaru liczyć ani nic, zdam się na los.. oby był łaskawy
Musi byc laskawy! Musisz mu tylko pomoc i ladnie pracowac! Jak stracimy nadzieje to bedzie zle! Dlatego tak bardzo ciesze sie zawsze z dobrych wiadomosci jak u Mamy.Mai! Pozwalaja wierzyc, ze nam tez sie szybciutko uda!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Cześć dziewczyny
Ja tam calutki czas trzymam za Was kciuki za wasze starania i wasze fasolki żeby pojawiły się w brzuszkach jak najszybciej
Dziekuje Kochana!
Jak sie czujesz? Pamietaj tylko odpoczynek, odpoczynek i relaks!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Ja czuję się dobrze, strach dopada mnie co jakiś czas ale wtedy szukam sobie jakiegoś zajęcia żeby odgonić złe myśli.
leżę, leżę i leżę, mąż na odległość mnie pilnuje ciężko będzie wytrzymać jeszcze 2 tygodnie
Bardzo ladnie! Znajdz sobie 1000 rzeczy do zrobienia! Zawsze mozesz robic to na co nie mialas do tej pory czasu!
2 tygodnie szybciutko zleca! nawet nie nie obejzysz! Pamietaj, wszystko bedzie dobrze!!! Pozytywne myslenie, ty juz Kochana swoje 'zaplacilas' i pula zlych rzeczy sie wyczerpala! Teraz wszystko bedzie dobrze Caluje Cie mocno.
ps. Ja dalej czekam na @ i zaczynam powolutku swirowac!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Mama_Mai wrote:Ja czuję się dobrze, strach dopada mnie co jakiś czas ale wtedy szukam sobie jakiegoś zajęcia żeby odgonić złe myśli.
leżę, leżę i leżę, mąż na odległość mnie pilnuje ciężko będzie wytrzymać jeszcze 2 tygodnie
Kochana, zazdroszcze ci niesamowicie w tym pozytywnym znaczeniu oczywiscie
Pozytywne myslenie sciaga do nas pozytywne rzeczy-a przeciez twoja fasolka przyniosla ci radosc, musisz sie jej odwzajemnic tym samym
Ja na zwolnieniu nadrabialam zaleglosci filmowo ksiazkowe- ogladalam filmy online, czas dzieki temu szybciej mijal.
Pamietam ze 17.12. myslalam ze przede mna cala wiecznosc do @, a tymczasem jest juz po, minelo blyskawicznie.
A ty mozesz juz dolaczyc do jakiegos watku na fioketowej stronieJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Rachele wrote:ps. Ja dalej czekam na @ i zaczynam powolutku swirowac!!!
Rachele, minelo 4 tyg.wiec pewnie niedlugo sie pojawi. Chociaz domyslam sie jak sie niecierpliwisz
Nie chce rozbudzac nadziei, bo takie nieuzasadnione rozbudzanie w naszym przypadku jest moim zdaniem niepotrzebne, ale ja w 1 ciazy kiedy czekalam na okres, mialam bol brzucha dokladnie taki jak na okres. Myslalam wiec zes to kwestia 1-2 dni i przyjdzie. A nie przyszedl.
Pisze to bo mowilas ze mialas nadzieje ze moze uda sie znow od razu zajsc w kolejna ciaze
Jak mawia moj maz "bedzie dobrze albo jeszcze lepiej"
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
jangwa_maua wrote:oj te dobre wiadomości dają ogromną nadzieję tak bym chciała prezent na Walentynki to by były najpiękniejsze Walentynki w życiu (aż się rozmarzyłam)
Jangwa maua, dokladnie o tym samym pomyslalam
Mam nadzieje ze nie bede musiala zastanawiac sie w tym roku nad prezentem dka meza i dostanie w prezencie walentynkowym test ciazowy z dwoma kreseczkamiJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014